Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Moжи да имаат договорено некои играчи,неморате дотолку да паничите,не се сите работи за во јавноста

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Види ги овие Севиља и Ница :facepalm: Уште од зимото имаат договорено цена за Јоветиќ што треба да си ја платат за да биде нивен играч, сеа бараат попуст. Па што е Интер бе црвен крст? Читам сеа изјава на тој нивниот спортски директор, вика ќе пробаат да ја намалат цената за Јојо. Тоа лижавче ли е да се проба бе да ти ебем матер?
Овие па куртониве Ница, пркнаа една сезона, им купуваш играч, договараш цена и одеднаш на пријателите им текнува дека сакаат повеќе пари. Пу да ти ебам тоа мртвите екипи селски.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Нека го земат сеа донарума идиотиве наши па ќе им простам и никој друг да не купат до крај на летово .
Не дека ќе ни смени нешто,ханда е и поише од добар голман,ама ќе ми напраат ептен ќејф.
Плус ќе има неколку самоубиства кај комшиките у фан клуб као бонус .
Знам дека читате

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.569
Донарума ни за семки од 20 денара не би го зел. Да ти ебам медискиот напумпан голман. ОК е ама не е до толку колку шо го величат медиумите и миланезите.[DOUBLEPOST=1497568709][/DOUBLEPOST]
Види ги овие Севиља и Ница :facepalm: Уште од зимото имаат договорено цена за Јоветиќ што треба да си ја платат за да биде нивен играч, сеа бараат попуст. Па што е Интер бе црвен крст? Читам сеа изјава на тој нивниот спортски директор, вика ќе пробаат да ја намалат цената за Јојо. Тоа лижавче ли е да се проба бе да ти ебем матер?
Овие па куртониве Ница, пркнаа една сезона, им купуваш играч, договараш цена и одеднаш на пријателите им текнува дека сакаат повеќе пари. Пу да ти ебам тоа мртвите екипи селски.
Шо се занесуваат Ница и Севиља бе? Лееле види гнасотија од екипи се да му ебам. Чим глумат лудило и го деградираат Интер на ваков начин мислиш Интер битпазар е па да се ценкат, нека ми се маанат од пред очи и нека се збогуваат од преговори. Пу крфта загрутчена мрсна и циганска да ви ја ебам, 2 денара екипи.

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Стек Гуарин Берзеркер Ибракадабра Вајсмилер копилесветиебам

Член од
6 април 2014
Мислења
5.141
Поени од реакции
6.600
AGENT CONTIA: "On se neće vraćati u Atalantu, želi da pređe u Milan. Percassi, predsednik Atalante mi je rekao da je stigla zvanicna ponuda INTERA od 28 miliona, ali mi želimo Milan".

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.355
Поени од реакции
47.103
28m za konti hahahaha, siiigurno, alexis sancez so pola dobro izigrana sezona u udinese tolku kostase, za desen bek treba da se retardirani da dadat nad 20m, a istiot da ne e dokazan igrac, u 2010 real za maikon ne sakaa 30 da platat.
neznam kolku e tocno infovo sekako, ne pamtam deka nekogas klubov frlil tolku na bek najiskreno, i maikon za dzabe go zemaa, a momentalno za desno pregovaraat za tete od ajaks, problem e sto e igrac na raiola kopiljov.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
28m za konti hahahaha, siiigurno, alexis sancez so pola dobro izigrana sezona u udinese tolku kostase, za desen bek treba da se retardirani da dadat nad 20m, a istiot da ne e dokazan igrac, u 2010 real za maikon ne sakaa 30 da platat.
neznam kolku e tocno infovo sekako, ne pamtam deka nekogas klubov frlil tolku na bek najiskreno, i maikon za dzabe go zemaa, a momentalno za desno pregovaraat za tete od ajaks, problem e sto e igrac na raiola kopiljov.
Забораи да спомнеш дека овој тете е резерва во ајакс и прашање е дали од дома го знаат дека игра фудбал.
Инаку те поздрави алекс сандро кој јуве 2 прста да крене ќе го продаде за 45 милиона+ евра.
Ова у контекст на бековите и нивната цена.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ако не купат квалитетни бекој да умрат дај боже цела управа сосе Спалети..100 години не научија дека таму целиот проблем е во екипата,ретарди..и во меѓувреме Нагатомо,Ансалди и Ди Амбросио реума и дијабетес дај боже да фатат

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.355
Поени од реакции
47.103
Забораи да спомнеш дека овој тете е резерва во ајакс и прашање е дали од дома го знаат дека игра фудбал.
Инаку те поздрави алекс сандро кој јуве 2 прста да крене ќе го продаде за 45 милиона+ евра.
Ова у контекст на бековите и нивната цена.

neka go prodadat i za 60 ako sakaaat, alex sandro e dokazan igrac, se iznaigra i u porto od kade dobi i povik za reprezentacija, plus dosta go platija, ja zboram za nedokazani igraci,a igraat u odbrana,ili na bekovski pozicii, 30m evra ne veruvam deka tim od italija ke dade za 1 igrac za toj del od terenot so edna dobra sezona ili polusezona.
za tete onaka spomnav, nit go znam nit znam kako igra, ama cim e igrac na raiola pod difolt ne go sakam u ekipa,a sea kako sto razbrav u 2015, znaci na 19 godini, bil uapsen za tepacka u amsterdam.

do prvi juliv milion spekulacii ke se iznacitame zasto radi ffp do togas inter nema da oficijaliziraat nieden transfer, moja zelba za desnata bekovska pozicija rekov koja e tuka na forumov, danilo od real, a ima i drugi opcii, moze pak da se trgne i po darmijan, ovoj tete i da go zemat, ne veruvam deka ke igra u prv tim a nisto cudno odma na pozajmica da go pratat ko so maksvel sto napravija prvata godina, samo on radi pasoshot prifati da igra ko pozajmen edna sezona.
Nema nisto loso da se kupuvaat igraci i za idnina, talenti i slicno, a da se razvivaat vo drugi timovi u italija ili niz evropa.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Данило е жива катастрофа,киксер невиден,ќе лета како магаре..Интер сеуште нема таква склопена екипа која ќе ровари напред-назад цел натпревар и ќе игра пресинг па затоа Данило ќе биди флоп невиден со оглед на моменталната ситуација

Kajgana Shop

На врв Bottom