- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.503
- Поени од реакции
- 119.394
Сеедно дали сум го гледал или не, не може да знаеш дали му кажувале тренерите каде да трча, едноставно НЕ Е МОЖНО.Си го гледал пред интер? Ако не џабе ќе прајме муабет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеедно дали сум го гледал или не, не може да знаеш дали му кажувале тренерите каде да трча, едноставно НЕ Е МОЖНО.Си го гледал пред интер? Ако не џабе ќе прајме муабет.
Не ми одговори шо те прашав, си го гледал или не? Јас во генерала 80% од утакмиците за u21 му ги гледав чисто поради Погба, па гласот го изгуби тренерот по него, од 90 минути 50 се слушаше кај шо го вреска неговото име и мафта со рацете лево десно. Али ајде ок не е можно.Сеедно дали сум го гледал или не, не може да знаеш дали му кажувале тренерите каде да трча, едноставно НЕ Е МОЖНО.
Деви значи ок е брат, секој нареден пост околу ова ти е само бламажа и ништо повеќе. Во ред, не велам дека не си го прател пред Интер, кога играл таму за у21, јас лично го имам неколку пати гледано за Монако, највеќе се примети на двомечот со Арсенал, плус уште 2-3 пати го имам гледано у Франција, али ништо посебно. Сепак, сеа да знаеш дека тренерот стрикно му кажувал кај да трча, не ме јеби брат.Не ми одговори шо те прашав, си го гледал или не? Јас во генерала 80% од утакмиците за u21 му ги гледав чисто поради Погба, па гласот го изгуби тренерот по него, од 90 минути 50 се слушаше кај шо го вреска неговото име и мафта со рацете лево десно. Али ајде ок не е можно.
Бламажа брат ако е за тебе ок сепак е твое мислење а не факт како што Вајсмилер си ги нареква неговите мислења пак ќе речам твое мислење го поштовам како исто али вервај да го гледаше ова истото, исто ќе пишеше. А во Монако да имаше добри партии пособено таа со Арсенал. Значи има потенцијал, нема во лејката, тоа тие фудбалер без интелегенција.Деви значи ок е брат, секој нареден пост околу ова ти е само бламажа и ништо повеќе. Во ред, не велам дека не си го прател пред Интер, кога играл таму за у21, јас лично го имам неколку пати гледано за Монако, највеќе се примети на двомечот со Арсенал, плус уште 2-3 пати го имам гледано у Франција, али ништо посебно. Сепак, сеа да знаеш дека тренерот стрикно му кажувал кај да трча, не ме јеби брат.
Како го заклучи ова болдираново?Бламажа брат ако е за тебе ок сепак е твое мислење а не факт како што Вајсмилер си ги нареква неговите мислења пак ќе речам твое мислење го поштовам како исто али вервај да го гледаше ова истото, исто ќе пишеше. А во Монако да имаше добри партии пособено таа со Арсенал. Значи има потенцијал, нема во лејката, тоа тие фудбалер без интелегенција.
Зато пишав во минато свршено џонтрацДеви експертиза за играчи што играле во У21 репрезентација пред 5 години. ОК ПОЗЗ.![]()
Зборам за фудбалска интелегенција, мислиш едка ја има вака искрено?Како го заклучи ова болдираново?
Со што покажал Кондогбија дека нема во лејката и дека е фудбалер без интелигенција?
Прво објасни што подразбираш под фудбалска интелигенција.Зборам за фудбалска интелегенција, мислиш едка ја има вака искрено?
Да носиш добри одлуки во дадена ситуација, слободни соиграчи, противнички играчи во близина, простор итн... и можда најбитно да ја следи како се одвива играта на неговиот тим и околу него.Прво објасни што подразбираш под фудбалска интелигенција.
И сакаш да кажеш дека Кондогбија не прави ништо од ова?Да носиш добри одлуки во дадена ситуација, слободни соиграчи, противнички играчи во близина, простор итн...
Oк џонтра се прајИ сакаш да кажеш дека Кондогбија не прави ништо од ова?
Па кога веќе почна да се праиш паметен со експертизи прај се до крај, а не ок ок.Oк џонтра се прајмоја грешка.
Џонтра дај не замарај најсериозно, јас си го кажав моето, ако се согласваш арно ако не се согласваш пак арно. Ако тргаме за праење паметен не се мери твоето без мајтап дај скини ми се скурца најсериозно.Па кога веќе почна да се праиш паметен со експертизи прај се до крај, а не ок ок.