Фан Клуб: Интер

За СМС се крева огромна фама, навнодно многу клубови го следат.

Не знам кои се овие Журнал, пошто од Журнал познавам само кафани али ова инфо излезе вчера.

The list of clubs that were in the stands watching Sergej Milinkovic-Savic last night according to Zurnal:

• Barcelona
  • Chelsea
  • Liverpool
  • Manchester United
  • Manchester City
  • PSG
  • Juventus
  • Monaco

Трето, жутозубиот бочвар Тохир изгледа јадел некои лоши печурки, им рекол на кинезите дека сака 200 милиони евра за да им го продаде неговиот дел од акциите. :D Овие му нудат 40-50. Не знам колку е ова точно ама ич не ми се свиѓа, можно е да останат заробени тие акции и Сунинг да не можат да си работат по планот. Овој Тохир на крај испадна гомно алчно за пари, среќа што се појавија кинезиве иначе којзнае што ќе се десеше со тимов ако Тоде останеше мнозински сопственик на клубов.

Кинезиве имаат план Интер да се самофинансира ко што праат Манчестер и Челзи ми се чини, да не биде шугар деди клуб.

Отом потом.

Специјално од Милано, Сијка Пиштолова.

Брее...ако се вратиме на постовите пред 3-4 години којзнае што сме пишеле за Тохир како бил амбициозен чоек и ќе го средел Интер..мислам дека во глобала имавме позитивно мислење за него освен Гуарин и Берзекер вечните хејтери..сега сигурно се ситат :icon_lol:.

Иако реално Тохир го превзеде Интер во катастрофална финансиска состојба со еден куп заостанати долгој,со лоша подлога за бизнис и маркетинг,лош тим...и за се буквално го обвинувавме Морати за лошото работење децении наназад.

Брее...ако се вратиме на постовите пред 3-4 години којзнае што сме пишеле за Тохир како бил амбициозен чоек и ќе го средел Интер..мислам дека во глобала имавме позитивно мислење за него освен Гуарин и Берзекер вечните хејтери..сега сигурно се ситат :icon_lol:.

Иако реално Тохир го превзеде Интер во катастрофална финансиска состојба со еден куп заостанати долгој,со лоша подлога за бизнис и маркетинг,лош тим...и за се буквално го обвинувавме Морати за лошото работење децении наназад.
so tohir imaa ambiciozen plan, i gore dole suning istiot go prodolzi samo napravija odredeni rokadi so luge, a toa e marketingot, ne e rabotata sto naceka katastrofalna finansiska situacija tohir, da bese samo toa problem :), ama i ocajno stoea na marketing poleto, postepeno sega imame progres, i se dvizime u nagorna linija, samo problemot so tohir e sto ne bese tuka prisuten, a i ne bese bogat ko suning a u paket so toa i slabo go vladeese aziskiot pazar za razlika od ovie.

Toa e boost-ot sto dopolnitelno ke go dobieme so suning, parite sto lezat u azija, narocito vo Kina, suning neznam kolku pratis ama se bajagi rastecka kompanija a i gazdite im vlegoa megu najbogatite luge u kina, sinot na zhang veke zivee vo milano i se planira za pretsedatel na klubot vo idnina, ima kupeno stan vo blizina na meaca i ne propusta mec na inter a isto taka tuka e i vo tekot na celata nedela.

So ffp uste egzistirame na dogovorot na tohir so uefa i restrikciite sto gi imame vo istiot, deka nema zaebancija so toa dokaz e momentalno milan, im go odbija prvicniot plan od uefa a fasone vika deka baranjata im bile nerealni. Sto znaci i nie ne smeeme da sjebeme nesto bidejki dzabe i plasmanot vo LS ako usereme, ali toa nema da se sluci sekako.

Spored mene pametno moze da se izigra vo januari radi suning i nivniot tim, da se zadrzi mario, da se dovedat ramires i tesheira na pozajmica, i eventualno da se zeme toj od atalanta stoperot i tolku, nisto poveke, so toa bi se pojacala klupata i ke se sozdadat poise od idealni uslovi za bitka za direkten plasman vo ligata na sampionite, pa posle druga pesna da se pee i so ffp i so sve.

Ќе дојдат ли денови мога Интер нема да има потреба да правдaат никакви пари? Не за друго, 7 години не сме купиле име, ѕвезда или било што, а уште треба да правдаме јебани пари. Ако рачунаат од ера на Морати дека треба да правдаме нешто, тогаш у наредни 50 години нема да се оправдаме. Ме боли кур што не сум пишал одамна.

Ќе дојдат ли денови мога Интер нема да има потреба да правдaат никакви пари? Не за друго, 7 години не сме купиле име, ѕвезда или било што, а уште треба да правдаме јебани пари. Ако рачунаат од ера на Морати дека треба да правдаме нешто, тогаш у наредни 50 години нема да се оправдаме. Ме боли кур што не сум пишал одамна.
pa mislam deka naredna godina istekuva dilot na tohir so uefa, posle toa suning se na red da pregovaraat so niv, a do togas se nadevam deka ke go otkupat i delot na tohir u timov a zhang ke bide pretsedatel na klubot.

povtorno udrena kocnica na investicii nadvor od kina

http://www.calcioefinanza.it/2017/1...-capitali-dalla-cina-nel-calcio-inter-suning/

bem ti komunjarata shugava, pisav i pred nekolku meseci ke kaza i sea, ovoj trend ako prodolzi dzabe parata sto ja imaat suning, treba da pocnat da razmisluvaat na prodazba na svojot del od akcii ako si tera zabranava i ponataka, nikakva korist ke nemaat od nivnite pari niti pak od parite napraveni vo kina.
Neame sreka, stabilni se bajagi ovie i prebogati ama dzabe, so komunjarska sekta si iame rabota, sea bash najdoa picka im mater nivna.

http://www.calcioefinanza.it/2017/1...-capitali-dalla-cina-nel-calcio-inter-suning/

bem ti komunjarata shugava, pisav i pred nekolku meseci ke kaza i sea, ovoj trend ako prodolzi dzabe parata sto ja imaat suning, treba da pocnat da razmisluvaat na prodazba na svojot del od akcii ako si tera zabranava i ponataka, nikakva korist ke nemaat od nivnite pari niti pak od parite napraveni vo kina.
Neame sreka, stabilni se bajagi ovie i prebogati ama dzabe, so komunjarska sekta si iame rabota, sea bash najdoa picka im mater nivna.
Јас не сакам Suning да си одат. На добар пат се да го средат клубот да биде само-одржлив.

Многу ни фали свој стадион со 60тина илјади седишта, тренинг центар, хотел, музеј и фан шоп и слични содржини што ќе генерираат прилив.

Бтв и не е толку страшно ако имаме помал буџет за трансфери. Баш се испостави дека релативно евтини трансфери како Валеро и Шкриниар ни се најголемите засилувања. Само паметно да се пазари зимово, сигурно има некој скриен гем во малите екипи кој не би коштал многу.

Урко Фити.

И шо муабет?..тамам клубот почна да функционира како што треба на маркетиншко поле и да одат по стапките на Јувентус и Рома, сега пак рестрикции од оризарите све да му ебам..шо малери ќе бевме..поарно за Лацио или Виола да навивав немаше вака да се нервирам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom