Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не и јас искрено сакам да остане Јојо, нека биде он прва замена за Икарди зашо за Едер е Габриел Омар Батистута лично и персонално.Севиља не го откупи Јоветиќ?Јас мислев конечно сте се отарасиле од него...
![]()
Со Лион на 24ти мислам.Следна утакмица(распоред) има некој?
Абе ај нека се гони Анчелоти таму...Inter mu ponudil na vidal 9m godisno i 55 milioni na baern minhen. Vidal ja prifatil ponudata ama anceloto zastanal izmegu vidal i inter i dal negativen odg.
педериште бе,рачунавме на него као замена за Борха,главен у средина а он му ја летна по пари ... пусе шпекулира дека денес вечино ке имал медицински тестови, доколку има вистина во муабетиве повеќе од извесно е дека кондогбија ќе си оди, што реално и треба (мора) да се деси после ланските негови изданија, а и на подготвителниве не е нешто посебно, милион шанси доби али никако не успеа да ги искористи, нема константност, делува ко мунтари за сиромашни.
Се спомнува ко дел од можниот трансфер на ди марија у интер, 35м плус кондогбија, али како и да е, мислам дека нема иднина веќе у интер, а и спалети од тоа што го читам не е задоволен од него.
Го неам гледано многу вечино, така да не знам за што играч станува збор, освен фактот дека лани матер ни еба кога не победија дома 1-4 у пакет со валеро, иличич и калинич.
@Dejan <3 Viola збор два за играчов![]()
Како бе не го бивало Кондогбија?се шпекулира дека денес вечино ке имал медицински тестови, доколку има вистина во муабетиве повеќе од извесно е дека кондогбија ќе си оди, што реално и треба (мора) да се деси после ланските негови изданија, а и на подготвителниве не е нешто посебно, милион шанси доби али никако не успеа да ги искористи, нема константност, делува ко мунтари за сиромашни.
Се спомнува ко дел од можниот трансфер на ди марија у интер, 35м плус кондогбија, али како и да е, мислам дека нема иднина веќе у интер, а и спалети од тоа што го читам не е задоволен од него.
Го неам гледано многу вечино, така да не знам за што играч станува збор, освен фактот дека лани матер ни еба кога не победија дома 1-4 у пакет со валеро, иличич и калинич.
@Dejan <3 Viola збор два за играчов![]()
Јувентус ги зема Даглас и Бернандески, Милан Бонучи, Чаканоглу и Родригез.... Нашите Вечио и Шкриниар @interiscoming