Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој што гледаат само повшрно фудбал никад нема да разберат...
продолжиме*Некои*
И ќе продужиме кога ќе сфатиш дека центарфор треба да се храни со топки. А ова е втора топка која ја доби денес и даде гол.
продолжиме*
И за некој кој разбира фудбал ќе го согледаше фактот дека кога игра Икарди цела игра се базира на бесмилени подавања кон Икарди... Но толку се разбираш...
Бројте му ги головите на Икарди, сепак тие се важат на крај на сезона.
Се виде колку се неспособни кога играа без ИкардиТоа е веќе против тактиката, а не против играчот. Не е Икарди крив што тренерот решил да игра преку него, а останатите се неспособни да креираат шанси.
Се виде колку се неспособни кога играа без Икарди![]()
Se vide macenjeto, ne oti so ikardi sme bolje ali jbgСе виде колку се неспособни кога играа без Икарди![]()
Тоа со јузерите повеќе личи на некој ДПНЕ-овецИздржете го дарче уште малку,у мај ќе фаќа патот од форумов.
Сем ако не е некој тежок љангар па да напраи нов јузер во април месец негде![]()
A moze i vo april so ogled na faktot bodovno tretoto mesto da e nedostiznoИздржете го дарче уште малку,у мај ќе фаќа патот од форумов.
Сем ако не е некој тежок љангар па да напраи нов јузер во април месец негде![]()
Не ретерирав бе дарче,се зезав.Еве нека биде Интер 3 место и да не се квалификуваме ке замолам да ме банираат за век и векова.Тоа со јузерите повеќе личи на некој ДПНЕ-овец, не на мене, но верувај ти ќе си одиш од Форум а тоа се знае и по тоа што почна да ретерираш, кладбата беше за топ 3 па сеа ја смени за ЛШ, ама и тоа го прифатив не се секирај.