Првиот пораз е на повидок, јбг.
Дал мораше од Удинезе, барем од Јуве да беше...
Дал мораше од Удинезе, барем од Јуве да беше...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3-то.Ќе си избие на површина "забраната за трошење од кинеската влада" и со тоа и никаквата клупа на Интер.На крај пак максимумот ке биде 4то место...
Ne mozes ti nisto da ebes, impotentno gomno si, toa e edno.Битно ВАР ни донел бодови, Урко фамилијата да ти ја ебам.
WOWOWOWOWWO Syn Климент Охридски просветител и лингвист пар екселанс.Ne mozes ti nisto da ebes, impotentno gomno si, toa e edno.
vtoro, sto places kako pederce nekoe i kvicis kako dzukela, penal za udinese imase, cist kako solza, penal za inter nemase, sooci se so faktot deka VAR kako tehnologija mora da bide del od fudbalot so toa sto vo idnina ke treba da se perfekcionizira.
Denes bese na celosno nivo ovaa tehnologija, da bog da i vo idnina istoto da bide slucaj.
Абе гомно, со Јуве не прекинаа игра, ништо не се деси и тоа при ШУТ КОН ГОЛОТ ЗА ИКАРДИ, а сега за гол аут прекинаа игра и отиде судијата да гледа. Да, беше пенал не викам не, ама јадам гомна зашо не ни судат на нас со исти аршини, ти ебам све амебовидно. Исто и тоа на Миранда беше пенал, каки курац офсајд. И за тоа не гледаа, мајката да им ја гледам ја на нив.Ne mozes ti nisto da ebes, impotentno gomno si, toa e edno.
vtoro, sto places kako pederce nekoe i kvicis kako dzukela, penal za udinese imase, cist kako solza, penal za inter nemase, sooci se so faktot deka VAR kako tehnologija mora da bide del od fudbalot so toa sto vo idnina ke treba da se perfekcionizira.
Denes bese na celosno nivo ovaa tehnologija, da bog da i vo idnina istoto da bide slucaj.
dzabe ke ti se crta brat, glup si malce ...Абе гомно, со Јуве не прекинаа игра, ништо не се деси и тоа при ШУТ КОН ГОЛОТ ЗА ИКАРДИ, а сега за гол аут прекинаа игра и отиде судијата да гледа. Да, беше пенал не викам не, ама јадам гомна зашо не ни судат на нас со исти аршини, ти ебам све амебовидно. Исто и тоа на Миранда беше пенал, каки курац офсајд. И за тоа не гледаа, мајката да им ја гледам ја на нив.