Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Chelsea threaten Inter with legal action over Conte pursuit. Abramovich ready to double his wages and sign whoever he asks for.
Со среќа![]()
За Конте ок ама за Чоло се изјаснив, ако не дое летово нека не доаѓа никад.У 2 дена не корпираа официјално и Конте и Чоло.
Да ти ебам мртвата среќа интеру наш!![]()
За Конте ок ама за Чоло се изјаснив, ако не дое летово нека не доаѓа никад.
Најверојатно викендов Аусилио и С ќе идат у Лондон на последно убедување на Конте, ако официјално одбие јувенташот тогаш ќе имаат состанок и со Покетино, ако и тоа пропадне ќе има и за Чоло последно молење, одбие ли наркоманот ондак Лучијано Спалети нов тренер на Интер.... Кога сме кај Лучијано, Ллллллучо Енрике ако биде тренер чао од Интер.
I feel the sameНе знам што толку потресени сте дека Чоло и Конте ве одбиле. Особено за Конте. Нема некоја логична причина зашто во моменталнава состајба во која е Интер било кој од нив да дојде. Ајде едино Чоло ако ептен се чуствува приварзан кон Интер ама и тоа тешко дека многу му влијае. Конте па ич нема да е логично да дојде по 1 сезона со Челзи каде што е шампион моментално и си има голем буџет од поголема слобода при носење на играчите која што ја имаа менаџерите во Англија. Па дури и Покетино би ми било чудно да дојде пошто и тој има една од најдобрите сезони со Тотенхем а и плус секад добива доста солиден буџет за трошење. Мислам дека Блан е една од најреалните опции а можеби и најдобар избор.Експериментирања со Спалети и слични на него воопшто не му требаат на Интер во ваков период.
Neznam kolku si u tek so nastanite, vrakanjeto na Konte vo Italija se spomenuva najmnogu radi familijarni pricini, odnosno, kerkata i zena mu ostanaa da ziveat vo Italija, trebale za vreme na boziknite praznici da se preselat u London ali nisto od toa ne ispadnalo i najverojatno ke ostanat i ponatamu da ziveat u Italija, inaku sekako nema apsolutno nikakva logika od fudbalski pricini da si zaminuva od London.Не знам што толку потресени сте дека Чоло и Конте ве одбиле. Особено за Конте. Нема некоја логична причина зашто во моменталнава состајба во која е Интер било кој од нив да дојде. Ајде едино Чоло ако ептен се чуствува приварзан кон Интер ама и тоа тешко дека многу му влијае. Конте па ич нема да е логично да дојде по 1 сезона со Челзи каде што е шампион моментално и си има голем буџет од поголема слобода при носење на играчите која што ја имаа менаџерите во Англија. Па дури и Покетино би ми било чудно да дојде пошто и тој има една од најдобрите сезони со Тотенхем а и плус секад добива доста солиден буџет за трошење. Мислам дека Блан е една од најреалните опции а можеби и најдобар избор.Експериментирања со Спалети и слични на него воопшто не му требаат на Интер во ваков период.
Neznam kolku si u tek so nastanite, vrakanjeto na Konte vo Italija se spomenuva najmnogu radi familijarni pricini, odnosno, kerkata i zena mu ostanaa da ziveat vo Italija, trebale za vreme na boziknite praznici da se preselat u London ali nisto od toa ne ispadnalo i najverojatno ke ostanat i ponatamu da ziveat u Italija,
Па мора некако да се вратите горе, за после пак да ви посакуваме да паднете надолуЗнаеш дека клубот ти е на самото дно кога фанови на најлутиот ривал ти бараат солуции за да се опраи
Sent from my SM-G920F using Tapatalk