Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako srceto ne mu se razvie togas sto pravime , sigurno juve ne se odkaza radi nekoja nastinka ?Шик според мене мора да се донесе. Не можам да верувам дека ќе ни го лапне Рома пред нос.
Дечкото е бисер невиден, за година до 2 ќе биде незаменлив ако се развие како што треба, и ќе вреди над 100М, бидејќи има страшен потенциал.
Ako srceto ne mu se razvie togas sto pravime , sigurno juve ne se odkaza radi nekoja nastinka ?
Се вратиле дел од старите членови уште Думан фали
Форцааа Интер !!!
Neveruvam deka Juventus taka bi se odkazal od talent kako shik poradi pregolem zamor , ednostavno ne ti drzi mesto muabetot.Имаше други медицински прегледи во Милано пред некој ден незнам дали си во тек со настаните, проблемот излезе дека бил поради преголем замор тој период.
Јуве според мене се откажа бидејќи и се укажа шанса да потпише со Бернадески и Коста, па така го откачи него, кога знаеме дека во клубот го имат и еден Пјаца кој се очекува да се опорави овој период, уште Шик(талент) ќе беше премногу и за Јувентус да им грее клупа.
А кој беше тој членот што даваше временска прогноза од Милано...? Е тој фали![]()
Васко Пандев!!!! На аватар ставаше играчи кои ги нејќеше во Интер за „да му фати магијата“ и да си заминат од клубот. Имаше ставено од Пандев, Силвестре, Камбиасо, Нагатомо (сите заминаа освен Нагатомо)А кој беше тој членот што даваше временска прогноза од Милано...? Е тој фали![]()
Сам сакал да си иде братот.Од толку шљајм играчи за бркање,овие се фатија муриљо да го бркаат.
Ич ми нема логика трансферов.А и за само 13 м. еура и тоа после позајмица од 2 год.
За греота...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk