Фан Клуб: Интер

Многу ми е криво за Џенова. Рамноправен противник на гости, плус со катастрофален старт на сезона. Колку треба да си малер на крај да изгубиш бод со тоа што си примил гол од најголемиот инвалид од фудбалер во цел свет?

Многу лоша игра, Џенова и Кротоне ги добија на сила, ако продлжат вака ни 5то место нема да завршиме. Никава идеја во напад, нула. Мизерија.

Ова не е на арно . Кој кур ги продаваа Јоветич и Банега само незнам. Валеро катастрофа , за Кандрева да не зборувам. Прочитани бевме цела утакмица , тешка мизерија. Толку.

Борха колку арен, толку и штета прави на играта, абе само кратки подавања и ептен споро темпо. Добар е за да се скрија топка ама ја убива целата динамика во играта

Борха колку арен, толку и штета прави на играта, абе само кратки подавања и ептен споро темпо. Добар е за да се скрија топка ама ја убива целата динамика во играта

Ова го приметив и потенцирав и кога игравме со Болоња, пишав и тука на форумов за Валеро.

Логични измени , лани цела година вака играше Кандрева па не се дрзнаа да го сменат.. Дамброзио ја реши јбг, дека е просек играч факт е.. тоа место е на Кансело ќе се врати за брзо..Далберт се кочи многу со Иван, притисок да му додаде и слично..мк пати се насукаа еден до друг , Иван мислам дека треба да бега внатре кога овај ќе тргне по линија..

Дамброзио просек :pos: брат дај дефинирај ми што треба да прави еден просечен играч!

Дозволи да ти помогнам...
Треба преку една утакмица да игра солидно. А овој го прави тоа, или мизерен е во 90% од сезоната?

Според мене Валеро би бил покорисен понапред, може да сменат позиции со Марио да се проба ко задњи везни.

Весино ништо значајно не прикажува, пре сум за Гаљардини да се форсира макар имал и слаби утакмици.

Абе каков просек, убеден сум дека од Дамброзио сме немале послаб десен бек во историјата на клубот. Па уште зел се заебава на Инстаграм со фризурите на Икарди. Мрш бе кретениште едно.

Џонатан кое играчиште беше за сите овие...

пс Валас беше еден од најслабите у последниве 5-6 години. Штета немаше време Еркин да му го докаже дека може и полошо.

Ппс Дамбросио е солиден во одбрана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom