Фан Клуб: Интер

Некој што гледаат само повшрно фудбал никад нема да разберат...

Некои*

И ќе продужиме кога ќе сфатиш дека центарфор треба да се храни со топки. А ова е втора топка која ја доби денес и даде гол.

Некои*

И ќе продужиме кога ќе сфатиш дека центарфор треба да се храни со топки. А ова е втора топка која ја доби денес и даде гол.
продолжиме*

И за некој кој разбира фудбал ќе го согледаше фактот дека кога игра Икарди цела игра се базира на бесмилени подавања кон Икарди... Но толку се разбираш...

Бројте му ги головите на Икарди, сепак тие се важат на крај на сезона.

продолжиме*

И за некој кој разбира фудбал ќе го согледаше фактот дека кога игра Икарди цела игра се базира на бесмилени подавања кон Икарди... Но толку се разбираш...

Бројте му ги головите на Икарди, сепак тие се важат на крај на сезона.

Тоа е веќе против тактиката, а не против играчот. Не е Икарди крив што тренерот решил да игра преку него, а останатите се неспособни да креираат шанси.

Тоа е веќе против тактиката, а не против играчот. Не е Икарди крив што тренерот решил да игра преку него, а останатите се неспособни да креираат шанси.
Се виде колку се неспособни кога играа без Икарди ;)

Барај кривица у бескорисниот Брозовиќ и очајната тактика на мистер ПИОЛИ!!! Му се качи на курот веќе на Икарди.

Мистеров Пиоли наместо да смисли како ќе напаѓа утакмицава тој се реши да размислува како да се одбрани од брзината на Салах, односно во превод ја шитка утакмицава НЕПОЧНАТА.
Хесус им играше лев бек, и уште не ми се верува на очите дека моронот од тренер не направи тактика да се напаѓа по таа десна страна против сакатиот и преспориот ХЕСУС. Битно Салах го спречи браво МАЕСТРО, браво.

Да се простиме од ЛШ сега и со Господ напред наредна сезона.

Патем Раџа МУ ГО ИСПИ МОЗОКОТ на Гаљардини, МОЗОКОТ.

Издржете го дарче уште малку,у мај ќе фаќа патот од форумов.
Сем ако не е некој тежок љангар па да напраи нов јузер во април месец негде :)
Тоа со јузерите повеќе личи на некој ДПНЕ-овец ;), не на мене, но верувај ти ќе си одиш од Форум а тоа се знае и по тоа што почна да ретерираш, кладбата беше за топ 3 па сеа ја смени за ЛШ, ама и тоа го прифатив не се секирај.

Издржете го дарче уште малку,у мај ќе фаќа патот од форумов.
Сем ако не е некој тежок љангар па да напраи нов јузер во април месец негде :)
A moze i vo april so ogled na faktot bodovno tretoto mesto da e nedostizno ;)

Тоа со јузерите повеќе личи на некој ДПНЕ-овец ;), не на мене, но верувај ти ќе си одиш од Форум а тоа се знае и по тоа што почна да ретерираш, кладбата беше за топ 3 па сеа ја смени за ЛШ, ама и тоа го прифатив не се секирај.
Не ретерирав бе дарче,се зезав.Еве нека биде Интер 3 место и да не се квалификуваме ке замолам да ме банираат за век и векова.
А колку за инфо, и да не игра интер лш (а нема да игра) јас најверојатно ќе ја напуштам кајгана забавава у скоро.
Друго - шо го мешаш дпмне у темава не ми е ама ич јасно :)

Цел план за напад ни беше рогање топки до Икарди а него двајца го чуваа цел натпревар. Пола екипа ни е дечкото моментално. =/

Талјавенто ни ја сјеба играта и резултатот реално.
На вториот гол имаше контакт и туркање од наинголан.
Пенал во ниеден случај немаше за рома.

Знаев дека чим талјавенто суди ќе направи глупост, тоа важи и за роки, секогаш било така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom