- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.493
- Поени од реакции
- 119.354
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Inter ofanzivno voopsto ne se losi ako se gledaat starterite, Perisic, Eder, Ikardi i pozadi niv Banega, ama nemaat klupa, taka da Joao Mario lesno ke legne na ovoj tim, plus ako go donesat i toj gabigol od brazil puna kapa, napadot bi bil i poveke od kompleten , Jovetic go zaboriv eve, taka da neznam sto poveke mozeme da posakame od ova momentalno. Jovetic, Ikardi ko spicovi i 9ki, Jovetic apla po potreba bocno ili kako amc sto retko bi igral, Perisic, Eder, Joao Mario bocno, poslednive dvajca univerzalni se, edniov napad moze da igra ko 9ka, drugiov i vo sredina, Banega amc, eventualno i gabigol ako dojde i toa bi bilo toa za navalnata linija, posle 2010 Inter povtorno bi imal strashna navalna linija i najdobra od toj period do sea, toa e fakt.@Syn
Нејќам да попувам по други фан клубови, но пишав претходно дека Интер ми е симпатичен тим од Италија од стално и би сакал да е на врвот во Сериа А повторно. Искрено мое мислење е дека Жоао Марио е океј играч, дисциплинирано си ги извршува задачите, дефанзивно е одличен, но не е нешто офанзивно екстра што ќе му понуди на Интер во нападот. За Манчини систем на игра е измислен, за Де Бур не знам. Да покрива по средина ги имате Брозович, Медел, Мело, Кондогбиа. Како крило не е толку продуктивен за да го храни со топки напаѓачот. Не е некој профил на играч кој може да го промени текот на натпреварот. 40м за него се премногу ако гледаме реално, макар и 10 за позајмица + 30 за трансфер. Се изгоревте јако со Кондогбија лани, а бидејќи парите ви се бројани подобро е порационално да бидат искористени.
Кај сеа Чекичот да пише:Кондогбија игра малце понапред, ако е на хартија 4-2-3-1 у пракса е 4-1-4-1 формацијата.
Медел е сам позади а пред него се Банега и Џофри плус крилата, сите четворица у линија.
Ништо чудно коа ќе дојде Марио он да го заземе местото на Кондо а овој да игра сам позади место Медел, иако е ризичен за тој дел од теренот, некад многу солира и дрибла па ќе остане ризик да не му ја земат тука у опасна зона.
Ти го хакнале акаунтот?Кондогбија нов чоек денеска
Лајк
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
да кандрева ја го заборив дека е дел од тимов, сеа кога влезе ми текна баш на претходниот пост, така да дури и вишоци би имале ако дојде и оној бразилецот покрај жоао марио, али може ке застанат само на еден од нив ке видиме, неаме тогаш голема потреба за плус имиња напред.Јас кога ви велам дека бекојте ни се катастрофа овај Дарко мајтап си игра,преочигледно е дека Келнерот и Нагатомо се преслаби и неквалитетни играчи за овој ростер воопшто..а нам ни останува да се молиме дека Еркин и Ансалди ќе се погодат бидејќи без добри бекој нема успех.
Иначе за напред и Кандрева можи да се проба,сепак офанзивен играч е и можи да покрие повеќе позиции а гледам како да го подзаборавивте.