Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прв параграф: Значи да сумираме, еве ти шо викаш:Пишав, само што веројатно (добро не веројатно туку сигурно) не си прочитал. Во таа ситуација крив ти е скаутинг тимот и/или менаџерот кој што проценил дека тие играчи можат да ти помогнат во зацртаните цели. Доколку Рома сака да го купи Серхио Рамос и го купи а Серхио Рамос се понаша ко Рагнар Клаван у Рома не значи дека летниот трансфер период бил лош зошто играчот кој што Рома сакала да го купи, ГО КУПИЛА.
Одиш на одмор со цел да дупиш 5 женски од кои три мора да бидат од Јамајка, една од Јапан и една од Бангладеш. Стигаш, добиваш корпи и на крај се муваш со две, една од Делчево една од Ѓорче. Успешен ти е одморот (според планот нели) пошто БАРЕМ НЕШТО СИ МУВАЛ?
Барса нема успешен трансфер период, Челзи нема, Интер нема. Се засилија ама не се засилија со тоа што сакаа да се засилат туку втори, трети опции. Кога купуваш втора/трета опција не ти е успешен трансфер периодот само затоа што нешто си купил.
Син ти е педер али тебе ти е океј пошто, битно дупи нешто.[DOUBLEPOST=1504309827][/DOUBLEPOST]@Џони Вајсмилер прочитај пак, можеби сега ќе ме сфатиш што сакам да кажам.
Нема теорија да се докажеме.Цело лето очекуваше големи засилувања,дури и очекувавте ПОВЕЌЕ од едно.На крајот на тој дел од теренот каде што ги носевте Ди Мариа и Раџа, завршивме со играчи што може и Торино да ги купи.Незнам дали е толку тешко еднаш без долгометражни постови да пишеш дека си грешка? Истото го тераш 10 години.Цели реферати пишуваш се со цел да испаднеш во право, дури и кога си погрешил.
Дури и за моите мизерни очекувања за летово,ова што се случи е големо разочарување.Не очекував Ди Марии и Раџовци, ама барем Балде да го земевме.Ниту еден докажан играч не се купи.
Тоа што во иднина Кансело,Далберт и Шкриниар можеби ќе бидат Малдини,Маикон и Роберто Карлос потполно нема врска со муабетов што сега го тераме.Тоа дали ќе бидеме 3ти или ќе бидеме 7ми исто така нема врска со нашиот муабет околу засилувањата.Крај краева со самото доаѓање на Спалети и ништо да не купевме ќе бевме во игра за топ 4,што незначи дека трансфер периодот поминал според очекуваното.
Среќа такви фанови ко тебе на Интер не му требаат. Одма после Триплетата кога фејлнавме една сезона и следната не донесовме добри играчи изјави дека нема да ги гледаш Интер се додека не земат некој асален, изузетен фан нема што.Значи ние за ниеден класа играч не сме биле заинтересирани.
Ондак, супер трансфер период за управата, скоро се што сакале донеле.
За мене како фан лош трансфер период.
Среќа такви фанови ко тебе на Интер не му требаат. Одма после Триплетата кога фејлнавме една сезона и следната не донесовме добри играчи изјави дека нема да ги гледаш Интер се додека не земат некој асален, изузетен фан нема што.
Секој има право да биде лут на управа, играчи, тренери, ватева, ама да кажуваш дека веќе не го гледаш тимот и дека не се замараш... Јебига не е никако изводливо секоја година да освојуваме титула, си има слаби периоди и тоа мора да се истрпи и преброди. Работава испаѓа ќе го гледам Интер само кога е јак."Кога ти самиот се неќеш, зошто па јас да те сакам"
Баш така се понашаа газдиве и управава наша со нивните свесно-деструктивни политики години наназад бате, you can't deny it!
Секој има право да биде лут на управа, играчи, тренери, ватева, ама да кажуваш дека веќе не го гледаш тимот и дека не се замараш... Јебига не е никако изводливо секоја година да освојуваме титула, си има слаби периоди и тоа мора да се истрпи и преброди. Работава испаѓа ќе го гледам Интер само кога е јак.
Инаку за момците што индиректно прозиваат, значи ни за Видал не пратиле официјална понуда иако 325435454543543у5435353455475473734 % имаше статии каде пишуваше дека Анчелоти и Румениге категорично рекле НЕ за Видал, што значи дека АПЛА СИТЕ играчи што ги побара Спалети му беа донесени, едино ете Балде Кеита не, иако не се знае ни за него дали сме испратиле официјална понуда.
И само да кажам, јас не осудувам некого што не е задоволен со трансфер периодот, секој си има право на свое мислење, ама ме нервираат коментарите од типот дека катастрофално сме поминале и дека ќе бидеме послаби од лани. Јас сум 7/8 задоволен од можни 10, пред се добивме јак тренер, он тоа што го побара му донесоа, единствено замерка наоѓам што не пазареа централен дефанзивец за ротација и офанзивен играч, за останатото апсолутно никаква замерка не можам да најдам.
Да да, ја од Вардар се иам откажано па што останува за Интер hhhhhhhhhhh wiow09w0oiw0oowowwoowOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW изззззззззззззззззззззззззззззззззвинииииииииииииииСреќа такви фанови ко тебе на Интер не му требаат. Одма после Триплетата кога фејлнавме една сезона и следната не донесовме добри играчи изјави дека нема да ги гледаш Интер се додека не земат некој асален, изузетен фан нема што.