Фан Клуб: Интер

Абе какви сака нека се ама сепак се бекој,сепак делуваат по страната и пак го имаат истиот ефект..мора некој по страните да проигрува со средните играчи и да го ора теренот,да прави вишок,да центрира,да се отвора...ти знаеш колку еден доабр бек врши работа?..нашите неможат од центарот натаму да одат бидејќи се преспори а и да истрчаат се неспособни бидејќи неможат играч вишок да направат и после ги гледавме Јоветич и Љаич кај шо се вртат покрај 3-јца играчи.[DOUBLEPOST=1471291600][/DOUBLEPOST]

Ако ти ги најдам постојте наназад колку го имаш фалено Нагатомо и имаш коментирано дека е добар бек има да се фрлиш од мост .....
Па добар е за Интер и било која екипа за 5-8мо место. Најдобар бек ни е у екипа во конкуренција на Дамброзио, Сантон, Додо и компанија што се моткаа низ екипава од кога е он тука.
Ја тоа го викам цело време вие лошо ме сфаќате. Не го праам ја Маикон и Кафу.

Сеуште не ми е јасно зошто воопшто не тргнаа кон Бруно Перес.Машина е човекот,се тегават околу тој Марио да му ебам мајката негова,небаре за Меси се работи,а Бруно Перес летна за Рома за 15 милиони.

Па да ти ебам управата проклета.

Изгледа ништо од Жоа Марио(y)50 милиона барале кретените од лисабон.
Дај сеа тие пари нека ги пренасочат на некој креативец или 2 квалитетни БекОЈ и ајт у пм
пс.и штопер уште еден место оноа гнидана трапава

Ја како што прочитав готово е, 10 милиони за позајмица +35 следната година. Нека ни е честито, ваљда. :D

Изгледа ништо од Жоа Марио(y)50 милиона барале кретените од лисабон.
Дај сеа тие пари нека ги пренасочат на некој креативец или 2 квалитетни БекОЈ и ајт у пм
пс.и штопер уште еден место оноа гнидана трапава

Затишје пред бура е..мора еден од Марио и Габигол да дојди,не за џабе цело лето медиумите се отепаа лајна јадење..сигурно нешто знаат ама шо ќе биди од оваа сага со ѓупците ќе видиме

Ако не испадне ништо од Жоао Марио, нашиот драг и сакан агент Киа Џорабјанџан ќе ни го донесе неговиот клиент супер Рамиреш а ништо чудно и Паулињо да ни го ували.
хехе зборувајте ми за тоа како нема улога у клубов :)

Дај боже да не испадне ништо со тоа котлето португалско.
Па со 50 милиони и некој ситниш ќе си отидеш во Реал и ќе го купиш Хамес да му ебам мајката,а не ние ќе преплаќаме некое португалче недокажано во појака лига.

Не му требаат на Интер моментално такви ризици.

А и оној Џонатан Калери од Бока потпишал за Вест Хем знам се поврзуваше со нас зимата,ако не се лажам и пред потпишување договор беше

Боље Хамес за 65 него овој за 50 искрено... Е сеа Хамес ќе дое за плата од 5-6 милиони, што значи џабе фантазираме...

Бекој ни фалат и еден фантазиста џоа Снајдер

Абе муабетот е дека со тие пари може да се земе многу подобар и подокажан играч отколку тој Марио.Португалската лига на ниво на холандската е бе,освен три екипи никој друг не се издвојува.Па и 50 милиони,а можат многу попаметно тие пари да се потрошат,на пример на БЕКОЈ.

Денеска излегоа шпекулации дека наводно Мурињо не рачунал на Дармиан и дека бил слободен да си бара нов клуб и дека Интер го контактирале.Колку и како е точно не знам.

Исто така излезе и вест дека тој Киа сакал да си го доведе Тевез во Интер,а Паласио да го прателе во Бока.Ако го направат ова,топ дил.

Мурињо од ко замина од кај нас еден играч не пушти... Дармиан е топ, а Тевез Паласио исто...

Јас сум да го вратиме Ковачич за 30милки, наместо да лупаме 50 за марио, што е многу многу е.

:kafence::kafence:
14034720_10208343133110584_7151413403148926635_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom