Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
3 јануари 2015
Мислења
117
Поени од реакции
194
Agentot na Aurier izjavil deka se u kontakt so italijanski tim,ali ne bile toa Juventus,znaci so nas.Ako se pametni nasive da go soberat zver e kje hara po desnata strana,desno on levo Dalbert i mislam deka sme sredeni po bekovskite pozicii .....Sredina neka mi go donesat RADJA omilen mi e , kje go drkam kurov so denovi na transferot.
Di maria mesto Perisic,Sanchez mesto Candreva(se salam) I KUR NE BOLI BATICE !!!!

Последно уредено:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Agentot na Aurier izjavil deka se u kontakt so italijanski tim,ali ne bile toa Juventus,znaci so nas.Ako se pametni nasive da go soberat zver e kje hara po desnata strana,desno on levo Dalbert i mislam deka sme sredeni po bekovskite pozicii .....Sredina neka mi go donesat RADJA omilen mi e , kje go drkam kurov so denovi na transferot.
Di maria mesto Perisic,Sanchez mesto Candreva(se salam) I KUR NE BOLI BATICE !!!!
Не пијте алкохол многу,клавет рингишпил всобана беше ноќеска работата а?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.178
Ke ima nekoj strim za prijatelskata Vo 17:30?

Член од
29 март 2013
Мислења
4.709
Поени од реакции
4.553
На групана на фб пуштиле некоја анкета и 80 % гласале за Наинголан бри Видал во опција...:LOL::ROFLMAO:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
На групана на фб пуштиле некоја анкета и 80 % гласале за Наинголан бри Видал во опција...:LOL::ROFLMAO:
Што е толку смешно што повеќето се за Наинголан отколку за проблематичен повреден јувенташ?

Член од
29 март 2013
Мислења
4.709
Поени од реакции
4.553
Што е толку смешно што повеќето се за Наинголан отколку за проблематичен повреден јувенташ?
Ништо, подобар е. А то дека е јувенташ во право си, има доза на одбивност али класа е човекот.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ништо, подобар е. А то дека е јувенташ во право си, има доза на одбивност али класа е човекот.
У ништо не е подобар од Раџа. Нинџата и голови дава, ора по терен, не се повредува. Видал е проблематичен играч, повреденко и не може ко Раџа да издржи високо темпо.
Секој ден би го бирал Наинголан пред Видал иако нема да ми се слоши да дојде и јувенташов секако. :icon_mrgr: Иако знам деќа ќе ми се сврти памет коа ќе ни го вратат Алфред Данкан ил нуово Наинголан ди Спалети. :icon_lol:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Eте денес конечно добра вест.
Медел се договорил со Тигрес,утре го очекувале на медицински прегледи. (y)
Ајде сеа следен Брозгара,па сакатомо,па сантон,па ансалди,па бјабјани и ќе почнам дури и да ги засакувам оризариве :D

Член од
29 јули 2014
Мислења
129
Поени од реакции
40
Na edna strana na Man.United vidov deka nudela 20m+darmian za perisic

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.124
Поени од реакции
9.072
Eте денес конечно добра вест.
Медел се договорил со Тигрес,утре го очекувале на медицински прегледи. (y)
Ајде сеа следен Брозгара,па сакатомо,па сантон,па ансалди,па бјабјани и ќе почнам дури и да ги засакувам оризариве :D
Плус им завршија договорите на Паласио и Андреоли. Си треба време да се исчисти просекот од задните неколку години пошто никој не сака да ги купи а не дека не се обидуваме да се отарасиме од нив.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Na edna strana na Man.United vidov deka nudela 20m+darmian za perisic
Не се толку луди нашиве, Дармијан не вреди повеќе од 15 мил.

Мора да се тргне по Наинголан, макар не коштал и 10-15 милиони повеќе од што вреди, да се доуништи Рома играчки и поголеми шанси за ЛШ.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.966
Поени од реакции
18.137
Навистина Интер се интересира за мртвиот Немања Матиќ?!?!?! :facepalm:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.353
Поени од реакции
47.089
Навистина Интер се интересира за мртвиот Немања Матиќ?!?!?! :facepalm:
ne veruvam, osven ako ne bidat prodadeni brozovic i kondogbija.
Matic e bukvalno ist igrac kako kondogbija, podobar e od nego u momentov ama bukvalno ist profil na igraci se, vo momentov se kosi so sekoja logika spekulacijava :)

Kajgana Shop

На врв Bottom