Фан Клуб: Интер

Кој му продужи дог на Паласио???[DOUBLEPOST=1473626154][/DOUBLEPOST]Ауууу

Nema losi igraci, ima glup trener koj ne znaj da gi selektira i rasporedi.

Sent from my SM-G361H using Tapatalk

Воопшто не ме радува победава покрај лошата игра,Јувентус ќе ни ја дупне главата следно коло.

Ти ебам и одбрана и се ти ебам,неспособњаци

Ќе си го испушам од среќа. :D

Каков трилер ејјјјј! Ебење финиш! Споменик за Икарди до Св. Мајка Тереза на плоштад.

Мислам дека кога ќе го има Де Бур, Габигол на располагање Паласио нема ни да заигра некоја минута иначе статистички посед на топката имавме 70% ама одбраната ни е срање.

Немавме и среќа утакмицава, такви шанси само Интер може да промашува односно противничкиот голман да изиграва Буфон.
Ама имавме и среќа на крај.
Паласио нека умре.

За Икарди збор да не сте кажале. Чао. Ни за 200 милиони.

Воопшто не ме радува победава покрај лошата игра,Јувентус ќе ни ја дупне главата следно коло.

Лоша игра ??
Банега и Марио одлични во средина акции посед одличен беше Интер денес.
Во добар правец се движи Интер.
Јуве ќе не победи ама друг пат.
Плус има играчи за ротација како што никогаш немало.

Лоша игра ??
Банега и Марио одлични во средина акции посед одличен беше Интер денес.
Во добар правец се движи Интер.
Јуве ќе не победи ама друг пат.

Да бе да,генерално лоша игра водеше Интер со многу погрешни пасови напред и без потреба изгубени топки.И за да биде Се така сјајно одбраната неколку пати извиси јако и овозможуваше контри на Пескара па преку една таква падна и голот.

Да бидеме реални,Јуве е страшен и со онаква игра,со умртвени Перса и Кандрева тешко ќе биде

Не се согласувам, не ни лежат тимови со затворена игра кои не чекаат на контри пошто одбраната ни е сирење. Јувентус би ни бил потаман противник, не викам дека ќе победиме но сигурно нема онолку да се мачиме да стигнеме до шеснаесетник. Наполи повеќе ме плаши искрено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom