Фан Клуб: Интер

Играч како Перишич да го играш крилен бек е самоубиство, таков калибар од играч мора да биде спремен при секоја наша шанса бидејќи убиствен е во напад, тоа го покажа во неколку наврати сезонава. Мора да биде блиску до голот, бидејќи јасно е дека може да го реши натпреварот во секој момент.

Ali vo taa 3 4 2 1 ne mora da znaci deka bas Perisic i Kandreva ke imaat nekoi ekstra zadaci vo odbrana, moze povekje Kondogbija i Galjardini da pokrivaat centralno so Medel vo odbrana a Murilo i Miranda da pokrivaat po krila, so toa sto Perisic i Kandreva bi imale pogolema sloboda...

17203091_1347266615360765_6853216391536593632_n.jpg
[DOUBLEPOST=1489326754][/DOUBLEPOST]Nekoj ako ima dobar link neka spodele :)

Последно уредено:
И ја тоа глеам сеа крфффффффффффффффффффта да им ја ебам , за Наполи Кротоне стаиле а за Интер нема

Ништо морав да инсталирам Acestream, чиста е сликата, подобро од веб страни.

ццц Кандрева каков шупак, наместо да му ја даде на Икарди сам пред гол да излезе фатил дрибла[DOUBLEPOST=1489328341][/DOUBLEPOST]ЧОВЕЧЕ САМО ЖОЛТ МУ ДАДЕ!!!!!!!

АБЕ СУДИИТЕ ВО ИТАЛИЈА СЕ РЕТАРДИРАНИ

Школски пример за директен црвен картон. Вака да напраеше Миранда ќе добиеше и условна казна и социјална работа од 12 часа собирање пикавци. Ти ебам тоа мртвиот судија.

Медел каква пирловка му пушти на Икарди. :cool: Доктор Гари Медел, отац овој спорта. :kafence:[DOUBLEPOST=1489328777][/DOUBLEPOST]Спаваш ли мирно Уфенцехехехехехехее :D

Школски пример за директен црвен картон. Вака да напраеше Миранда ќе добиеше и условна казна и социјална работа од 12 часа собирање пикавци. Ти ебам тоа мртвиот судија.

Медел каква пирловка му пушти на Икарди. :cool: Доктор Гари Медел, отац овој спорта. :kafence:[DOUBLEPOST=1489328777][/DOUBLEPOST]Спаваш ли мирно Уфенцехехехехехехее :D
100 гола дај боже да даде, ама тука немаше пенал :LOL:, Али толку блиску беше се, што ако не видиш на повторена снимка нема да знаеш.

Да ги ебам јас у сред пичка со формацијата со 3ца позади што ја фураа на најбитните утакмици сезонава....

Двата гола ги изнуди Икарди, радник е голем. <3

Боо страшно прво полувреме. Нека му ја мисли Гасперини сега..

Икарди хет трик прво полувреме, па ни Меси ова не го прај бе човече.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom