Фан Клуб: Интер

Мајкл Болингбрук ЦЕО-то, тој од Манчестер го раскинал договорот со Интер. В.Д ЦЕО ќе биде Јун Лиу потпретседателот на Сунинг додека не се најде нов директор кој најверојатно ќе биде кинез.

http://www.inter.it/en/news/55613/f-c-internazionale-statement

Собрани се маркетинг директори, луѓе што направија бренд од Манчестер Јунајтед и Ејпл.

Друго, Интер озбилно почнува да се зацврстува на финанскиски план, милион директори се земаа летово, 2ца од Манчестер, а сите знаеме кој е и што е Манчестер јунајтед што се однесува на маркетинг и финансии.

Човек со седмо одделение до прво тромесечие објаснува за финансиски и маркетинШки планови :icon_lol: Експертиза ала Деви и Џони :Д

Јако ќе биди сега кога ќе го назначат Поли,во првите 5 натпревари да зареди 3-4 порази и тоа Милан да не шлакни веднаш во следниот натпревар..тогаш ме интересира дали пак ќе го менуваат тренерот аматерите од раководството?
pioli.jpg

Јас пак ќе ви кажам, негде низ нетов налетав на податок дека ако играл Габигол одреден број на текми до полусезоне (не знам точно колку) ќе требало да му исплатат на Сантос уште не знам колку милиони. Така да имајте го и ова на ум, веројатно од тие причини не го пуштаат, плус проблемите со адаптацијата.

Со него најверојатно проблем е фитнесот, зашо ако не е тоа веројатно имаат недостаток на мозочни клетки овие од тренерскиот тим. Мада, кога ќе размисли човек подобро, Сантон стандарден првотимец ни е, а падна на медицински во три различни клубови летово, така да јасно е колку е саат....

Јас пак ќе ви кажам, негде низ нетов налетав на податок дека ако играл Габигол одреден број на текми до полусезоне (не знам точно колку) ќе требало да му исплатат на Сантос уште не знам колку милиони. Така да имајте го и ова на ум, веројатно од тие причини не го пуштаат, плус проблемите со адаптацијата.

Ти Стек реално ама баш ништо не знаеш, туку се надеваш дека тоа е причината поради која што не игра, исто ко Маки што се надева дека причината е за да не го исфорсираат во новата средина.

Ти Стек реално ама баш ништо не знаеш, туку се надеваш дека тоа е причината поради која што не игра, исто ко Маки што се надева дека причината е за да не го исфорсираат во новата средина.
Па не е потврдена информацијата, затоа пишав дека негде прочитав но не знам дали е точно. А држи вода, пошо не гледам причина да не го играат после 2 и кусур месеци поминати од трансфер периодот.

Па не е потврдена информацијата, затоа пишав дека негде прочитав но не знам дали е точно. А држи вода, пошо не гледам причина да не го играат после 2 и кусур месеци поминати од трансфер периодот.
Еве, Маки вика дека се прилагодувал :D

Kako i da e mnogu e glupo da se tvrdi deka Barbosa ne igra poradi toa sto ne se dokazal mislam nema nikakva logika vo tim kade sto igrale/igraat scheloto, naga, santon, rano, dambo i red drugi i dobivale bezbroj sansi da se dokazat pa Barbosa da ne dogie ic. Abe Dzontra da go kupat pa ke mu dadat 5-6 natprevari ne pa Barbosa. Ocigledno si ima pricina.

Здраво дечки.Да ве замолам за помош..

Ќе престојувам во Милано за време на дербито со Милан па сакам да ја искористам можноста за прв пат да ги гледам нашиве паталци (фан сум на Интер од 98-ма) гледам имаме и наш официјален Македонски фан клуб па ако некој може/знае како да се дојде до карта за Curva Nord преку нашиот фан клуб би го замолил да ми излезе во пресрет,пп или реплика тука не е важно.

Однапред ви благодарам и ве молам пишете што поскоро.

Ќе престојувам во Милано за време на дербито со Милан па сакам да ја искористам можноста за прв пат да ги гледам нашиве паталци (фан сум на Интер од 98-ма) гледам имаме и наш официјален Македонски фан клуб па ако некој може/знае како да се дојде до карта за Curva Nord преку нашиот фан клуб би го замолил да ми излезе во пресрет,пп или реплика тука не е важно.

Треба да си член на фан клубот за да можеш да дојдеш до карта, вака своја режија ќе треба да си се снајдеш.

Најпаметно ти е од inter.it да си купиш. Додуша нема да можиш за курва норд, ама ако одиш прв пат би ти препорачал на друга трибина, да можиш да ја видиш од страна атмосверата, и кореграфијата што ја прават.
П.С Ако си роден пред 90та, на интер страната ко че купуваш карти внеси земја југославија.

Бреј Пиоли ни го увалија, алал да им е. Подобро Сантон да беше тренер-играч него овој да го донесат... Чао од екипа сме, да бог да се угасиме до пролет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom