D
Darko_ufo
Гостин
Ама чекај уште не е официјално али ваљда за некој саат ќе потврдат. Мене едно не ми е јасно зашто се донесе Кандрева? Нели он беше чиста желба на Манчини и неговите замисли?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па првично нели се договорија пред 2 недели да остане и да му се донесат играчите што ги бара, односно Кандрева ко примарна цел. Му го донесоа и најверојатно овие 6-1 од Тотенхем му пукнале филм на Тохир и тоа е тоа.Мораше да го избркаат порано, само не ми е јасно зашто донесоа играч по негов вкус... За Кандрева беше изгорен, наместо да се донесе нов тренер и тој да си го прави тимот вака само глупости.
Се надевам дека новиот тренер ќе го види и искористи капацитетот на тимов и ќе лапаме скудето на крај на година![]()
Не е толку ради пријателската колу што беше односот на Манчини и тоа како им одговараше на новинарите во стил: ''тоа мене не ми кажуваат, прашајте ги надлежните'', ''Јас не знам ништо за трансфери, обратете се кај Аулисио'', '' Нов договор? Од Интер? Не знам може вие знаете повеќе од мене'' и ред други надркани муабети и фаца како кур ми е двор ми е.Па првично нели се договорија пред 2 недели да остане и да му се донесат играчите што ги бара, односно Кандрева ко примарна цел. Му го донесоа и најверојатно овие 6-1 од Тотенхем му пукнале филм на Тохир и тоа е тоа.
Кандрева е квалитетен играч и ќе игра во Интер било кој да е тренер. Не е некоја трип желба ко Фелипе Мело па да падне у немилост кај новиот тренер.