- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.504
- Поени од реакции
- 119.398
Се срамам од сите до еден, да умрете да ви ебам фамилиите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe pa ti, a i ostanative, ke sudime po eden natprevar, ok e : )))Не бе не сме сеуште екипа какви титули какви бакрачи..Рома и Наполи вакви такви глата ја ставам дека пак пред нас ќе бидат....арно што Лацио апла ги оштетуваат па и ние да видиме ќар од ова ВАР технологијата иначе и со нив требаше да се тегниме..не дека е огромна разликата ама пак.
Имам забележано кога ни се бранат екипите неможиме шанса да му напрајме и треба да се молиме Перишич со Кандрева да направат некаков невозможен продор за вишок(бидејќи немаме бекој) и да нафрлат па ако се погоди Икарди арно,ако не здравје...Торино и Јувентус беа чист пример дека не ни одговараат бункер и дефанзивни екипи што знаат да одиграат на резултат.
ima vina kaj spaleti za ova, realno dalbert, kanselo, eder, pinamonti i karamoh niednas zaedno ne bile na teren,i sve na sve od start na sezona do sea imaat izigrano 30 minuti vkupno site.Пристапот на играчите кој денес требаше да докажат дека заслужуваат шанса беше тажен. Body language као што кур праам јас тука? Брозович неписмениот и сам не е свесен како не е вратен во Интер Запрешич до сеа. Икони бацува секое сабајле што има дебела плата за коцкање, му ебам шминкерот новогодишен.[DOUBLEPOST=1513121010][/DOUBLEPOST]П.С. Нагатомо си зацементира стартна постава со превземањево одговорност за пеналов, дур седеа сите со глави у земја да не им речат недај боже да пуцаат.
Барем да испаднеа пичка му матер..што вака?..сега ќе играме со некоја посериозна екипа како Лацио или Рома па ќе треба пак овие инвалидите од резерви пак да се резилат и пак Весино со Гаљардини цела утакмица да ја играат и да се трошат
Идеме на Милан/Верона.