Фан Клуб: Интер

Ovoj pa Dzontra uste mu lajknal status :facepalm:. Ne be za vas e samo da ostane Mancini pa nredna godina da diskutirate kako Banega bil pacientaza posto pola sezona ke sedi na klupa a pola ke igra lev bek.
Па за што од погоре напишаното не е у право бе вол?
Да не случајно експериментот Де Бур е боље од Манчини, да не случајно преварата Виљаш Боаш е боље од Манчини или Прандели или Леонардо директорот.
Да не треба сеуште во тим да иаме играчи како Сантон, Дамброзио, Ранокија, Мело, Паласио?
Да не не треба веќе да почнат да праат пари и да се трошат по 100 милиони секое лето?
Да не не треба да го молат и пустат Чоло за да се довлечка навака у овој куплерај наречен клуб.

Преку куров више од нови проекти, млади играчи, академии божем Ла Масија сме ние, последен играч што искочил е Балотели и тој со психичко растројство ти ебам ретардираниот клуб.

kurov mi e bolji od mancini, ne pa site drugi sto postojat na planetava a imaat licenca za trener, aj ako ne mancini da ostane i da ni se doebe mater, covek sto INSISTIRASE da mu se prodolzi dogovor na Palasio, mnogu bil korisen za timov. Eve vaka uste edna plus rabota za skapaniot, sto potvrduva deka za fudbalski standardi e mentalno zaostanat.

Moze vaka, dokolku Inter smeni trener i ne zavrsi top 3 jas brisam odma akaunt vo sprotivno ti brises. Ti odgovara?
Може,се разбира ако остане овој ростер,што е уствари и поентата на моите денешни "статуси" на темава.
Прифаќам,букмаркирај ми го постот[DOUBLEPOST=1469554105][/DOUBLEPOST]
Па за што од погоре напишаното не е у право бе вол?
Да не случајно експериментот Де Бур е боље од Манчини, да не случајно преварата Виљаш Боаш е боље од Манчини или Прандели или Леонардо директорот.
Да не треба сеуште во тим да иаме играчи како Сантон, Дамброзио, Ранокија, Мело, Паласио?
Да не не треба веќе да почнат да праат пари и да се трошат по 100 милиони секое лето?
Да не не треба да го молат и пустат Чоло за да се довлечка навака у овој куплерај наречен клуб.

Преку куров више од нови проекти, млади играчи, академии божем Ла Масија сме ние, последен играч што искочил е Балотели и тој со психичко растројство ти ебам ретардираниот клуб.
Леле ранокија и мело ги збораив,најважните :D

e koja ti e be taa kladba, ako ostane ovoj roster, pa nema da ostane 100000000000000%, ke dojde drug trener, ja tipuem na 3 novi igraci plus, nema sansa istiov tim da ostane do kraj na letovo, teorija nema. Tatkoto na onoj od sporting kao i da bese, joao mario li sto ti ja znam ne e ni bitno potvrdi deka inter ispratile ponuda od 35m evra kesh za igracot, gi odbile, znaci imaat pari, ne pazarat zasto nema da se vodat po terkot na Mancini, so drug trener sekako deka ke ispazarat novi igraci, koi da se.

kurov mi e bolji od mancini, ne pa site drugi sto postojat na planetava a imaat licenca za trener, aj ako ne mancini da ostane i da ni se doebe mater, covek sto INSISTIRASE da mu se prodolzi dogovor na Palasio, mnogu bil korisen za timov. Eve vaka uste edna plus rabota za skapaniot, sto potvrduva deka za fudbalski standardi e mentalno zaostanat.
Не е боље,него го има измислено фудбалот за леонардо (кој незнам ни лиценца дали извади),Боаш вечитиот ученик и прандели кој едвај го набркаа од кај стигнаа

Oк Урко еве ќе си иде Манчини 99% баш да видиме следниот тренер што ќе напраи, Прандели, Леонардо и Биелса уште од сеа ти кажувам дека шанса нема да завршат у топ 3-4.
За Де Бур се слагам тоа дека треба модерен тренер да се донесе, што го разбира модерниов фудбал и што ќе остане тука подолг период, ама дали Де Бур е тој правиот човек останува да видиме.

Леле ранокија и мело ги збораив,најважните :D
Да, ама Медел си го стаил!!!!!!!! :anco::pistoldz:

zaso mislis deka bielsa nema da zavrsi u top 3 :), aj za drugive ok, ama bielsa, so prosecni timovi ko marsej i bilbao igrase nenormalno dobar fudbal, so nula zasiluvanja, so prosecni iminja, i vadese solidni rezultati i gi nosese u evropa, ete veke ako gleame primeri ko blan i bordo ...

Prandeli, Boash, Leonardo ni ja ne sakam da dojdat, boash go sakav do dusa pred fijaskoto so celzi, i so Zenit ne bese nesto posebno.

Inace najidealno scenario bi bilo Blan, De Bur i eve, Bieilsa uz Leonardo ko tehnicki direktor, bilo koj od ovie 3ca da dojde uz Leonardo, mislam deka ke se sostavi jak tim, ne ko Juve letovo sto sklopija ali komotno posle niv, najdobri da se u Italija i konecno da doat do LS pozicija, pa i da atakuvaat na LE koj kur.

Последно уредено:
Еве наполи си купи напаѓач 22 годишен од Ајакс , некој си Милика од Полска за 35 милиони евра што може да се каже 80% Икарди останува во Интер што сите толку плачевте по него.

Зашо е ретардиран и ме нервира, самобендисан бетер од Манчини, и тој ко Роби мисли е најпаметен стручњак у свет. И нема некои позначителни резултати освен финале ЛЕ со Билбао а се бави со фудбал 100 години.
Башка не одби како задња курва коа Морати му нудеше работа, ги одбра Билбао.
А и стар тренер е бе, што кур ќе ми е таков, ај ако не Капело нека го земат.

Еве наполи си купи напаѓач 22 годишен од Ајакс , некој си Милика од Полска за 35 милиони евра што може да се каже 80% Икарди останува во Интер што сите толку плачевте по него.
Милик пољакот од Европското чист просек

e koja ti e be taa kladba, ako ostane ovoj roster, pa nema da ostane 100000000000000%, ke dojde drug trener, ja tipuem na 3 novi igraci plus, nema sansa istiov tim da ostane do kraj na letovo, teorija nema. Tatkoto na onoj od sporting kao i da bese, joao mario li sto ti ja znam ne e ni bitno potvrdi deka inter ispratile ponuda od 35m evra kesh za igracot, gi odbile, znaci imaat pari, ne pazarat zasto nema da se vodat po terkot na Mancini, so drug trener sekako deka ke ispazarat novi igraci, koi da se.
Па нели топ тим имаме,само манчини е проблемот???
Биелса е пациент бе брат,по заостанат е и од манчини.Плус е ментален!И нормално дека големи се шансите да заврши интер трет ако вложат дебела пара,фората е дека со овие играчи трет нема да заврши ниеден тренер (сем мурињо кој може и мртовец да стане и да го напраи фудбалер)
@Darko_ufo имаме ли договор?

Едино позитивно од Манчини е што може да издејствува позвучни имиња, на сите што им се јави лани дојдоа во тимот. Али ќе ни биде 100% подобро без него, верувам.

Па нели топ тим имаме,само манчини е проблемот???
Биелса е пациент бе брат,по заостанат е и од манчини.Плус е ментален!И нормално дека големи се шансите да заврши интер трет ако вложат дебела пара,фората е дека со овие играчи трет нема да заврши ниеден тренер (сем мурињо кој може и мртовец да стане и да го напраи фудбалер)
@Darko_ufo имаме ли договор?
Pa jas ne sum placko sto e do mene ima dogovor samo znam deka ti ke ispickas koa ke donesat dva-trojca novi igraci.

Pa jas ne sum placko sto e do mene ima dogovor samo znam deka ti ke ispickas koa ke donesat dva-trojca novi igraci.
Па еве и тебе ќе ти кажам.Нели имавме екипа и сеа за 3то место?
Еве ако сакаш кладбава ќе ја замрзнеме до крај на лето.Да ги видам и тие 3 нови играчи.Ако се такви како шо мислам дека е способен Интер да донесе,тогаш и со нив ќе важи кладбата.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

I so Banega samo Inter moze da pregazi so normalen trener, taka da jas sum uste sea spremen za kladbava... Se nadevam na De Boer za nov trener. Kako i da e ke brises akaunt na kraj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom