Фан Клуб: Интер

Не е толку ради пријателската колу што беше односот на Манчини и тоа како им одговараше на новинарите во стил: ''тоа мене не ми кажуваат, прашајте ги надлежните'', ''Јас не знам ништо за трансфери, обратете се кај Аулисио'', '' Нов договор? Од Интер? Не знам може вие знаете повеќе од мене'' и ред други надркани муабети и фаца како кур ми е двор ми е.
Тоа ти викам, уште пред 2 месеца почнаа тие инсинуации дека Манчини не е задоволен од управата или обратно.
Цело лето го помина ради реда, башка што се кучеше и глумеше лудило ко што спомна ти.
Ова само ја прелило чашата, 6-1 е премногу, едноставно недозволиво.

И што направија... Чекаа цело лето, поминаа најголем дел од пријателските, и сега нов тренер и нова филозофија... Ко да немаа оправдување претходно за да го избацат.

Малце просто неверојатно е како големите клубови барем во Италија го игнорират Гарсија. Се заборава шо напрај од Рома и како ги уигра и даље мислам дека сите пиздарии му настанаја од како се закаса со Тоти и мислам дека и со Де Роси ако не сум грешка барем тоа е мое мислење. Повеќе ми се чини дека играчите не сакаја да играт под него па се влечкаја и намерно правеа онакви резултати. За кај вас мислам ќе беше совршен плус фудбалот шо го форисира со Кандреа + Перишич + Икарди и Едер ќе биди одличен избор.

Па Гарсија го направи она што не може ни Земан, ни Енрике, не пласира во ЛШ и тоа во годината кога нјамалку очекувавме. Тоа не може никој да му го оспори, но човекот понатаму покажа дека не е некој јак карактер, дека нема никогаш план Б и дека кога малку работите ќе тргнат во надолна линија тој се губеше. А никад не се е скарал со Тоти или Де Роси.

Па Гарсија го направи она што не може ни Земан, ни Енрике, не пласира во ЛШ и тоа во годината кога нјамалку очекувавме. Тоа не може никој да му го оспори, но човекот понатаму покажа дека не е некој јак карактер, дека нема никогаш план Б и дека кога малку работите ќе тргнат во надолна линија тој се губеше. А никад не се е скарал со Тоти или Де Роси.
Добро зато реков мислам и дека е мое мислење за со Тоти зборам знајш сме праеле муабет :D. Е сега како и да е мислам дека Гарсија ќе го прероди интер ова најсериозно. Играчкиот кадар му е повеќе од одличен за неговата тактика.

Ко Синиша што го препороди Милан.

Деви у реду е, не ни го носи Руди, не ни треба а и Де Бур е договорен веќе. Фала.

Добро зато реков мислам и дека е мое мислење за со Тоти зборам знајш сме праеле муабет :D. Е сега како и да е мислам дека Гарсија ќе го прероди интер ова најсериозно. Играчкиот кадар му е повеќе од одличен за неговата тактика.
И тебе и Руди да ве ебам. Оди таму јади компир манџа, не паламуди со виолинистот шугав [emoji2]

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

И тебе и Руди да ве ебам. Оди таму јади компир манџа, не паламуди со виолинистот шугав [emoji2]

Дај ти од протеините не се прај улаф.

де бе, земете го, ви се молам.. :D

(ако не најде клуб, Рома ќе продолжи да му го плаќа договорот):mad:

Ко Синиша што го препороди Милан.

Деви у реду е, не ни го носи Руди, не ни треба а и Де Бур е договорен веќе. Фала.

Стварно договорен е Де Бур или медиумите тресат глупости?

А пред месец дена Манчо јак испадна со изјава во стил "од Интер не сакам пари, ако не ме сакаат ќе го скинам договорот и сам ќе си одам"

Стварно договорен е Де Бур или медиумите тресат глупости?
За Де Бур има шпекулации уште од поодмна. Прееска пишав дека желба му е на Тохир уште од кога го купи Интер.
Наводно го контактирале уште пред 2 недели коа беа првите шпекулации за можно заминување на Манчини. Најверојатно прифатил, 3 годишен договор и ќе го официјализираат одма штом Манчини ќе прекине.
За Роби се договараат за оштетата.

Море тој Манчини за јадење лајна прв е,најголем слабак од тренерите,афторитет 0,тактика 0,дисциплина 0...сите екипи што ги водел како раштиман оркестар му беа све да му изнаебам..па и овие нашите го прибраа за втор пат да ни ја изнаеби мамицата коренот негов да му ебам..уште денот кога дојде во ноември 2014 плукав по него бидејќи добро се сеќавам каков дебил беше уште во периодот 2004-2008 кога не знаеше кај тера и што е најако сеуште е со истите заблуди како од тогаш.

Ајде да прочитам дека го избркаа па нарает да одам на работа утре.

Дефинитивно одлета од Интер ретардираниот, потпишал раскин на договорот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom