Фан Клуб: Интер

Не сум ни ја за Спалети, се заебавам со вампирот.
Емери у никој случај, не ме јеби.

АКо не успеат со Конте или Симеоне, нека пробаат со Жардим, евентуално Томас Тухел од Борусија-најверојатно си иде на крајот на сезонава. И Лоран Блан може секако.
Блан го заборавив,може и он.Овој тухел не верувам дека би ја напуштил бундес лигата,ептен швабски тренер ми е [emoji4] .
Емери е здрав тренер,помодерен и поперспективен од спалети 10 пати.
И мене би ми бил како краен избор,ама пред спалети у секој случај.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Блан го заборавив,може и он.Овој тухел не верувам дека би ја напуштил бундес лигата,ептен швабски тренер ми е [emoji4] .
Емери е здрав тренер,помодерен и поперспективен од спалети 10 пати.
И мене би ми бил како краен избор,ама пред спалети у секој случај.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Не бе трип е Емери верувај, ќе се изгуби у Интер бетер од Мацари. Спалети ако ништо друго за у Италија е сигурен за 2-3то место ако ништо друго.

Жими куров сте, се расправате за тренери, а што ако мажинава од управава не планираат да го одврзат кесето и покушаваат да ги вратат Хесус и Переира :D:D
Не, пример... Или па некои слични на нив..

Без квалитетни, ама здраво квалитетни играчи и Конте заедно со Симеоне да ги донесат - ЏАБЕ!

Sigurno koga bi dosle konte ili simeone ke barat dobar remont aj da ne kazam celosen remont na timot, za konte ne mi se veruva ama simeone ako vecer ne go pominat real (a sigurno nema ) mislam deka redno mu e veke da si sobere partalite od tamu.

It’s reported new Inter director Walter Sabatini had a lengthy dinner meeting with Chelsea manager Antonio Conte in London.

Сега ќе почнат шпекулациите... Конте нема шанси да дојде, ќе си дојде Спалети, ќе си завршиме 4ти и тоа е тоа

It’s reported new Inter director Walter Sabatini had a lengthy dinner meeting with Chelsea manager Antonio Conte in London.
Chelsea threaten Inter with legal action over Conte pursuit. Abramovich ready to double his wages and sign whoever he asks for.

Со среќа :icon_lol:

Sega procitav deka konte ne odbil i deka noviot direktor ke pregovaral so poketino dali ke prifatil.

У моменти на нервоза сум му посакувал многу лоши работи на клубов, работи од типот да се распаднеме, да умре некој играч/тренер, да цркне управата и слично, али ни на крај памет не ми дошло да посакам Емери да ни биде тренер. Тоа е најлошото можно сценарио за нас, би дошол најголемиот лузер во светот на фудбалот, класична пичка од тренер. Боље Серсе Козми да го донесат него ова копиле да ми дојде.

Чоло, Конте или Блан, иако јас Конте не го сакам имам кажано едно 1000 пати. А може и Покетино да, али сепак Чоло е нашиот човек, има живи луѓе да јадеме со него.

BREAKING NEWS: Novi direktor Intera Walter Sabatini nakon večere s Conteom okrenuo se novoj trenerskoj opciji!

Prema tvrdnjama engleskih medija menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino uskoro bi trebao dobiti i službenu ponudu 'Nerazzurra'.

Жими курот ќе дојде Покетино, ќе сака да игра ЛШ со неговите.
Жими курот ќе дојде Конте.
Жардим ако дојде, ќе си ебе мамата во Интер. Блан исто.
Спалети не сакам ни да го смислам.
Најмногу сакам да дојде Чоло, сега му е мајката да дојде, и онака ќе му го распродадат тимот.
На крај ќе останеме со Спалети да му ја ебам главата вампирско-збрчкана мрш бе со лук ќе те бркам да не дојдеш се да ти ебамцсдкјфнгфдгхсклјетмрѕњтсеч

Симеоне ако не дојде следниот месец не го сакам никогаш веќе во Интер. Ќе ти ебам тоа наркоманот драчевски.[DOUBLEPOST=1494511462][/DOUBLEPOST]Контеhhhhhh со очекувана изјава, планира да си остане у Челзи што е најнормално, Интер?-обични шпекулации.

Честито Спалети. :kafence:

Последно уредено од модератор:
tacno, simeone so atletiko nema da moze da kupuva do januari, imaat ban, golema e verojatnosta grizman da si ide letovo taka da bukvalno sve e ispolneto za da ima osnova konecno da dojde kaj nas, tuka spagaat i uslovite koi ke gi naceka od finansiska priroda, plus sabatini e donesen.

Ne mozam da mu zameram ako ostane, lojalnost ke pokaze ogromna, ali i nikad vise da ne stapne u inter, nema poenta veke da se zamarame so nego.
Ne sakam da veruvam vo spekulaciive za Spaleti, nisto ne se znae u fudbal, da ne zaboravime deka Sabatini dojde od nikade, vo nitu eden moment ne se povrzavme so nego i ete ti otkaz na pioli i istovremeno angazman na sabatini, u ist den.
Taka da glupo e da se potpirame na muabeti, ke vidime, mozebi i simeone kalkulira u momentov, dur da zavrsi sezonava, so morati znaetekkako bese, denes mancini ostanuva, utre murinjo dojde a mancini ispi otkaz.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom