Фан Клуб: Интер

Сантон иначе нафрли со СЕТА сила. :LOL::LOL::LOL: Му ебам тоа сидашот умрен, конечно нешто корисно од него, иако несакајќи али сепак. Добар гол на Кандрева, али играта дно дна, мада нека тепаат за да се крене малце атмосферата во тимот.

Брозовиќ сместа да се избрка, вакво ноншалантно однесување само у маало може да има, не и во Интер све да му ебам ја него кретенско. Пак како со Хапоел, 0 точни пасови, 0 залагање, кур го боли за све.

Не мора мене да ме тагнуваш, знам ја да го поздравам коа ќе одбрани како вечерва, не сум ко колегата мој, брат и комрад, да викам па у него удри топката. :D

Килава победа али јеби га, со пораз ќе имаше многу притисок над Де Бур и целата екипа.
Брозовиќ може да се избрка од екипава да му ебам гз мили мајчин негов.

Икарди пак се посра натпреваров, откако потшиша нов договор потона, ама добро барем се гледа дека се труди назад покриваше трчаше се дереше, ама како за 111 милионаш многу слабо последниве 3 натпревари, нека го одморат у Недела.

posle broz zasto ne igral ... cccc, ima sreka sto pobedija inace uste od sea ke bese izbrkan i od trener i uprava i soigraci i sve, so zut karton takov start ej ... kakov prostak.
mecov inace los bese dosta za gleanje, pogotovo prvo, vtoro bolji bevme do crveniot, de bur denes presing 0, se resi celosno da prepusti igra na protivnik, i posed nemaa nit nisto, moze da se kaze deka e ok resenie ali pak u odbrana imaa problemi, najmnogu radi individualni amaterski greski ...

p.s. ni se iskompliciraa rabotite so praga, dobro bi bilo naredna doma da kiksnat.

Инаку Броз до глупиот втор жолт картон играше солидно, не изведуваше глупости не знам што сте гледале.

:pos::pos::pos::pos:

Немогуче е овој Дарко уфо, ништо да не се разбирало, добар бил Брозовиќ а Икарди лош, поздрав. За греота. :facepalm:

Инаку Броз до глупиот втор жолт картон играше солидно, не изведуваше глупости не знам што сте гледале.
Па валда глеавме дека еден пас не погоди.Дека изгледаше како аматер од наша 2ра лига.Е тоа глеавме!
Него батали тоа..
Нели му е срам на занети ова да го гледа?Нели му е онака незгодно?Он барем разбира фудбал.Ај овие оризариве врска немаат,ама он барем да преземе нешто.Да каже доста е!
Срамота е!Луѓе доаѓаат гледаат,даваат пари...
А ти @Darko_ufo koe годиште си роден бе брат?Искрено кажи,глеам имаш скриено дата на раѓање.Таква незналица како тебе одамна немало на форумов,тотално врска немаш

Последно уредено:
Овој Џонтра е тежок комплексаш, абе раката ќе си ја искине да искиксавме само за Хандановиќ да не биде херој... Се кладам дека од курот си гризнал кога направи две светски интервенции.

Инаку Броз не утна пасови не знам што сте гледале стварно... Играше смирено и цела игра идеше преку него Гнок иако не правеше грешки беше скоро невидлив до 60 минута, после се разигра малку.

Леле колку глуп човек ццццц у право беше Пеџа, сеа ние интерашите ќе бараме да се банира идиотов и од фан клуб.

Ти тој што се радуваше кога Икарди промаши пенал само да си ги тераш малоумните муабети Курарди, 111 милиони и остали глупи муабети за дете со даунов синдром.

Види го па уште Брозовиќ не утињал пасови што сме гледале ние, не бе, Сунгерот Боб за овој е Никола Тесла. Едно чудо ментално детиште.

ne zezaj, se podobri malce u vtoro, al dzabe koga naprai degenski crven, a inace u prvo bese ubedlivo najlos igrac na terenot. Sramota e da igra taka posle tolkava pauza i davanje na nova shansa, mizeren bese ...

u prvo inace samo 4 pasa utna, do momentot koga prekinav da mu gi brojam, neznam od kaj toa deka ne utinjal pasovi, samo 2 u aut gi dade na rastojanie od 4-5 metri, dvata kon santon i go promasi.

Џонтра ти си издишал у тоа паметот, прегледај го натпреварот и изброј ми ги пасовите што ги утнал Брозовиќ па ќе правиме муабет.

Фреди со тебе имам кладба, не се секирај...[DOUBLEPOST=1476991056][/DOUBLEPOST]
ne zezaj, se podobri malce u vtoro, al dzabe koga naprai degenski crven, a inace u prvo bese ubedlivo najlos igrac na terenot. Sramota e da igra taka posle tolkava pauza i davanje na nova shansa, mizeren bese ...

u prvo inace samo 4 pasa utna, do momentot koga prekinav da mu gi brojam, neznam od kaj toa deka ne utinjal pasovi, samo 2 u aut gi dade na rastojanie od 4-5 metri, dvata kon santon i go promasi.
Јас додека гледав не забележив некои грешки на Брозовиќ, он гневот го навлече со вториот жолт картон, инаку во глобала во прво полувреме играта на цел тим беше 0, од позиционирање па до градење на игра.

Без Банега и Марио нема игра недај боже да се повредат на подолг период...

Нема што да му прегледувам, убедливо најслаб поединец на терен денеска, глупиот црвен картон беше само шлаг на мизеријата негова сезонава и најверојатно шут карта уште зимоска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom