Џони Вајсмилер
Don't share my food
Moжи да имаат договорено некои играчи,неморате дотолку да паничите,не се сите работи за во јавноста
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vraca se posle duga pauza iz foruma;Кај сте бе умренковци..
Шо се занесуваат Ница и Севиља бе? Лееле види гнасотија од екипи се да му ебам. Чим глумат лудило и го деградираат Интер на ваков начин мислиш Интер битпазар е па да се ценкат, нека ми се маанат од пред очи и нека се збогуваат од преговори. Пу крфта загрутчена мрсна и циганска да ви ја ебам, 2 денара екипи.Види ги овие Севиља и НицаУште од зимото имаат договорено цена за Јоветиќ што треба да си ја платат за да биде нивен играч, сеа бараат попуст. Па што е Интер бе црвен крст? Читам сеа изјава на тој нивниот спортски директор, вика ќе пробаат да ја намалат цената за Јојо. Тоа лижавче ли е да се проба бе да ти ебем матер?
Овие па куртониве Ница, пркнаа една сезона, им купуваш играч, договараш цена и одеднаш на пријателите им текнува дека сакаат повеќе пари. Пу да ти ебам тоа мртвите екипи селски.
Шо ти е бе лудаку ? [emoji3]Стек Гуарин Берзеркер Ибракадабра Вајсмилер копилесветиебам
Забораи да спомнеш дека овој тете е резерва во ајакс и прашање е дали од дома го знаат дека игра фудбал.28m za konti hahahaha, siiigurno, alexis sancez so pola dobro izigrana sezona u udinese tolku kostase, za desen bek treba da se retardirani da dadat nad 20m, a istiot da ne e dokazan igrac, u 2010 real za maikon ne sakaa 30 da platat.
neznam kolku e tocno infovo sekako, ne pamtam deka nekogas klubov frlil tolku na bek najiskreno, i maikon za dzabe go zemaa, a momentalno za desno pregovaraat za tete od ajaks, problem e sto e igrac na raiola kopiljov.
neka go prodadat i za 60 ako sakaaat, alex sandro e dokazan igrac, se iznaigra i u porto od kade dobi i povik za reprezentacija, plus dosta go platija, ja zboram za nedokazani igraci,a igraat u odbrana,ili na bekovski pozicii, 30m evra ne veruvam deka tim od italija ke dade za 1 igrac za toj del od terenot so edna dobra sezona ili polusezona.Забораи да спомнеш дека овој тете е резерва во ајакс и прашање е дали од дома го знаат дека игра фудбал.
Инаку те поздрави алекс сандро кој јуве 2 прста да крене ќе го продаде за 45 милиона+ евра.
Ова у контекст на бековите и нивната цена.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk