Фан Клуб: Интер

Тогаш не ни бега пак лига Европа.
А ти шо очекуваш кој да го земат?..тие прашање е дали и овие трансфери ќе ги направат а камоли вашите желби да ги исполнат..тоа е ојде возот според мене..тоа е максимумот што можи да го извлечат бидејќи трансферите се прават пред да тргнат на подготовки а не во август па пола година да се прилагодваат и запознаваат со екипата..да се плукнам во умрената управа сосе Занети и Кинезите пичку матер нека се носат..

Па и по медиумите како се креваа небаре пола свет ќе го купат и не разговарале со газдите на Милан(испод чест му било),ако случајно завршат пред нас тогаш целиот ремет во светот ќе го изедат

Perisic deal close - £39.5m plus £4.5m in add-ons

или во превод 44,6 мил евра и 5 милиони евра во бонуси :)

Добар деал за Интер искрено, 50 милиони за Перишич е супер цена и ако се рачуна дека Кеита го договориле за 25-30 м е премија. Плус тука има малце фактор среќа, она што Мурињо неможе без балканец или она што би рекле екс ју корен во состав :D

Ако го дадат перишич, кандрева го вратат на бек, кој ќе праи 32453 кросови на утакмица?

Мислам дека Спалети знае што сака, ама кинезиве треба да му ги исполнат желбите. За мене Наинголан/Видал е првиот играч по кој треба да се запне.

За турнеата во Кина е повикан и Перишич.
Икарди, Јоветич Барбоса, Гаљардини, Валеро, Марио, Кондогбиа....

За 3 дена имаме сериозен тест со Шалке, а тоа е прилика Спалети да го тестира и најдоброто од тимот.

На шпекулациите мислам дека нема потреба повеќе да се обрнува внимание, вцера не поврзуваа со Данкан а денес со Верати и Ињеста... Ке видиме на крај што ке испадне.

Дечки Интер овој преоден рок не дава информации на новинарите и тоа со директна наредба на Сабатини, па затоа овој мрак што се однесува на трансферите на Интер, но дека работат на нешто БИГ тоа е повеќе од сигурно сеа колку ќе успеат тоа е друг муабет. Но на последното интервју меѓу редови Сабатини или блефираше или навистина мислеше така, рече дека би сакал Видал или Наинголан да ги донесе во Интер, но сите ќе се согласиме дека е тешко да донесеш играч од таков калибар во Интер, во моменталната ситуација. Да се прашам јас би одел на Наинголан бидејќи Рома кој важи за конкурентен за место во ЛШ би го ослабиле премногу.

Јас би бил задоволен ако Перишиќ остане а го донесеме еден ДиМариа и Наинголан на пример, Далберт и некој централен деф low-cost, и тоа е се од буџетот 150М...

Наинголан 60М + ДиМариа 50М, Далберт 20М и некој дефанзивец од 15М и тоа е се... тие 5М што ќе останат нека ни ги дават нас да се порадуваме малце...

Жо Марио
Пињамоти
giphy.webp

sve e bolje od sinkir.

Голема штета што ќе го изгубиме, ама реално нема како да го задржиме кога Манчестер го бара. ГГ. Кога даваат на крај кој колку има истрчано, често е на прво место. Добар играч и голем борец. Ќе фали многу на таа лева страна.

Единствена маана му е што не знае да пресече централно и има само една финта (буквално една) за минување на играч. Ама брз е и ги поминува одбрамбените играчи како од шала, добро нафрла за центарфорите и знае да се уфрли од втор план да ја збрца во гол.

Единствена маана му е што не знае да пресече централно и има само една финта (буквално една)
Две бе.
Точакот и лажњак коа ја префрла топката на другата нога. :D

----------------------
Марсијал у Интер ;) Ја наредиле со Интер ама Манчестер не го дава. :D

demek keita balde ke go zememe, lazio pod default ke ne matka so sumata, ete prifatile i od westham ponuda od 32 m funti.

ovoj Shik vo Inter za 30 mil od sampdoria a pregledite zakazani za eden mesec. Inter mislele deka ne e seriozno ovaa so srceto .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom