D
Darko_ufo
Гостин
Koj ke gi slusa Dzontra i Stefan kako mu gi ebat kerkite posle nekoj random poraz. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку да се пише нешто...Koj ke gi slusa Dzontra i Stefan kako mu gi ebat kerkite posle nekoj random poraz.![]()
Они би и за нерешено и победаKoj ke gi slusa Dzontra i Stefan kako mu gi ebat kerkite posle nekoj random poraz.![]()
Никад нема да не слушаш.[DOUBLEPOST=1470786421][/DOUBLEPOST]Koj ke gi slusa Dzontra i Stefan kako mu gi ebat kerkite posle nekoj random poraz.![]()
Никад нема да ги ебеш.Јас и да изгубат би ги ебел.еве не знам.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Гледав онака уз пиво и муабет без да обрнувам внимание, она на Карвахал голот и Нага имал такви пробиви едноставно му се трганаа сите... Ок ајде баш ме интересира според тебе добри бекови за во Интер, односно кои би можел да ги купи и со кои бекој ти би бил задволен? Ама не некои толку испукани сеа да ми кажеш од Баерн, Реал или ПСЖ...
Ако спомнеш зашто не се купи Маријано од Севиља, ќе ти рече а да да да секако дека ќе ти дојди тука од коњ на магаре да се спушта па Севиља моментално е Реал Мадрид за Интер.
Ама затоа јебе кеве свима онима из управе што нису узели Данија Алвеша.
![]()
Знам бе се заебавам.Абе каков Маријано,како што спомнав..има стручњаци таму во клубот,скаути,менаџери драпајси мадињата што пратат разно разни фудбалери низ светот..и тие со цела можна технологија во 21 век со сите финансиски средства што ги имаат неможат да најдат некој поарен од Нагатомо и Ди Амбросио и носат просечни идиоти секоја година..па пичка му матер.
Друго е играч кога ќе е под договор а друго е кога му истекува договорот..нам токму тоа ни треба моментално,некој искусен квалитетен бек што е избркан од појаките екипи па колку толку да придонеси за резултатите бидејќи ние моментално немаме бекој..сите кој од кој се полоши.
И да Севиља е Реал Мадрид за Интер моментално иако скоро цел тим го сменаа.
Јебале те 50 милиони за Жоао Марио, нека дадат по 25 за Шмелцер и Фабињо и нека не огрее сонце малце.![]()