Фан Клуб: Интер

Не се ни осеќа дека претходно Манчини бил тренер,не играат пичкарски ни за момент како претходно

и нека не се глупираат со 50 милиони за тој Марио,нека ги дадат тие пари за бекој,ене го Родригез од Волфсбург дреме како мисир,оди собери го за едно 30 милиони,па и за 35 да му ебам матер.

Одбраната уште не е стегната, голема несигурност се осеќа. Ќе си дојде и тоа на место со Муриљо-Миранда.

Инаку нападот солиден, се осеќа промена, притискаат напред а не како предходно додавања кон Медел и овој назад кон Ханданович. Мали екипи у Серија А има да сркаат по 3 комада по утакмица.

CpxHqYRWEAEpCPa.jpg:large

Банега демек го планирал за пред одбрана да диригира со темпото најверојатно со Кондогбија, сеа дали Жоао Марио ќе се снајде во улога на плеј ќе видиме, Кандрева мислам ќе си игра константно на ниво и таа десна страна му е загарантирана.

Леле дресовите у целина ви се ебење. Јак шмек дава жутата штуцна и спозорот. Браво.

Леле дресовите у целина ви се ебење. Јак шмек дава жутата штуцна и спозорот. Браво.
И мене прв пат ко ги видов, ептен ми се бендисаја и решен бев да си купам. Ко појдов, ко ги видов во живо, ко ги фатив в рака, ко од кај џупцине од тезга се...катастрофа у пм, и не зедов.

Иначе, годинава ако не сме топ 3 со овај тим, па уште и тој португалецо(за таквото ни е) и тој Барбоса (најјак е на менаџеро :) ) да ги земиме, треба да се распушти клубов.

Баш и ја сакав тоа да пишам, ептен се ебење сезонава.

Лелеј , сега кога ке нарачам еден .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom