Фан Клуб: Интер

0 изгледани утакмици на Зенит.

tup, gleas deka pisav, ubeden sum deka toa ne mu se desilo u roma i zenti, inace zenit cat pat gi gleav toj period radi kladza na sport klub, so hulk, witsel, i roma sekako ne sum gi gleal poise od 10 pati u sezona, ali ne veruvam deka mu se desilo so dzeko primer, ili prethodno so toti ili koj i da mu igral najisturen, 4 meca po red da ne se vidi na teren glavniot napagac, so 0 sansi od igra.

tup, gleas deka pisav, ubeden sum deka toa ne mu se desilo u roma i zenti, inace zenit cat pat gi gleav toj period radi kladza na sport klub, so hulk, witsel, i roma sekako ne sum gi gleal poise od 10 pati u sezona, ali ne veruvam deka mu se desilo so dzeko primer, ili prethodno so toti ili koj i da mu igral najisturen, 4 meca po red da ne se vidi na teren glavniot napagac, so 0 sansi od igra.
Ок Урко не замарај остај ме да форсирам.

Него Александар, никој не вика дека Кансело е некоја класа, него дека го чекаме со нетрпение поради тоа што е планиран за првотимец и со него практично го добиваме правиот изглед на тимот, а не да крпиме десно со инвалиди како Дамброзио. Може и Кандрева ќе заигра подобро покрај Кансело, којзнае... Инаку многу ме нервира Дамброзио ама како штопер не е лош, знае да игра позади човекот и може да се најде за ротација.

Гаљардини мора да игра прва постава, не смее Спалетот вака да го сецка, две текми игра три не игра, млад е он и може и треба да игра цело време, нарочито кога ќе одигра добро.

Инаку заборавив да спомнам прееска, јас Едер со 200 плати би го казнил за она прееска, 1-0 водиме, искача сам на половината на Џенова, играчот на Џенова го потегна малце и идиотов можеше да продолжи али избра да падне и да изнуди црвен, а комотно можеше да ја реши утакмицата. Често пати знаело да испадне кобно ваквото понашање и во следна ситуација да примиме некој пинбол гол и да се чешаме зашо гомнарот Едер изнудува црвени картони наместо да ја запечати утакмицата.

@Stefan-kobe
Јасно ми е дека Кансело>Ди амброзио
Јасно ми е дека колку толку ќе сме подобри по десната страна со него.
Ама вас треба да ви е јасно дека враќањето на Кансело нема да го реши проблемот со тоталната НЕ КРЕАТИВНОСТ.
Кансело не може да го покрија немањето на екстра АМФ

@Stefan-kobe
Јасно ми е дека Кансело>Ди амброзио
Јасно ми е дека колку толку ќе сме подобри по десната страна со него.
Ама вас треба да ви е јасно дека враќањето на Кансело нема да го реши проблемот со тоталната НЕ КРЕАТИВНОСТ.
Кансело не може да го покрија немањето на екстра АМФ
Јас искрено се надевам дека Марио ќе го исполни својот потенцијал и дека ќе си имаме екстра АМФ во иднина. :D

Да не допадне гледај... :cool:
Не очекуваат Милан, Наполи и Сампдориа во наредниве утакмици, а потоа и кобната Аталанта. Прерачунај ми колку поени треба да земиме тука за да бидиме задоволни? ;)
Ќе ги тепаме на мотивација овие бро. ;)
Победа со Беневенто.
Победа со Милан.
Пораз од Наполи.
Победа со Сампа.
Икс со Аталанта.

Све је то дио процеса роки мој. ;););):kafence:

Не можеме да бидеме задоволни од досега прикажаното, без разлика колку бодови имаме до сега.

Нападот целосно потфрли, мора да се проба со Едер и Карамох наредна утакмица.
Средината и не е толку лоша, Брозович - Весино - Марио мислам дека е добитната комбинација. Еве прилика со Беневенто да се тестира оваа тројка.

Јас ви тврдев дека Брозович е најквалитетен играч од сите во средниот ред со најголем потенцијал ама преглуп е чоекот, костантност нула..и во секој друг клуб каде и да оди првата сезона ќе искини,втората ќе почни да се курантари и да изведува некои невозможни пасој..Балканска работа.

Арно и Перишич што не е таков.

Конечно од милион шутеви, еден од нив да не е надвор од стадионот.
Супер гол, селски играч.
Селски играч кој е доктор по фудбал за сите везњаци у задниве 5 години што се прошлепаа низ мртвиов ни клуб.Само господ знае во каква играчина ќе се претвореше ако го одбереше јуве наместо нас. ;)

Селски играч кој е доктор по фудбал за сите везњаци у задниве 5 години што се прошлепаа низ мртвиов ни клуб.Само господ знае во каква играчина ќе се претвореше ако го одбереше јуве наместо нас. ;)
Океј Фреди, извини шо те нареков селски играч :smirce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom