- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.479
- Поени од реакции
- 119.297
Не ме тагнувај мене, тагни го Џони и него објасни му дека голманот може 3 бода да ти донесе.@Џонтра Волта и @Stefan-kobe ве поздрави линијашот Ханданович со трите бода...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме тагнувај мене, тагни го Џони и него објасни му дека голманот може 3 бода да ти донесе.@Џонтра Волта и @Stefan-kobe ве поздрави линијашот Ханданович со трите бода...
@Џони Вајсмилер не би го тагнал ни на оние сликине шо тврдат дека ќе имаш 7 години несреќа освен ако не тагнеш некоја Битолска Јети-Молика wannabe.
Melo, brozo i eder da se prodadat zimovo. Hector i bazoer neka gi donesat navaka
Лелелеле Дон Жуан најде да се гибни,ќе ми го позајмиш костумот и фризурата за сабота навечер?[DOUBLEPOST=1477004052][/DOUBLEPOST]Јас на прво си мислев дека мајтап си играат Дарко и Џонтра ама подоцна кога увидов дека се сериозни со статистиките и пасојте тогаш немаше потреба да се чита понатаму...вакви ретардирани дискусии правевме во 6-то оделение кој колку пасови имал успешни..да ви ебам мозоците на двата за на риби што сте[DOUBLEPOST=1477004087][/DOUBLEPOST]
Кој е овај базоер?
Искрено и мене срам ме фати од дискусијата, им се извинувам на сите што фатија коњуктивитис и тумор на мозок.Лелелеле Дон Жуан најде да се гибни,ќе ми го позајмиш костумот и фризурата за сабота навечер?[DOUBLEPOST=1477004052][/DOUBLEPOST]Јас на прво си мислев дека мајтап си играат Дарко и Џонтра ама подоцна кога увидов дека се сериозни со статистиките и пасојте тогаш немаше потреба да се чита понатаму...вакви ретардирани дискусии правевме во 6-то оделение кој колку пасови имал успешни..да ви ебам мозоците на двата за на риби што сте[DOUBLEPOST=1477004087][/DOUBLEPOST]
Кој е овај базоер?
Искрено и мене срам ме фати од дискусијата, им се извинувам на сите што фатија коњуктивитис и тумор на мозок.
Иначе овој Базоер е задњи везни играч од Ајакс, 18-19 години има, го сметаат за еден од поталентираните играчи низ Европа.
На фудбал менаџер гази. Исто и Кени Тете од Ајакс, десен бек, детиште.
Ја сум за овој Виргил Ван Дајк да се купи, многу јак играч, одамна ми има фатено око, денеска баш сериозно го пратев, стварно делува сигурно и интелигентно.
Наместо Hoarau треба Икарди и точен ќе беше составов, не признавам никакви страни освен squawka.com, кој кур е оваа UEFA.COM?!?!
А Сантон не заслужи да биде во составот? MAN OF THE MATCH беше со оцена над 8...И наместо Погба требаше Брозович![]()