Фан Клуб: Интер

Ич нека не ги чека.за кур им е Шик на јуве при манџукич,бернадески,квадрадо и коста.
Едино кај милан у екипа би легнал ко шамар на будала,ама они изгледа уопште не се заинтересирани.

Него јако е како не/ве извозеа кинезиве смрдени со ветените огромни суми за засилувања.Ниту еден играч кој би напраил разлика на терен не земаа.
Ќе кинеме живци и годинава,mark my words[emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Шик не е крило, иако и тоа може да игра без проблем.

Postoi golema sansa za kondogbija da ide u valensija, a nie da go zememe kanselo, poslednite informacii toa go nalagaat, deka e postignat dogovor i so valensija i so igracot, da dojde vo inter i toa prvo ko pozajmen edna godina, pa posle da bide otkupen, vo sprotiven pravec odi Kondogbija po ist princip, pozajmica so otkup, a Muriljo odma ke pravi permanenten transfer.

Da go trgnam Muriljo na strana, ova drugovo e (y)(y)(y)(y), Kanselo e igrac koj igra i kako bek i kako krilo,bar vo valensija, takov profil Ocajno ni fali, narocito i za sistemot na spaleti, Muriljo od druga strana ne e igrac koj sakav da si odi, ali najverojatno i toa ke bide slucaj sto znaci sigurno doaga uste eden stoper vo ekipava, poslednite spekulacii ne povrzuvaat so Otamendi i Mangala, a pred nekoj den pak Nastasic vleze u igra, ke vidime na kraj koj bi bil doveden, moze i nekoe drugo ime sto ne e spomnato do sega, kako i da e, so kanselo se resava eden golem problem u ekipava koj traese dosta dolgo vreme.

A za kondogbija sto da se kaze, se buntuva .... za da ide u valensija, toa dovolno kazuva za negoviot tazen karakter.[DOUBLEPOST=1502906185][/DOUBLEPOST]http://gianlucadimarzio.com/it/calciomercato-inter-valencia-le-cifre-dello-scambio-cancelo-kondogbia

Vo finalna faza sme od pregovorite koi bi trebalo da se finaliziraat uste denes, a utre igracite da pristignat vo svoite novi timovi, dvajcata so pozajmici i pravo na otkup, e sea ne znam dali ke bide obligativen ili ne, kako i da e najverojatno go dobivame ofanzivniot bek konecno u ekipa, i se osloboduvame od Kondogbija koj za zal apsolutno nisto ne pokaza vo timov.

Последно уредено:
За Ковачич најмногу ми е криво што го дадовме, уште кога Страмачиони ни беше тренер се гледаше талентот и знаењето што го има само му требаше малце постабилни соиграчи што можи да комбинира и да го покриваат. Затоа квалитетот сега му излегува на виделина бидејќи има простор како ДМФ т. е Зидан одлично го користи, додека кај нас во тој период тренери беа Мацари и Манчини... Што повеќе да се додаде за овие идиоти што ни седеа на клупа?

Од тимов верувам пред се во Спалети, заради неговата строгост и воведување дисциплина. Шкриниар има потенцијал да биде топ одбранбен, Валеро иако постар е добар плејмејкер, Перишиќ и Икарди и Хандановиќ се стандард супер. Таман сеа за сеа за 3-4 место.

За Ковачич најмногу ми е криво што го дадовме, уште кога Страмачиони ни беше тренер се гледаше талентот и знаењето што го има само му требаше малце постабилни соиграчи што можи да комбинира и да го покриваат. Затоа квалитетот сега му излегува на виделина бидејќи има простор како ДМФ т. е Зидан одлично го користи, додека кај нас во тој период тренери беа Мацари и Манчини... Што повеќе да се додаде за овие идиоти што ни седеа на клупа?
:tapp:

И тоа имаше некој што викаше дека добри пари сме зеле за ковачич, а кондо не сме го преплатиле.
site vikavme taka, ne nekoj, nego site za finansiskiot aspekt tuka pisuvavme deka zemavme super para za nego samo tolku pamtis, kako sto i site vikavme deka kovacic ne smeese da se prodade, ali jebiga, mancini, a i real madrid, od edna strana mancini ne mozese mesto u tim da mu najde, ednostavno ne go sakase u ekipa, od druga real ko real, fudbalski gigant iako togas benitez im bese trener, pak, retko koj bi gi odbil, i kovacic sakase da bide del od toj tim.
letovo malce falese da dojde, vo posleden moment zidan udri blok na transferot a sega gledame i zosto, ali ... seuste e so status na rotacija tamu, prasanje e kolku vreme ke se soglasi na takvo nesto..

Inace ne pamtam deka nekoj sakal da se prodade kovacic, osven @Fredy Guarin , bas sea gleam sto se pisuvalo toj period, megjudrugoto, ja ova sum go pisal

abe kakvo ffp eve ja ke si dozvolam da go kazam toa, glumi ludilo mancini, nego da mu bese bitno ffp nemase da zapne za profil ko Kondogbija, igrac od sredinata na terenot ala Mota koj koshtashe premnogu ...
na toj del od terenot baska ne bea so ckart igraci, tuka e medel, guarin, hernanes i kova po potreba, ne veruvam vo taa negova izjava, on uste od lani pola del od vtoriot del od sezonata ne go igrase kova, na klupa mu bese, pisav uste togas da ne mu tekne na ludakov letoska da se oslobodi od nego, na zaebancija sekako, ne ni bev seriozen ali eve ispadna deka Kova e ona, uslovno kazano golemo ime, koe si zaminuva od inter godinava.

kova e eden od omilenite na navivacite, zboram za onie vo italija, ova e klasicno glumenje ludilo i lazenje od strana na mancini, pola godina mesto u tim ne mu najde, ne znaese kako da go iskoristi i se izgubi, ali rabotata e sto ne kovacic, on tie 11 na teren uste ne znae kako da gi iskoristuva pa sea neznam najiskreno koja mu e logikata da prodava klasicen plej i da ostane samo na Hernanes ko takov profil na fudbaler.

Ova e problem kako sakame mozeme da ja vrtime, problem e i te kakov, problem koj treba da go saniraat narednive 15 dena.

No, i za finansiskiot del od dogovorot, sum daval thumbs up, koga veke si odi, izvadija jaka para za toj kovacic od toj period.

Od druga strana ...

Se gleda od avion deka ima talent bota,treba slep da si ,pa da ne zabelezis deka dobro se dvizi,ima dribling i oset za pas.nego koj e taa budala sto lupna 10 milioni za kovacic?tolku pari samo za wunderkid se davaat.zemete go januzaj za primer pred da ripnete da go branite grande kova.se gleda sto e igraciste odma.duri i smesno e da gi sporedime.

Site nekogas sme si isterale vakvi biseri na forumov, nema isklucoci ... : )))
Samo nikad nemase da ti go sfatam tebe hejtot sto go imase za kovacic, ne bese lesno da se ukapira deka vo idnina ke bide mega jak igrac, odnosno deka ima takov potencijal. Januzaj be ... :pos:

Ne go rezilam, takvi mu bile razmisluvanjata togas za kovacic, ja za ikardi 100 raboti imam pisano a od denesna perspektiva se u najmala raka maloumni ama (pre) mnogu go mrzev porano otkako vleze u konflikt so CN, i dopolnitelno gi razjari so najnepotrebnata avtobiografija u svetot.
Ama eve od segasen aspekt bog i batina ni e tuka, dobro e sto tie problemi sto gi sozdade ne kulminiraa so negova prodazba zasto tesko se naoga jaka 9ka momentalno na pazar.

Ne go rezilam, takvi mu bile razmisluvanjata togas za kovacic, ja za ikardi 100 raboti imam pisano a od denesna perspektiva se u najmala raka maloumni ama (pre) mnogu go mrzev porano otkako vleze u konflikt so CN, i dopolnitelno gi razjari so najnepotrebnata avtobiografija u svetot.
Ama eve od segasen aspekt bog i batina ni e tuka, dobro e sto tie problemi sto gi sozdade ne kulminiraa so negova prodazba zasto tesko se naoga jaka 9ka momentalno na pazar.
Па од малоумен човек кога е напишано секогаш ќе биде малоумно мислењето, не само од денешна перспектива, hhhhhhh.

Бреј Гуарин Јанузај го направил играчиште, класична днопертиза на дело. :D

Тој ковачич во Интер и овој у реал сеа се два различни поими.Нешто како кутињо сегашниот и деновите коа беше кај нас.
И двајцата гледаа во земја додека водеа топка,прегледност 0,снага 0,залагање 0.Тие работи мене најмногу ме вадат од такт и да се врати времето пак тогашните Ковачич и кутињо би ги ругал.[emoji4]
И коа више се навраќаш назад,пушти и некој пост кај ве убедувам дека од кондогбија,мвила,де кур и уште мал милион играчи што се промавтаа кај нас ништо не бива.
Пиши и за тохир коа се расправавме [emoji4] .

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

За некоја година и за Габигол вака ќе пишиме кога ќе ебава мајки во некој рандом клуб....се само кај нас не се годат играчите,во другите екипи се преродуваат да ти ебам проколнатиот клуб

Ne ti barav postovi be nego toj period citav sto sme pisuvale, ti rekov sekoj so svoite biseri, nema isklucoci, samo ova mi padna u oci znam deka i togas ne ti bese nesto kovacic mnogu omilen ...
За некоја година и за Габигол вака ќе пишиме кога ќе ебава мајки во некој рандом клуб....се само кај нас не се годат играчите,во другите екипи се преродуваат да ти ебам проколнатиот клуб
Dobro ovoj ne sakaat da go prodadat, sakaat samo cista pozajmica, e sea sporting se soglasni za takvo nesto so toa sto sakaat platata celosno inter da mu ja plaka, sto znaci bukvalno za 0 evra edna godina da go imaat.
Glup muabet od nasa perspektiva, od nivna ne bas, zasto bukvalno ke ide tamu samo za da sobere iskustvo i da se kalemi edna godina, bez pravo da go zadrzat, taka da si ima osnova toa nivno baranje kako i da ja vrtime, na kraj ... neka go pustat, ja sum Za vakvo nesto, preidealna sredina bi bilo toa za nego.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom