Фан Клуб: Интер

Agentot na Aurier izjavil deka se u kontakt so italijanski tim,ali ne bile toa Juventus,znaci so nas.Ako se pametni nasive da go soberat zver e kje hara po desnata strana,desno on levo Dalbert i mislam deka sme sredeni po bekovskite pozicii .....Sredina neka mi go donesat RADJA omilen mi e , kje go drkam kurov so denovi na transferot.
Di maria mesto Perisic,Sanchez mesto Candreva(se salam) I KUR NE BOLI BATICE !!!!

Последно уредено:
Agentot na Aurier izjavil deka se u kontakt so italijanski tim,ali ne bile toa Juventus,znaci so nas.Ako se pametni nasive da go soberat zver e kje hara po desnata strana,desno on levo Dalbert i mislam deka sme sredeni po bekovskite pozicii .....Sredina neka mi go donesat RADJA omilen mi e , kje go drkam kurov so denovi na transferot.
Di maria mesto Perisic,Sanchez mesto Candreva(se salam) I KUR NE BOLI BATICE !!!!
Не пијте алкохол многу,клавет рингишпил всобана беше ноќеска работата а? [emoji3]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ke ima nekoj strim za prijatelskata Vo 17:30?

На групана на фб пуштиле некоја анкета и 80 % гласале за Наинголан бри Видал во опција...:LOL::ROFLMAO:

На групана на фб пуштиле некоја анкета и 80 % гласале за Наинголан бри Видал во опција...:LOL::ROFLMAO:
Што е толку смешно што повеќето се за Наинголан отколку за проблематичен повреден јувенташ?

Што е толку смешно што повеќето се за Наинголан отколку за проблематичен повреден јувенташ?

Ништо, подобар е. А то дека е јувенташ во право си, има доза на одбивност али класа е човекот.

Ништо, подобар е. А то дека е јувенташ во право си, има доза на одбивност али класа е човекот.
У ништо не е подобар од Раџа. Нинџата и голови дава, ора по терен, не се повредува. Видал е проблематичен играч, повреденко и не може ко Раџа да издржи високо темпо.
Секој ден би го бирал Наинголан пред Видал иако нема да ми се слоши да дојде и јувенташов секако. :icon_mrgr: Иако знам деќа ќе ми се сврти памет коа ќе ни го вратат Алфред Данкан ил нуово Наинголан ди Спалети. :icon_lol:

Eте денес конечно добра вест.
Медел се договорил со Тигрес,утре го очекувале на медицински прегледи. (y)
Ајде сеа следен Брозгара,па сакатомо,па сантон,па ансалди,па бјабјани и ќе почнам дури и да ги засакувам оризариве :D

Na edna strana na Man.United vidov deka nudela 20m+darmian za perisic

Eте денес конечно добра вест.
Медел се договорил со Тигрес,утре го очекувале на медицински прегледи. (y)
Ајде сеа следен Брозгара,па сакатомо,па сантон,па ансалди,па бјабјани и ќе почнам дури и да ги засакувам оризариве :D
Плус им завршија договорите на Паласио и Андреоли. Си треба време да се исчисти просекот од задните неколку години пошто никој не сака да ги купи а не дека не се обидуваме да се отарасиме од нив.

Na edna strana na Man.United vidov deka nudela 20m+darmian za perisic
Не се толку луди нашиве, Дармијан не вреди повеќе од 15 мил.

Мора да се тргне по Наинголан, макар не коштал и 10-15 милиони повеќе од што вреди, да се доуништи Рома играчки и поголеми шанси за ЛШ.

Навистина Интер се интересира за мртвиот Немања Матиќ?!?!?! :facepalm:

Навистина Интер се интересира за мртвиот Немања Матиќ?!?!?! :facepalm:
ne veruvam, osven ako ne bidat prodadeni brozovic i kondogbija.
Matic e bukvalno ist igrac kako kondogbija, podobar e od nego u momentov ama bukvalno ist profil na igraci se, vo momentov se kosi so sekoja logika spekulacijava :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom