Фан Клуб: Интер

Во секој случај мислам дека заслужуваше поише минутажа од смрдливион паласио.И немој да заебаваш,за паласио јоветич беше атлетичар,хусеин болт беше за него.Тоа што дегенериците во управа врска немаат - тоа е башка!Ти гледаш дека free loan e и кузнае дали некој денар ке земат летоска ако сака севилја да остане кај нив.И 27 милиони еура за детулено од аталанта еееејјјјј :tapp:
А бе таман е за братот од Бергамо дека е скап ама ајде може ќе легне добро у тимов.

Гаљардини земал 5-ка и бил купен за иднината на Интер, има 22 години, ама затоа Кондогбија со 23 ќе го давале, не бил иднина разочарал (се надевам дека ќе остане почна да игра солидно). Моја желба е да не си оди никој од средината а по можност да си отидат Паласио, Нагатомо и евентуално еден од Ранокија/Андреоли, Јојо си отиде и се надевам дека ќе направат некоја магија да донесат барем еден бек. Со тоа би се заокружил тимот кој сигурно ќе избори пласман во ЛШ.[DOUBLEPOST=1484094353][/DOUBLEPOST]Моја желба за да се проба како постава би била:

......................................Хандановиќ................................................

...............Мируљо.............Медел..................Миранда.....................

Кандрева....Кондгобија/Гаљардини...Брозо/Банега.....Родригез

.......Марио/Габриел..................................Перишиќ/Марио............
..........................................Икарди..................................................

2+20 за Гаљардини.
Јоветиќ сува позајмица со тоа што платата до јуни ќе му ја плаќа Севиља 1.7 милиони, летоска ако сакаат да го купат ќе треба да издвојат 16 милиони евра.

Kondogbija daleku od toa deka pocnal da igra solidno, da, podobro pocna da igra ama za negoviot uzasen standard na igra vo Inter, ne mozes da kazes deka solidno pocnal da igra koga so Milan ja usra, so udinese 2 pati izgubi topka na svoja polovina i vo eden navrat skoro i zicer shansa imaa Udinese, najdobrata za niv vo vtoro, baska sto ovoj pak si dzogirase u pozadina i samo nemo sledese sto ke se sluci.

Bi go prodale odma da im stigne primamliva ponuda, vaka neka sedi i da se nadevame deka apla ke si ja popravi igrata, ova sto sega go igra e daleku od dovolno, bez razlika sto e '' ja popravil '' igrata/

Galjardini e eden od nekolkute italijanci sto vo idnina ke go nosat dresot na Inter, sledni celi se verati i berardi, nad 100m evra ke se odvojat za nivni angazman letovo sto sledi koga i ofijcijalno Suning ke pocnat so dirigiranje na rabotite vo timot.

И Костадин Манојловски од Рома се спомнува како трансфер цел за летоска. :D

Ухуу штоперска линија Манолас Миранда Медел јеаааа

manolas cini premnogu, ne veruvam deka za defanzivec ke davaat poveke od 30m evra letovo sto sledi, a i za nad 15-20 moze da se ispazari kvalitetno ime na toj del od terenot, letovo najmnogu pari ke davaat za verati, eventualno povtorno da se obidat da go zimaat i james rodrigez, ponudata od 90m evra im bila prifatena ali on odbil, posle ovaa sezona ako ne dobiva pak mnogu shansa moze i ke bide dostapen ali i drugi timovi garant ke go sakaat.

Sekako mora i vo napad da se donese igrac koj bi daval golovi i bi mozel da igra so ikardi vo tim, ili da bide negova zamena, vo momentov ikardi ako se povredi samo na eder ostanuvame za toj del od terenot ... ok, i palasio.

Lesno inaku ke se vrakaat parite od iminja ko verati ili rodrigez zasto vo kina nad 100m navivaci na inter a suning planiraat toj broj vo naredni godini da se zgolemi i nad 250, pa so prodavanje na rekviziti, dresovi i ostala roba timot sekako ke ima golem priliv na pari. Pokraj toa sto suning se edna od najbogatite kineski grupacii vo momentov dobroto vo cela ovaa rabota e sto ke se posvetat mnogu na marketingot vo kina sto do sega ne bese slucaj, tuka ke imaat zagarantiran golem profit.

15940392_1378260398890762_1648468281245984642_n.jpg

Еве го брат му на Брозовиќ. :D
Треба да му смислиме надимак, Гаљардини е многу долго, Гаља е многу мртво.
Ја предлагам Роби или Ушле. :popce:

Ако игра лошо не му бега `Ушле`. :anco:

Ako izleze ovoj Ranokija 2 idninata na Italijanskiot fudbal ke bide interesno. Pa koa ke pise Guarin "Melo vrati se, se ti e oprosteno" :sick:

Кингер најбољи надимак, види му уво бем му ситно жито, прав Кингер.

Ako izleze ovoj Ranokija 2 idninata na Italijanskiot fudbal ke bide interesno. Pa koa ke pise Guarin "Melo vrati se, se ti e oprosteno" :sick:
Па ако не го бива шо да пишам?
Или да се правам при очи слеп како 90% од фан клубов со Кондогбија шо се правевте?
Вака на лик искрено ми делува како изгубен случај.Нит сум го гледал малиов нит бутур.На јутјуб не го бива.Статистиката му е мизерна.Ако некој го гледа како столб на Интер,тогаш најверојатно веќе се помирил дека Интер е станат клуб од рангот на Лацио,Фиорентина,Торино...

Па ако не го бива шо да пишам?
Или да се правам при очи слеп како 90% од фан клубов со Кондогбија шо се правевте?
Вака на лик искрено ми делува како изгубен случај.Нит сум го гледал малиов нит бутур.На јутјуб не го бива.Статистиката му е мизерна.Ако некој го гледа како столб на Интер,тогаш најверојатно веќе се помирил дека Интер е станат клуб од рангот на Лацио,Фиорентина,Торино...
Ete pak se fakjas za statistika na defanziven igrac, isto ko na Kante da mu baras golovi i asistencii

Ete pak se fakjas za statistika na defanziven igrac, isto ko na Kante da mu baras golovi i asistencii
Па ако го планираат за DMF ондак уште помалку има смисол трансферов.КОндогбија/Медел/Мело па и жоао марио у краен случај можеа без проблем да ја покријат таа позиција.
Лупаат пари за глупости,а позади полоша 4ка само калјари има од нашава.Па уште некој ги правда овде :tapp:.
И 300 милиони да дадат,пак ништо не праат зашто поима немаат оризариве.Не им е ова хебеи или гванжу све им ебем!

Па ако го планираат за DMF ондак уште помалку има смисол трансферов.КОндогбија/Медел/Мело па и жоао марио у краен случај можеа без проблем да ја покријат таа позиција.
Лупаат пари за глупости,а позади полоша 4ка само калјари има од нашава.Па уште некој ги правда овде :tapp:.
И 300 милиони да дадат,пак ништо не праат зашто поима немаат оризариве.Не им е ова хебеи или гванжу све им ебем!
Мело нели потпиша у Бразил негде?

Па нормално дека го планираат за дефанзивец или во најдобра варијанта box to box midfielder e сега има различни играчи кои играат box to box има такви кои се појаки во дефанзива како и организирање на акции како Мора и Прило a има и такви кои се појаки во асистенции и давање голови како Погба, Гаљардини е уште млад има на 13 натпревари 2 асистенции и глупо би било да се сере уште пред да се види како игра и зашто е донесен.[DOUBLEPOST=1484177983][/DOUBLEPOST]Инаку кога веќе сме кај надимак на Гаљардини ако излезе смешен трансфер за мене секогаш ќе биде Galiganocchia многу ме потсеќа по физикус се надевам дека нема да излезе таков играч...
Galagnokia.jpg

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom