Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
IKARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Дарко Уфо експертиза на дело
На страна голот.. т.е головите хехехе изигра маестрална партија, сам играше у напад, мртвите Едер и Кандрева не постоеа. Штета ќе беше да не тепаат, ја имаа под контрола цела утакмица и дојде шугав момент каде Брозовиќ не погоди зицер и одма следниот напад Ансалди се сопна, да му се сопнам на жена му у кревет.. После едно кило зицери, Брозовиќ, Икарди... не знам, луда утакмица.
Икарди е извонреден шпиц, не праел разлика, дремел, книга извадил, ќе тепал луѓе, ЗА КУР МОЖЕ ДА МУ СЕ ФАТАТ, сигурно е тажна трибината на Курва Норд и Дарко уфо дома, донесе победа килерот....
Де Бур се спаси ама ќе ти ебам све следен пат ако го видам Паласио и тоа да биде единствена измена, ај куровми нека игра Барбоса веќе, преку таквото.
ИИИИИИИИИИИИИИИИИДЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ hhhhhhhhhh pocelo je pocelooooooooooooo drhti svuda okolooooooooooooooooooo
Брат ти си болен жими се, на крај ќе завршам со некој твој цитат за Хандановиќ ''па тоа му е единствената работа да брани''. Па тоа му е единствената работа да дава голови! Не мора да ме спомнуваш на секој гол за Икарди сум рекол дека е добар играч ама последниве 6 натпревари нигде го немаше, денес утна два зицери даде еден гол на среќа и еден маестрален гол за да го спаси Де Бур, си ја заврши работата но да не го дадеше вториот ќе беше еден од поголемите кривци за нерешеното заедно со кловнот Бозо.IKARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Дарко Уфо експертиза на дело
На страна голот.. т.е головите хехехе изигра маестрална партија, сам играше у напад, мртвите Едер и Кандрева не постоеа. Штета ќе беше да не тепаат, ја имаа под контрола цела утакмица и дојде шугав момент каде Брозовиќ не погоди зицер и одма следниот напад Ансалди се сопна, да му се сопнам на жена му у кревет.. После едно кило зицери, Брозовиќ, Икарди... не знам, луда утакмица.
Икарди е извонреден шпиц, не праел разлика, дремел, книга извадил, ќе тепал луѓе, ЗА КУР МОЖЕ ДА МУ СЕ ФАТАТ, сигурно е тажна трибината на Курва Норд и Дарко уфо дома, донесе победа килерот....
Де Бур се спаси ама ќе ти ебам све следен пат ако го видам Паласио и тоа да биде единствена измена, ај куровми нека игра Барбоса веќе, преку таквото.
ИИИИИИИИИИИИИИИИИДЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ hhhhhhhhhh pocelo je pocelooooooooooooo drhti svuda okolooooooooooooooooooo
Не мора и на тебе Икарди да ти биде крив на секој натпревар кај што нема да даде гол, среќа ретки се/ќе бидат таквите утакмици.Брат ти си болен жими се, на крај ќе завршам со некој твој цитат за Хандановиќ ''па тоа му е единствената работа да брани''. Па тоа му е единствената работа да дава голови! Не мора да ме спомнуваш на секој гол за Икарди сум рекол дека е добар играч ама последниве 6 натпревари нигде го немаше, денес утна два зицери даде еден гол на среќа и еден маестрален гол за да го спаси Де Бур, си ја заврши работата но да не го дадеше вториот ќе беше еден од поголемите кривци за нерешеното заедно со кловнот Бозо.
Ок урлај 10 шута у гол зашто неколку зицери ги прати во трибини, нема врска секогаш кај Икарди гледаш кога ќе даде гол за победа а кога ќе утне зицер и Интер ќе киксне тоа не го гледаш, исто како што Ханда коа ќе скине зицер брзо се заборава кој е заслужен за победата ама затоа коа ќе киксне наеднаш станува најлошиот голман во историјата на Интер и со Цобе уште му ја зборите Фиорентина од лани, ко јас сеа да дрвам две години за пеналот и зицерите што ги утна so Kаљри.Не мора и на тебе Икарди да ти биде крив на секој натпревар кај што нема да даде гол, среќа ретки се/ќе бидат таквите утакмици.
1 зицер промаши, тоа у прво полувреме коа шутна со лева никад не беше зицер.
Искреира 2-3 чисти шански, 2 зицера за Брозовиќ и еден за Кандрева ако не се лажам.
Покрива и у одбрана, трча напред ко луд, по 10км у просек трча, што е многу за еден дремле хехе.
Сеа на фб искочи некоја статистика, од 10 шута у рамки на гол 8 гола. Ок позз.
Пеколен напаѓач, на негови години нема боље шпиц а и тие што се постари и подобри на една рака се бројат т.е на пола рака.
Бензема и Мората урлам.....
Едино може да ми биде криво само ако Де Бур киксне на наредните 3 натпревари и излезе со Паласио... Инаку јас никогаш не сум рекол дека Икарди е слаб играч само на претходните натпревари не кошташе бодови.Види го Дарко Уфо, дете на први братучеди, не знае кај тера. Тебе Дарко ако ти е цел Интер да не победува ондак не знам што уопште замараш за тимов и се расправаш низ форумов. Ако ти е цел Икарди да не даде гол само за да јадеш гомна како е лош, куров ми ленче, ондак не коментирај уопште на темава. Еве јас ќе ти кажам, не ми се допаѓа Хандановиќ како голман, сметам дека не е на нивото за еден тим како Интер, ама се би дал да не прими ниту еден пацерски гол до крајот на сезоната и да не треба да му го споменам името во негативна конотација.
Дај не кур замарај, Икарди е СТРАВА играч, на кур да ги качам и Курва Норд и ултраси и СВЕ што јаде гомна за него. Значи ликот игра СЕ, трча по 100 км на утакмица, се враќа во одбрана, дава голови, креира шанси, разбира фудбал, голем мотиватор е, добар капитен, и што е најважно од се Интер му значи многу. Погледни му ги реакциите само и погледни му ги рецимо на Брозовиќ дегенот (зборам за претходните две текми, на денешнава добар беше) и спореди ги... Броц иначе денес беше добар, изгледа добро се уклопуваат он Марио и Банега. Марио денес играше поназад затоа што не играше Медел, али не се снајде лошо на таа позиција.
Стварно ќе се самоубиев ако не тепавме, Торино створи НУЛА шанси за гол и даде еден гол, а ние катаљон и дадовме само два, и тоа вториот после ремек дело на Икарди... Дај преку куров ми е од промашени зицери и несреќно примени голови, аман веќе...
На кои натпревари не кошташе бодови?Едино може да ми биде криво само ако Де Бур киксне на наредните 3 натпревари и излезе со Паласио... Инаку јас никогаш не сум рекол дека Икарди е слаб играч само на претходните натпревари не кошташе бодови.
На кои натпревари не кошташе бодови?
Е добро де после пеналот дадовме гол како што се сеќавам, не беше тоа клучно за губење на бодовите, него Ханда си даде автогол а и игравме очајно. Не ги вади работите од контекст не не коштал Икарди бодови.у реду је. Не планирам да се објаснувам за зицери и пенали утнати на задни 3-4 утакмици.