Фан Клуб: Интер

Икарди ти е убедливо најубица напагач на негови години, нема потреба да се кења по него за неговата игра.
Единствено нешто што требаше да се хејта е за глупата книга, а тоа помина.

Де Бур мора да лета. Типот е полош од Манчини (иако нејќев да признаам ....не е нормално копилето)... со Измените е полош од пластичниот дефинитивно .... а и измените му се исти ко претходникот ...

ДАЛИ МОЖЕ ДА МИ оБЈАСни НЕКОЈ НА ТАКВИ ИГРАЧИ ЗАШО ПАЛАСИО ВЛАГА !?!?!??!?!?!?!?
IKARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Дарко Уфо експертиза на дело :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

На страна голот.. т.е головите хехехе изигра маестрална партија, сам играше у напад, мртвите Едер и Кандрева не постоеа. Штета ќе беше да не тепаат, ја имаа под контрола цела утакмица и дојде шугав момент каде Брозовиќ не погоди зицер и одма следниот напад Ансалди се сопна, да му се сопнам на жена му у кревет.. После едно кило зицери, Брозовиќ, Икарди... не знам, луда утакмица.

Икарди е извонреден шпиц, не праел разлика, дремел, книга извадил, ќе тепал луѓе, ЗА КУР МОЖЕ ДА МУ СЕ ФАТАТ, сигурно е тажна трибината на Курва Норд и Дарко уфо дома, донесе победа килерот.... :(

Де Бур се спаси ама ќе ти ебам све следен пат ако го видам Паласио и тоа да биде единствена измена, ај куровми нека игра Барбоса веќе, преку таквото.

ИИИИИИИИИИИИИИИИИДЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ hhhhhhhhhh pocelo je pocelooooooooooooo drhti svuda okolooooooooooooooooooo

Жими мајка те замислив као се сопињаш кај жена му на Ансалди у кревет и си таков "не знам шта се догодило" и урлам као Ванда што урла дур ја лупа мАурито хааххахахахахах ти ебам будалата

IKARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Дарко Уфо експертиза на дело :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

На страна голот.. т.е головите хехехе изигра маестрална партија, сам играше у напад, мртвите Едер и Кандрева не постоеа. Штета ќе беше да не тепаат, ја имаа под контрола цела утакмица и дојде шугав момент каде Брозовиќ не погоди зицер и одма следниот напад Ансалди се сопна, да му се сопнам на жена му у кревет.. После едно кило зицери, Брозовиќ, Икарди... не знам, луда утакмица.

Икарди е извонреден шпиц, не праел разлика, дремел, книга извадил, ќе тепал луѓе, ЗА КУР МОЖЕ ДА МУ СЕ ФАТАТ, сигурно е тажна трибината на Курва Норд и Дарко уфо дома, донесе победа килерот.... :(

Де Бур се спаси ама ќе ти ебам све следен пат ако го видам Паласио и тоа да биде единствена измена, ај куровми нека игра Барбоса веќе, преку таквото.

ИИИИИИИИИИИИИИИИИДЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ hhhhhhhhhh pocelo je pocelooooooooooooo drhti svuda okolooooooooooooooooooo
Брат ти си болен жими се, на крај ќе завршам со некој твој цитат за Хандановиќ ''па тоа му е единствената работа да брани''. Па тоа му е единствената работа да дава голови! Не мора да ме спомнуваш на секој гол за Икарди сум рекол дека е добар играч ама последниве 6 натпревари нигде го немаше, денес утна два зицери даде еден гол на среќа и еден маестрален гол за да го спаси Де Бур, си ја заврши работата но да не го дадеше вториот ќе беше еден од поголемите кривци за нерешеното заедно со кловнот Бозо.

Брат ти си болен жими се, на крај ќе завршам со некој твој цитат за Хандановиќ ''па тоа му е единствената работа да брани''. Па тоа му е единствената работа да дава голови! Не мора да ме спомнуваш на секој гол за Икарди сум рекол дека е добар играч ама последниве 6 натпревари нигде го немаше, денес утна два зицери даде еден гол на среќа и еден маестрален гол за да го спаси Де Бур, си ја заврши работата но да не го дадеше вториот ќе беше еден од поголемите кривци за нерешеното заедно со кловнот Бозо.
Не мора и на тебе Икарди да ти биде крив на секој натпревар кај што нема да даде гол, среќа ретки се/ќе бидат таквите утакмици. :D
1 зицер промаши, тоа у прво полувреме коа шутна со лева никад не беше зицер.
Искреира 2-3 чисти шански, 2 зицера за Брозовиќ и еден за Кандрева ако не се лажам.

Покрива и у одбрана, трча напред ко луд, по 10км у просек трча, што е многу за еден дремле хехе.
Сеа на фб искочи некоја статистика, од 10 шута у рамки на гол 8 гола. Ок позз.
Пеколен напаѓач, на негови години нема боље шпиц а и тие што се постари и подобри на една рака се бројат т.е на пола рака. :D
Бензема и Мората урлам.....

Не мора и на тебе Икарди да ти биде крив на секој натпревар кај што нема да даде гол, среќа ретки се/ќе бидат таквите утакмици. :D
1 зицер промаши, тоа у прво полувреме коа шутна со лева никад не беше зицер.
Искреира 2-3 чисти шански, 2 зицера за Брозовиќ и еден за Кандрева ако не се лажам.

Покрива и у одбрана, трча напред ко луд, по 10км у просек трча, што е многу за еден дремле хехе.
Сеа на фб искочи некоја статистика, од 10 шута у рамки на гол 8 гола. Ок позз.
Пеколен напаѓач, на негови години нема боље шпиц а и тие што се постари и подобри на една рака се бројат т.е на пола рака. :D
Бензема и Мората урлам.....
Ок урлај 10 шута у гол зашто неколку зицери ги прати во трибини, нема врска секогаш кај Икарди гледаш кога ќе даде гол за победа а кога ќе утне зицер и Интер ќе киксне тоа не го гледаш, исто како што Ханда коа ќе скине зицер брзо се заборава кој е заслужен за победата ама затоа коа ќе киксне наеднаш станува најлошиот голман во историјата на Интер и со Цобе уште му ја зборите Фиорентина од лани, ко јас сеа да дрвам две години за пеналот и зицерите што ги утна so Kаљри.

Инаку за денес играта беше многу подобра и се креираа шанси, Кандрева и Едер премногу потфрлија поготово Кандрева, не знам кој му е проблемот на Де Бур со измените. Пресингот беше добар, одбраната освен киксот на Муриљо и Ансалди солидна и поставено многу повисоко, претопставувам по желба на Де Куер... Дај ако остане нека се оправи со измените.

Види го Дарко Уфо, дете на први братучеди, не знае кај тера. Тебе Дарко ако ти е цел Интер да не победува ондак не знам што уопште замараш за тимов и се расправаш низ форумов. Ако ти е цел Икарди да не даде гол само за да јадеш гомна како е лош, куров ми ленче, ондак не коментирај уопште на темава. Еве јас ќе ти кажам, не ми се допаѓа Хандановиќ како голман, сметам дека не е на нивото за еден тим како Интер, ама се би дал да не прими ниту еден пацерски гол до крајот на сезоната и да не треба да му го споменам името во негативна конотација.

Дај не кур замарај, Икарди е СТРАВА играч, на кур да ги качам и Курва Норд и ултраси и СВЕ што јаде гомна за него. Значи ликот игра СЕ, трча по 100 км на утакмица, се враќа во одбрана, дава голови, креира шанси, разбира фудбал, голем мотиватор е, добар капитен, и што е најважно од се Интер му значи многу. Погледни му ги реакциите само и погледни му ги рецимо на Брозовиќ дегенот (зборам за претходните две текми, на денешнава добар беше) и спореди ги... Броц иначе денес беше добар, изгледа добро се уклопуваат он Марио и Банега. Марио денес играше поназад затоа што не играше Медел, али не се снајде лошо на таа позиција.

Стварно ќе се самоубиев ако не тепавме, Торино створи НУЛА шанси за гол и даде еден гол, а ние катаљон и дадовме само два, и тоа вториот после ремек дело на Икарди... Дај преку куров ми е од промашени зицери и несреќно примени голови, аман веќе...

Covered most distance for Inter vs Torino:

12.60 km] Brozovic
11.59 km] Nagatomo
11.38 km] Joao Mario
11.33 km] Candreva
11.20 km] Banega

Пофалби за Брозовиќ, одлична утакмица денеска, мора да се доведе у ред пошто добар играч е и може доста да користи, денеска беше супер, на страна зицерите, јеби га се дешава. Го изора цел терен, тоа и се очекува од него.
Истотака и Нагатомо, си ја заврши работата против Фалке. Ме нервира Ансалди некако, многу е тромав и трапав, не знам кој кур игра десно коа е левак ебате. Треба лево да си игра, Нага десно и тоа е тоа, доека не се купат боље бекови.

Види го Дарко Уфо, дете на први братучеди, не знае кај тера. Тебе Дарко ако ти е цел Интер да не победува ондак не знам што уопште замараш за тимов и се расправаш низ форумов. Ако ти е цел Икарди да не даде гол само за да јадеш гомна како е лош, куров ми ленче, ондак не коментирај уопште на темава. Еве јас ќе ти кажам, не ми се допаѓа Хандановиќ како голман, сметам дека не е на нивото за еден тим како Интер, ама се би дал да не прими ниту еден пацерски гол до крајот на сезоната и да не треба да му го споменам името во негативна конотација.

Дај не кур замарај, Икарди е СТРАВА играч, на кур да ги качам и Курва Норд и ултраси и СВЕ што јаде гомна за него. Значи ликот игра СЕ, трча по 100 км на утакмица, се враќа во одбрана, дава голови, креира шанси, разбира фудбал, голем мотиватор е, добар капитен, и што е најважно од се Интер му значи многу. Погледни му ги реакциите само и погледни му ги рецимо на Брозовиќ дегенот (зборам за претходните две текми, на денешнава добар беше) и спореди ги... Броц иначе денес беше добар, изгледа добро се уклопуваат он Марио и Банега. Марио денес играше поназад затоа што не играше Медел, али не се снајде лошо на таа позиција.

Стварно ќе се самоубиев ако не тепавме, Торино створи НУЛА шанси за гол и даде еден гол, а ние катаљон и дадовме само два, и тоа вториот после ремек дело на Икарди... Дај преку куров ми е од промашени зицери и несреќно примени голови, аман веќе...
Едино може да ми биде криво само ако Де Бур киксне на наредните 3 натпревари и излезе со Паласио... Инаку јас никогаш не сум рекол дека Икарди е слаб играч само на претходните натпревари не кошташе бодови.

Едино може да ми биде криво само ако Де Бур киксне на наредните 3 натпревари и излезе со Паласио... Инаку јас никогаш не сум рекол дека Икарди е слаб играч само на претходните натпревари не кошташе бодови.
На кои натпревари не кошташе бодови?

:facepalm: у реду је. Не планирам да се објаснувам за зицери и пенали утнати на задни 3-4 утакмици.
Е добро де после пеналот дадовме гол како што се сеќавам, не беше тоа клучно за губење на бодовите, него Ханда си даде автогол а и игравме очајно. Не ги вади работите од контекст не не коштал Икарди бодови.

Брозовиќ беше добар денес, а и последниот зицер не беше негова грешка, комична ситуација али играчот убаво се уфрли и изблокира, секако немаше претстава кој има позади него.

Мене Ансалди ми се допадна како изигра, освен голот кој можда оди повеќе на Мурило отколку Ансалди.

Штета ќе беше да не тепаме, али стварно лоши потези на Де Бур, овој пат го послужи среќата, иако реално играше добро тимот и ствараше шанси па затоа не менуваше ништо.

Иначе ако не се победат наредните 2 натпревари и не се врзи една добра серија од 5-6 победи тогаш ионака оваа победа ќе нема никакво значење,поарно да извадевме нерешено барем ќе леташе Де Бур вака уште ќе се лажиме дека ќе бидни нешто.

И веќе ја претерува со Барбоса..го скапаа фалење и презентирање а дечкото теренот 2 месеци го нема осетено..ја претера искрено..и плус Јоветич е добар играч,не смее туку така да биди изоставен

Ме мрзи да пишувам ,поопширно утре

Не знам што јадете гомна за Ансалди кога голот беше кривица на Муриљо што го сопна, плус остантиот дел од утакмицата си сработи ко што треба. Миранда јака му душа кутриот сам позади игра цело време се бореше со напаѓачиве Муриљо дур не го сопна Ансалди не ни го видов дека игра. Едер исто не беше толку лош се трудеше циганот на 2-3 пати даде убав шут а и трчаше низ цел терен само требаше порано да го извади.
Не знам зошто направи само една замена Де Бур и тоа Паласио, самиот факт дека е 34 годишен и апсолутно ништо нема покажано сезонава и му дава предност пред другиве е смешно дури и русинот на стримот му јадеше гомна дека на замени губи натпревари.
Се на се утакмицава беше да не знаеш дали Македонска репрезентација гледаш или Интер, доминација апсолутна ама од глупости ќе се потиш само ај успеаа да тепат некако. Само следна утакмица нека ги проба Јовчето и ФМ регенот да видиме што ќе направат, Паласио аут.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom