Фан Клуб: Интер

Кои се тие клубови? Челзи има тренер, Јунајтед има, Сити има, Реал има и нема шанси таму да иде, во Барса исто, ПСЖ има, Баерн има, Јуве има. Кој гигант ќе му понуди на Чоло во моментов да биде нивни тренер?
Милан?[emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

После сезонава во Англија некој нема да биде...

Кој гигант ќе му понуди на Чоло во моментов да биде нивни тренер?

Курофффффф мој .... Ете ти гигант .... Оооооооооооо оооооооооооооо оооооооооо саминамина еее вака вака ееее

Курофффффф мој .... Ете ти гигант .... Оооооооооооо оооооооооооооо оооооооооо саминамина еее вака вака ееее
Ми требаше околу 5-6 секунди да мислам која навивачка песна ја пееш а тоа да ти била Шакира, Чекич Пујол.

У право е Манчио, август дојде, во второ со 8 младинци игравме... Јуве купи 5 топ играчи, ние еден добар играч што не е на подготовките...
Pa Juve ima ambicii za titula vo calcio, i pogolem uspeh vo LSH ovaa godina, nie ne ni znam vishe koja godina po red se borime da obezbedime plasman vo kvalifikacii za LSH, kamo li za vlez vo grupna faza ili pak ne daj boze da pomislat na osvojuvanje na titula.
Momentalno svetlosni godini se pred nas i Juve, pa i eden Napoli.
Nie se zalazuvame so Kandreva i so toa dali da ostane u timot Ikardi ili ne, ko kojznae so razlika da pravi momentalno vo ovoj tim, pa da go cuvame, a ako na nego nema koj topka da mu namesti.

Pa Juve ima ambicii za titula vo calcio, i pogolem uspeh vo LSH ovaa godina, nie ne ni znam vishe koja godina po red se borime da obezbedime plasman vo kvalifikacii za LSH, kamo li za vlez vo grupna faza ili pak ne daj boze da pomislat na osvojuvanje na titula.
Momentalno svetlosni godini se pred nas i Juve, pa i eden Napoli.
Nie se zalazuvame so Kandreva i so toa dali da ostane u timot Ikardi ili ne, ko kojznae so razlika da pravi momentalno vo ovoj tim, pa da go cuvame, a ako na nego nema koj topka da mu namesti.
Napoli u Momentov voopsto ne e svetlosni godini pred nas, so ogled deka izgubija napagac sto lani im dade 38 gola, ne bi ni rekol deka se pojaki od nas, a mozno e i kulibali da go izgubat.
Roma isto ne e nesto poznacitelno posilna od lani, do dusa i oni znacitelno padnaa radi Pjanic, taka da Sega e vistinskiot moment za Inter da napravi ekipa koja posle Juventus bi bile najdobra vo Italija.

Kandreva spored mene nema znacitelno da ne ojaca, ke donese kvalitet, borbenost i sve toa ali ne mi e mene po kejf najmnogu radi planiranite pari sto ke gi dobijat Lazio od nas, osven ako ne bide na rati ko sto se spekulira pa nekako da go svaram transferov.

Eder ako sezonava se pokaze vo pravo svetlo mozeme da ocekuvame vtoro mesto bez sumja, a onoj koj najmnogu ke treba da se dokaze e kopileto Mancini, bas da vidam kolku naucil od pacerajot greski minatata godina. Cela Italija od mediumi do bivsi treneri mu vikase igrata mu e ckart, on tvrdese so tek na vreme ke se opravi, zgresi, site mu velea prasanje na vreme e koga so takov fudbal ke potone, on sprotivnoto go tvrdese, taka da greskite mu se iscrtani, negovo e da gi ispravi ... ako ostane, ako ne, bilo koj od moznite resenija da dojde ja glava stavam deka imame siguren plasaman u LS.

Арсенал понудиле 55М + бонуси за Икарди.

Наполи понудиле 55м плус 2м ете ги моите 55 милиони за кои многу ми се смееа и викаа дека за Икарди никој не би понудил ни 40 милиони и дека 35м би биле премија.

Нормално Икарди на Наполи не смее да се продава во никој случај освен ако не понудат 85 милиони тогаш тоа е зицер и нека скапе курвата во провинциски Неапол.

А друг тим ако сака да го купи за 75 милиони би била одлична зделка за помалку никако, нека се докаже сезонава и нека даде барем 27-8 гола или нека го ишутираат.[DOUBLEPOST=1469822406][/DOUBLEPOST]Вчера Интер Примавера намлатија таму некој тим 9-0 со Банега, Перишиќ и Муриљо... Да беше Манчио со првиот тим ќе завршеше 3-2 за Интер.

Последно уредено од модератор:
На хартија моментално имате боље состав од Наполи и Рома, посебно сеа одкако ги изгубиа најдобрите играчи. Ако дојде Кандрева ќе ви треба само уште десен бек, а незнам зашо не тргнавте и по Адриано од кај нас, за 600.000 евра го земаа Бешикташ, а сигурен сум дека е боље од тој турчинот. Да е нормален Манчини вака би требало да игра со овие играчи плус Кандрева.

Ханданович
Анслади - Миранда - Муриљо - Еркин
Кандрева - Банега - Кондогбиа - Перишич
Икарди - Едер​

Медел ти фали состав, игра тој во секоја формација.

tohir za nekoja amerikanska tv rekol deka za ikardi moze da se razgovara za ponuda pogolema od 60 milioni, se pomalo od 60 ke bide odbieno.

Napoli u Momentov voopsto ne e svetlosni godini pred nas, so ogled deka izgubija napagac sto lani im dade 38 gola, ne bi ni rekol deka se pojaki od nas, a mozno e i kulibali da go izgubat.
Roma isto ne e nesto poznacitelno posilna od lani, do dusa i oni znacitelno padnaa radi Pjanic, taka da Sega e vistinskiot moment za Inter da napravi ekipa koja posle Juventus bi bile najdobra vo Italija.

Kandreva spored mene nema znacitelno da ne ojaca, ke donese kvalitet, borbenost i sve toa ali ne mi e mene po kejf najmnogu radi planiranite pari sto ke gi dobijat Lazio od nas, osven ako ne bide na rati ko sto se spekulira pa nekako da go svaram transferov.

Eder ako sezonava se pokaze vo pravo svetlo mozeme da ocekuvame vtoro mesto bez sumja, a onoj koj najmnogu ke treba da se dokaze e kopileto Mancini, bas da vidam kolku naucil od pacerajot greski minatata godina. Cela Italija od mediumi do bivsi treneri mu vikase igrata mu e ckart, on tvrdese so tek na vreme ke se opravi, zgresi, site mu velea prasanje na vreme e koga so takov fudbal ke potone, on sprotivnoto go tvrdese, taka da greskite mu se iscrtani, negovo e da gi ispravi ... ako ostane, ako ne, bilo koj od moznite resenija da dojde ja glava stavam deka imame siguren plasaman u LS.

Nejse, ne ocekuva uber teska sezona ... ehhh zlatni vreminja so Mou i Snajdi.

p.s i Cambi i Matriksot

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom