Фан Клуб: Интер

Средниот ред не е толку критичен за менување па да мора да се доведе играч од скоро 50 милиони евра,туку одбраната и бекојте.Имаме катаклизма бекови со кои мака ќе мачиме оваа сезона знаејќи ја играта на Де Бур каде си бара бекови слични од типот на Мајкон,кои ќе ораат напред назад цела утакмица,кои ќе нафрлуваат опасни топки кон нападот и кои знаат да одиграат со топка.
А ни Дамбо,ни Нагасан тоа не го знаат,видовме вчера дека Селтик најголемиот дел од утакмицата правеа игра преку нивните позиции и од таму доаѓаше целата опасност.

За Ансалди и Еркин не можам да кажам ништо бидејќи ги немам гледано,дај боже барем еден од нив да се погоди,па на другата страна ќе се крпиме цела сезона :D

Пре би го продал или вратил назад во Галата Мело,отколку да се продаде Броз и на негово место се доведе Марио.
Непотребен трансфер според мене,се работи за огромна пара моментално за Интер и подобро би било да се вложат тие пари на позиции каде што екипата е слаба.

Или ако не планираат Сантон да го вратат од мртвите,да му дадат стероиди па да почне да игра ко Кафу:icon_lol:

Кон Гарај не знам зошто не тргнат,плаче да си оди од Зенит и би прифатил да дојде кај нас одма.Пошо ако остане Ранко тешко се пишува на одбраната.

Средниот ред не е толку критичен за менување па да мора да се доведе играч од скоро 50 милиони евра,туку одбраната и бекојте.Имаме катаклизма бекови со кои мака ќе мачиме оваа сезона знаејќи ја играта на Де Бур каде си бара бекови слични од типот на Мајкон,кои ќе ораат напред назад цела утакмица,кои ќе нафрлуваат опасни топки кон нападот и кои знаат да одиграат со топка.
А ни Дамбо,ни Нагасан тоа не го знаат,видовме вчера дека Селтик најголемиот дел од утакмицата правеа игра преку нивните позиции и од таму доаѓаше целата опасност.

За Ансалди и Еркин не можам да кажам ништо бидејќи ги немам гледано,дај боже барем еден од нив да се погоди,па на другата страна ќе се крпиме цела сезона :D

Пре би го продал или вратил назад во Галата Мело,отколку да се продаде Броз и на негово место се доведе Марио.
Непотребен трансфер според мене,се работи за огромна пара моментално за Интер и подобро би било да се вложат тие пари на позиции каде што екипата е слаба.

Или ако не планираат Сантон да го вратат од мртвите,да му дадат стероиди па да почне да игра ко Кафу:icon_lol:

Кон Гарај не знам зошто не тргнат,плаче да си оди од Зенит и би прифатил да дојде кај нас одма.Пошо ако остане Ранко тешко се пишува на одбраната.
Стварно колку треба да си глуп да го пуштиш жезусот,а да го задржиш ранко.
Абе пуштај го у кротоне маме му ебам трапаво

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

ranokija go zadrzuvaat radi praviloto so italijanci u tim, ne deka i oni ne se svesni za negovite sposobnosti.

pa opcija e i toa ama sepak za defanzivcite najbitno e iskustvoto, taka da sakale ili ne ranokija sezonava najverojatno ke e tuka i ne mora ni da se pretpostavuva veke, definitivno ova ke mu e poslednata sansa da pokaze nesto u ovoj dres.

A demek tevez nema da zavrsi rabota sezonava ? Kazi mi dela ne e dobar za ROTACIONEN status, a ko sto e prgavo kopile, nisto cudno da se nametne i ko prvotimec, pa raat ke si cela sezona za napad be coek, ikardi, jovetic, tevez, ova hipoteticki ako dojde on ...

druga rabota, joao mario, los igrac ? 24 godini, pak ke kazam, starter u sporting, starter na zemja sampion na evropa, neka forsira be, neam nisto protiv koga se forsira na vakvi igraci.
Inace Inter javna tajna e deka so novava uprava se konsultiraat i so trenerot, taka da nema sansa vo inter da se zimaat igraci za koi de bur ke kaze deka ne mu se potrebni.

Brozgara za minimum 30ka KOMOTNO moze da si odi, eden od podobrite nasi transferi ke bide toa koga e vo prasanje prodazba na igrac, a so ogled na interesot za nego moze i 40ka da mu izvadata u ovie ludi transfer periodi. Inaku ne veruvam deka ke im go dadat bas na juve, osven i oni ako ne iskesiraat 40ka, zasto od anglija ima interes golem za nego, a posle iguain tesko oni kesh da davaat tolku, pogotovo ne pa za brozovic.
Не реков ја дека не е добар Тевез, нека дое ме боли кур.
Ме нервира тоа што тоа копиле Киа се меша у клубов, ќе ми надонесе еден куп глупаци и после ќе си игра играчки со нив и со Интер. Ќе ти го донесе сеа тој Марио и утре ќе те уценува со него или ќе го однесе у друга екипа. Ко да не знаеш што се дешаваше кога си имавме работа со Раиола.

Да, немаш гајле што ќе форсира вакви играчи, еве сеа Брозовиќ ќе си иде, утре ќе треба Икарди да си отиде или Кондогбија за да игра некој нов играч на овој.

И како тоа Јуве е заинтересиран за Броз, на нив им е добар а на нас не ни го бива а ни игра Фелипе Мело у средина. 30 биле многу за тип на играч ко Џофри ама затоа 50 за исти кур играч не се, т.е таман се пошто играл у вицепрвак на Португалија, страшно.
Не дека е класа играч Брозовиќ ама е супер играч да го имаш у состав за ротација, за кој кур бе да им го шитнеш на Јуве? Па на нив апостолки не треба да им продадеш па не играч и тоа квалитетен.

Абе мрш, грам бекови неаме, лупаат 50 милиони за везњак, ова ни Реал Мадрид не го прави.
Де Бур го сакал, како не бе, од сите тренери на светов баш само Де Бур и Манчини се заинтересираа за ист играч, апсолутно.

Абе каков Де Бур, не си прајте бајрами на мозокот, со овој се поврзувавме уште пред да дојде различнооклестиов. И ја не сум за вакво терање курташак на Корбачјасндадсабдхадба, нека не кур ми го прави Интер скапан клуб што ќе шитка играчи и што ќе биде пропратна станица за Реал или Барса.

Абе џони, џони, да не беше Раиола ние немаше да видиме титула уште многу години...

Подобро да си имаме работа со агенти како Киа и Раиола, отколку курви како WandaNara, кои ќе те посрамотат на фудбалска јавност од тоа што за кур не ја бива. Камо да имаме што повеќе работа со него, кој ни го донесе Ибра од Јуве, и заради него си лапавме титули, инаку курот дека ќе си освоивме, за Бало кретенот лапавме исто 30милки, после тоа мајчинот го продава Ибра во Барса за 57милки и плус Ето, а после тоа се случи тоа што се случи сите си знаеме.

:pos:..Какви глупости се овие бе..Арсенал посекако се најумрена екипа во Англија па и уште најдобриот играч да го пуштат дури тогаш ќе бидат 4-то место кога ќе си го видам тилот..нема шанси да го купат нашите Санчез бидејќи играчот не е за продавање како прво и тој што ги пишуваше односно што ги измисли овие глупости нека оди нека се прегледа дали е арен.[DOUBLEPOST=1471277863][/DOUBLEPOST]
Бруно Перез ќе оде во Рома за 15 мил...Ете ти квалитетен бек but Caner Erkin

Нашите сакаат без пари да му се погоди бек а за копачи на средина фршкаат по 30-35 милиони

Бекој па бекој, ако смета управата дека треба да се купат бекој ќе купат, они сметаат дека треба да се донесе Жоао Марио потенцијален кандидат за најдобар играч од среден ред на СВОЈАТА ПОЗИЦИЈА. :icon_lol:

Сеа ќе се појават Умренташите и ќе пишат дека сите најдобри, потенцијални најдобри и млади најдобри играчи на своите позиции се веќе зафатени освен најдобриот резеревен играч од среден ред Брозо кој сеуште е во Интер.[DOUBLEPOST=1471283938][/DOUBLEPOST]:facepalm: Гвардиола измисли систем со лажни бекој, Интер уште игра со Нага-сан #ПИНГ ЏОНИ

Последно уредено од модератор:
Па Интер измисли систем со лажни ФУДБАЛЕРИ... Сантон, Дамброзио, Ранокија, Нагатомо, Мело. :D

Ок е со шпекулацииве, сите знаат дека Интер со новиве газди треба да има брдо пари ама ок е со 80 за Санчез. :pos:

.[DOUBLEPOST=1471283938][/DOUBLEPOST]:facepalm: Гвардиола измисли систем со лажни бекој, Интер уште игра со Нага-сан #ПИНГ ЏОНИ

Абе какви сака нека се ама сепак се бекој,сепак делуваат по страната и пак го имаат истиот ефект..мора некој по страните да проигрува со средните играчи и да го ора теренот,да прави вишок,да центрира,да се отвора...ти знаеш колку еден доабр бек врши работа?..нашите неможат од центарот натаму да одат бидејќи се преспори а и да истрчаат се неспособни бидејќи неможат играч вишок да направат и после ги гледавме Јоветич и Љаич кај шо се вртат покрај 3-јца играчи.[DOUBLEPOST=1471291600][/DOUBLEPOST]
Па Интер измисли систем со лажни ФУДБАЛЕРИ... Сантон, Дамброзио, Ранокија, Нагатомо, Мело. :D

Ок е со шпекулацииве, сите знаат дека Интер со новиве газди треба да има брдо пари ама ок е со 80 за Санчез. :pos:

Ако ти ги најдам постојте наназад колку го имаш фалено Нагатомо и имаш коментирано дека е добар бек има да се фрлиш од мост .....

Абе какви сака нека се ама сепак се бекој,сепак делуваат по страната и пак го имаат истиот ефект..мора некој по страните да проигрува со средните играчи и да го ора теренот,да прави вишок,да центрира,да се отвора...ти знаеш колку еден доабр бек врши работа?..нашите неможат од центарот натаму да одат бидејќи се преспори а и да истрчаат се неспособни бидејќи неможат играч вишок да направат и после ги гледавме Јоветич и Љаич кај шо се вртат покрај 3-јца играчи.[DOUBLEPOST=1471291600][/DOUBLEPOST]

Ако ти ги најдам постојте наназад колку го имаш фалено Нагатомо и имаш коментирано дека е добар бек има да се фрлиш од мост .....
Така е Џони вода у очи да немаш ама бекој да имаш, брат за брат сирење за бекој, пара на рака бекој за рака, како добри беокој што знаат да отворат простор така ни Џеко не знае... итн. итн

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom