Фан Клуб: Интер

Најверојатно Жоао ќе дојде во Интер, не знам зашто го хејтате еве YouTube не е мерило ама кога има клип за еден натпревар како овој се гледа одма квалитетот.

https://www.youtube.com/watch?v=7Sk0KJX6fdY

Ровари и по десна и по лева страна, една асистенција од левата страна за гол и една од десната за 100% шанса за гол ама Андре Гомес не даде.

Многу корисен и тимски играч кој ретко губи топка, само според мене невозможно е да дојде и Марио и Габигол а да не продадат никој (најдобро е да дојдат и двајцата а само Брозо да го продадат).

Не знам Јувентус загризал сериозно за Брозо да не се повампири па таму...

Дополнето: Интер со Јоветиќ, Едер, Перишиќ, Икарди, Кандрева, Жоао Марио, ГабиГол и Банега ќе има ненормално јак напад и место за ротација само колку ќе бидат задоволни играчите од таа ротација не знам... Ајде еве Банега ќе игра со Кондо повлечен ама кој би бил резерва не знам а секој од нив може да игра прва постава па дури и Едер кој е одличен играч само му треба малку време.

Последно уредено од модератор:
Најверојатно Жоао ќе дојде во Интер, не знам зашто го хејтате еве YouTube не е мерило ама кога има клип за еден натпревар како овој се гледа одма квалитетот.

https://www.youtube.com/watch?v=7Sk0KJX6fdY

Ровари и по десна и по лева страна, една асистенција од левата страна за гол и една од десната за 100% шанса за гол ама Андре Гомес не даде.

Многу корисен и тимски играч кој ретко губи топка, само според мене невозможно е да дојде и Марио и Габигол а да не продадат никој (најдобро е да дојдат и двајцата а само Брозо да го продадат).

Не знам Јувентус загризал сериозно за Брозо да не се повампири па таму...

Абе седи...
Направил две додавања, двапати нафрлил и еднаш се отворил, ко демек блеска талентов. Па Ковачич пред да го земиме ораше на видеата и па кај нас ништо...

Седи Даре, ништо не се гледа на видеово.
поз.

Абе седи...
Направил две додавања, двапати нафрлил и еднаш се отворил, ко демек блеска талентов. Па Ковачич пред да го земиме ораше на видеата и па кај нас ништо...

Седи Даре, ништо не се гледа на видеово.
поз.
:facepalm:

1. Видеово не е компилација од најдобрите потези туку само од еден натпревар.
2. 3 killer асистенции од кои само една е реализирана.
3. Добро отварање на игра и течени пасови,
4. Кога има отворен играч напред не дрибла непотребно како некои играчи, значи не ја гуши играта
за да се докажува дека знае да дрибла.
5. :facepalm:

:facepalm:

1. Видеово не е компилација од најдобрите потези туку само од еден натпревар.
2. 3 killer асистенции од кои само една е реализирана.
3. Добро отварање на игра и течени пасови,
4. Кога има отворен играч напред не дрибла непотребно како некои играчи, значи не ја гуши играта
за да се докажува дека знае да дрибла.
5. :facepalm:

Ти ме читаш мене целосно или само то шо ти одговора?
Ковачич со секој контакт со топката изгледаше како Меси за овај, така да заеби компилација или хајлајти, да видиме што ќе покажи кај нас.

https://www.youtube.com/watch?v=4EjCSPSk76g а иначе еве ти една компилација! - 45М?

Дајте да видиме како ќе изигра па после коментари од типот "каков грабеж!", "ѕвер" и ред други преувиличувања.
А по дифолт фудбалер платен со 45м шансите за феил треба да му бидат со едноцифрена бројка.

Ковачич со секој контакт со топката изгледаше како Меси за овај, така да заеби компилација или хајлајти, да видиме што ќе покажи.

https://www.youtube.com/watch?v=4EjCSPSk76g а иначе еве ти една компилација! - 45М?

Дајте да видиме како ќе изигра па после коментари од типот "каков грабеж!", "ѕвер" и ред други преувиличувања.
Добро бе ти се читаш што пишуваш? Како прво играчов доаѓа од прва Португалска лига која е на ниво со Италијанската односно првите два тима влагаат во ЛШ а третиот плеј-офф. Лани Спортинг заврши на 2 место само два бода зад Бенфика а 10 пред Порто. Ај од два пати погоди кој им беше најдобар играч? Ем најдобар ем најскап во тимот, цената му е 30 милиони евра но за да го купиш нормално мора да платиш повеќе. Играше на секој натпревар за Португалија на Европското и ти тука ќе ми кажуваш дека не бил докажан играч.

Вчера исто имаше асистенција и замена во 90 минута пропратена со бурен аплауз.

И што кур ти сереш за него ако чекаш да изигра? Ќути, нека дојде нека флопне па полсе збори дека не го бива, грабеш ни направија.

И дај молимте во иднина научи се да правиш разлики меѓу Youtube компилација од најдобри потези и компилација од еден натпревар.

Добро бе ти се читаш што пишуваш? Како прво играчов доаѓа од прва Португалска лига која е на ниво со Италијанската односно првите два тима влагаат во ЛШ а третиот плеј-офф. Лани Спортинг заврши на 2 место само два бода зад Бенфика а 10 пред Порто. Ај од два пати погоди кој им беше најдобар играч? Ем најдобар ем најскап во тимот, цената му е 30 милиони евра но за да го купиш нормално мора да платиш повеќе. Играше на секој натпревар за Португалија на Европското и ти тука ќе ми кажуваш дека не бил докажан играч.

Вчера исто имаше асистенција и замена во 90 минута пропратена со бурен аплауз.

И што кур ти сереш за него ако чекаш да изигра? Ќути, нека дојде нека флопне па полсе збори дека не го бива, грабеш ни направија.

И дај молимте во иднина научи се да правиш разлики меѓу Youtube компилација од најдобри потези и компилација од еден натпревар.

ПРЕКИНИ и почекај да го видиме кај нас, можи?!
Ок.

А ти што не ПРЕКИНЕШ со хејтање и да почекаш кај нас да го видиме? Можи?

Хејтање?
Како дојде до заклучок дека го хејтам играчот?

Само сакав да кажам дека овие 45м според мене се многу, дец ит!

Ковачич со секој контакт со топката изгледаше како Меси за овај, така да заеби компилација или хајлајти, да видиме што ќе покажи кај нас.

А по дифолт фудбалер платен со 45м шансите за феил треба да му бидат со едноцифрена бројка.
pa dobro ikardi vredi li 70, lani imase mehh sezona, penali izveduvase baska, za argentina uste ne zaigral, u LS uste ne zaigral ...

Za kolku sakas da zemes glaven igrac na vicesampion u Portugalija i prtvotimec na sampion na poslednovo EP, za 10m ? :)

Не мора да го зимаш.

Брозовиќ у Јуве, го форсираат овој Марио, форсираат на Тевез кај нас.

Урко дои после кажи ми како Киа Џорабџијан нема врска со Интер и не е можно да форсира за трансфер на негови играчи.
Следни кои му се на листа да ни ги ували? Рамиреш и Паулињо?

Еј Јуве што у последниве 5 години имаат само 1 промашен трансфер ќе ни го купи Брозовиќ кој кај нас е вишок и непотребен пошто ние сме најпаметни и сме се одлучиле за Жоао Марио, првотимец у вицешампион на Португалија и првотимец у екипа што освои ЕП пред еден месец. УУУУУАААААААААААААААААААУУУУУУУУ

Не мора да го зимаш.

Урко дои после кажи ми како Киа Џорабџијан нема врска со Интер и не е можно да форсира за трансфер на негови играчи.

Еј Јуве што у последниве 5 години имаат само 1 промашен трансфер ќе ни го купи Брозовиќ кој кај нас е вишок и непотребен пошто ние сме најпаметни и сме се одлучиле за Жоао Марио, првотимец у вицешампион на Португалија и првотимец у екипа што освои ЕП пред еден месец. УУУУУАААААААААААААААААААУУУУУУУУ
Брат не заебавај и ти сеа
Брозович е еден од најглупите играчи у поновава историја на Интер.На таа позиција треба далеку поинтелегентен играч.Башка ќе изигра 1-2 утакмици како треба и после 5 по ред е мањак играч на терен.Дај боже да им го утрапат на англичанине за 30тина милиони, грабеж на столетието би било тоа

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Брат не заебавај и ти сеа
Брозович е еден од најглупите играчи у поновава историја на Интер.На таа позиција треба далеку поинтелегентен играч.Башка ќе изигра 1-2 утакмици како треба и после 5 по ред е мањак играч на терен.Дај боже да им го утрапат на англичанине за 30тина милиони, грабеж на столетието би било тоа

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
една немам видено некој играч како брозович кој знае да пукне голиште и да поеби 3 метра пас во една иста утакмица. ја би да остани, нека се испуца мело, мислам дека ќе има место за брозо во екипа, може и десно крило да игра. со Нов тренер може да се покажи потенцијалот.

Не мора да го зимаш.

A demek tevez nema da zavrsi rabota sezonava ? Kazi mi dela ne e dobar za ROTACIONEN status, a ko sto e prgavo kopile, nisto cudno da se nametne i ko prvotimec, pa raat ke si cela sezona za napad be coek, ikardi, jovetic, tevez, ova hipoteticki ako dojde on ...

druga rabota, joao mario, los igrac ? 24 godini, pak ke kazam, starter u sporting, starter na zemja sampion na evropa, neka forsira be, neam nisto protiv koga se forsira na vakvi igraci.
Inace Inter javna tajna e deka so novava uprava se konsultiraat i so trenerot, taka da nema sansa vo inter da se zimaat igraci za koi de bur ke kaze deka ne mu se potrebni.

Brozgara za minimum 30ka KOMOTNO moze da si odi, eden od podobrite nasi transferi ke bide toa koga e vo prasanje prodazba na igrac, a so ogled na interesot za nego moze i 40ka da mu izvadata u ovie ludi transfer periodi. Inaku ne veruvam deka ke im go dadat bas na juve, osven i oni ako ne iskesiraat 40ka, zasto od anglija ima interes golem za nego, a posle iguain tesko oni kesh da davaat tolku, pogotovo ne pa za brozovic.

Според условите на пазарот таа е цената за Жоао, ко можи гранитниот факен џака да чини 45 мил.тогаш то е то.
Убо би било да се вложи во некое стопериште од типот на Гарај, штета шо бекчињата ни се катаклизма, а да можат по некоја си заебана случајност на Бока да му го утрапат поглавица мртви репиќ и да го земат Тевез, би било :eek:.
Овие кинезиве ми личат ко да за 2 месеци инволвираност во водење на клуб и фудбал разбираат појќе одколку шо Масимо разбра за 20 и кусур год.
Добра сезона е пред нас :roker:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom