Фан Клуб: Интер

Еј тргни го Јуве брат, каков Јуве...
Јуве ни пола нема од квалитетот на ПСЖ. Не ми се верува дека Јуве го стаи пред ПСЖ! ;)

Исто и јас сметам дека тука некаде се со Барса по квалитет... :/

ПСЖ биле тука некаде со Барселона:pos::pos::pos:..

Јас не знам вие во кој филм живеете искрено..ПСЖ да го споредиш со Барселона каде моментално игра можеби најдоброто напаѓачко трио во историјата ..добра екипа се ПСЖ..тука некаде со Атлетико и Јувентус ама далеку од првото трио..Атлетико Мадрид е најблиску до нив па потоа идат Јувентус и ПСЖ

ПСЖ биле тука некаде со Барселона:pos::pos::pos:..

Јас не знам вие во кој филм живеете искрено..ПСЖ да го споредиш со Барселона каде моментално игра можеби најдоброто напаѓачко трио во историјата ..добра екипа се ПСЖ..тука некаде со Атлетико и Јувентус ама далеку од првото трио..Атлетико Мадрид е најблиску до нив па потоа идат Јувентус и ПСЖ

Не треси бе каков Атлетико каков Јуве, дрогиран да не си? :P

Ок можда претерав во споредбава со Барса, али тоа што Атлетико игра подобра игра од ПСЖ не значи дека мора да се сложиме со тоа оти има подобар тим на хартија! (за до лани)[DOUBLEPOST=1469518794][/DOUBLEPOST]И Барса шо има една одбрана...

Последно уредено:
Не треси бе каков Атлетико каков Јуве, дрогиран да не си? :P

Ок можда претерав во споредбава со Барса, али тоа што Атлетико игра подобра игра од ПСЖ не значи дека мора да се сложиме со тоа оти има подобар тим на хартија! (за до лани)[DOUBLEPOST=1469518794][/DOUBLEPOST]И Барса шо има една одбрана...

Барселона има дрим тим за ПСЖ во секое поле..дури и во одбрана..тоа што играат таква пресинг игра и цела одбрана во 80% од натпреварите му седи на центар со еден куп простор за противничките играчи не значи дека таа одбрана е слаба...фудбалот треба малце од поинаква призма да го гледате а не само да носите глупави заклучоци дека некој играч бил слаб,ваков таков онаков..

Атлетико има поквалитетни играчи од ПСЖ во дефанзивниот дел..подобри бекој и подобри централни дефанзивци..Атлетико има подобри средни играчи од ПСЖ..немој да ми ги прајш Матуиди,Мота и Рабиот некој играчишта те молам Верати и Криховјак се добри ..Коке,Габи,Тиаго и Саул се одлични играчи и ништо полоши од овие .. ако ги споредиме офанзивниот дел се тука некаде..Ди Мариа,Лукас,Пасторе,Бен Арфа,Кавани а овде Гризман,Торес,Кореа,Караско,Гајтан...

Неможи тим што стига 2 пати финале во 3 години да не е квалитетен,ај ќе речиш компактни се,се надополнуваат,организирани..ама сепак мора некој да игра на теренот,мора некој да креира акции,да дава голови,да трча,да се бори..

Барселона има дрим тим за ПСЖ во секое поле..дури и во одбрана..тоа што играат таква пресинг игра и цела одбрана во 80% од натпреварите му седи на центар со еден куп простор за противничките играчи не значи дека таа одбрана е слаба...фудбалот треба малце од поинаква призма да го гледате а не само да носите глупави заклучоци дека некој играч бил слаб,ваков таков онаков..

Атлетико има поквалитетни играчи од ПСЖ во дефанзивниот дел..подобри бекој и подобри централни дефанзивци..Атлетико има подобри средни играчи од ПСЖ..немој да ми ги прајш Матуиди,Мота и Рабиот некој играчишта те молам Верати и Криховјак се добри ..Коке,Габи,Тиаго и Саул се одлични играчи и ништо полоши од овие .. ако ги споредиме офанзивниот дел се тука некаде..Ди Мариа,Лукас,Пасторе,Бен Арфа,Кавани а овде Гризман,Торес,Кореа,Караско,Гајтан...

Неможи тим што стига 2 пати финале во 3 години да не е квалитетен,ај ќе речиш компактни се,се надополнуваат,организирани..ама сепак мора некој да игра на теренот,мора некој да креира акции,да дава голови,да трча,да се бори..

Со поголем дел од постов не се слагам, што не значи дека јас сум во право а не ти. ;)
Мислам дека Барса и Атлетико немаат подобра одбрана од ПСЖ.
Единствено, мега убиствено нешто што го има Барса е напаѓачконо трио, тие го покриваат и "недоволниот" квалитет на одбраната и средината од Барса.

Кај Атлетико во прашање е невероватната кохерентност и компактност како што кажа ти, и ти гарантирам само едно мало минијатурно парче да тргнеш од сето тоа и ќе се растурат.
Ист пример Лестер, и се шо.. Лестер има подобар тим од Манчестер и Челзи? А одиграа подобра игра минатава сезона од сите други на сите полиња (одбрана, средина, напад).

I Kandreva isto rizik e, lotito ke ne iscedi a ovoj ima 29 godini, so hernanes napravija greska, ima podobri igraci na pazar od kandreva momentalno, pogotovo pa za taa para sto lotito ke ja bara ...
А Игуаин и 94 милиони се добра зделка а? Што ти е бе Урко, што бладаш у задње време?

А Игуаин и 94 милиони се добра зделка а? Што ти е бе Урко, што бладаш у задње време?
kakva vrska ima ova so iguain i kandreva de te molam objasni mi ... koj kur e kandreva, ne se nametnal u los juve, igral za livorno, prknal malce u Lazio, pa Hernanes za nego bese Ronaldinjo u lazio, a kaj nas se izgubi u svemir, vtororazreden igrac nedokazan na povisoko nivo e a ke ne cini (pre)mnogu.

Inter za Milito tolku platija, i sea Kandreva, klasicno cedenje od Lotito, nisto poveke, ako za nekoj igrac od Lazio treba da frlat dosta pari letovo, toa e Anderson, kakov kandreva kakvi bakraci. 25 do 30m evra duri i u denesno vreme ne se davaat za vakov profil na fudbaler, ke bideme ko Siti so Boni, totalno nepotrebna investicija koja fakt e deka nema znacitelno da go podobri kvalitetot na timov.

Последно уредено:
Еј тргни го Јуве брат, каков Јуве...
Јуве ни пола нема од квалитетот на ПСЖ. Не ми се верува дека Јуве го стаи пред ПСЖ! ;)

Исто и јас сметам дека тука некаде се со Барса по квалитет... :/
Ај жити се да не почнуваме пак ја и ти. :D
Нека остане на ова, Јуве у секоја споредба има боље играчи од ПСЖ.

Урко па и Милито не беше ништо поразличен од Кандрева, иста ситуација. Ама ок и ја се слагам дека не треба да се фрлаат поише од 15 милиони за Кандрева, све над 15 е грабеж.

Ај жити се да не почнуваме пак ја и ти. :D
Нека остане на ова, Јуве у секоја споредба има боље играчи од ПСЖ.

Урко па и Милито не беше ништо поразличен од Кандрева, иста ситуација. Ама ок и ја се слагам дека не треба да се фрлаат поише од 15 милиони за Кандрева, све над 15 е грабеж.
ПСЖ за Јувентус е тимчиште!

Кај Атлетико во прашање е невероватната кохерентност и компактност како што кажа ти, и ти гарантирам само едно мало минијатурно парче да тргнеш од сето тоа и ќе се растурат.
Ист пример Лестер, и се шо.. Лестер има подобар тим од Манчестер и Челзи? А одиграа подобра игра минатава сезона од сите други на сите полиња (одбрана, средина, напад).

Си решив да не ти вратам и да ја завршиме дискусијата ама овој пат ја претера,неможи ваква глупост да истресиш..па од шампионскиот тим во 2014 досега во тимот си заминаа Диего Коста,Арда,Раул Гарсија,Адријан,Филипе Луиз,Миранда и Куртоа...а во 2016 имаат тотално различен состав од овој во 2014 и видиш пак се квалитетни односно на врвот во Европскиот фудбал..ајде објасними како тоа по мало минијатурно заминување ќе се растурат кога досега еден куп играчи продадоа и пак не се растурија..ете живи здрави и Гризман за некоја сезона ќе го продадат па ќе прајме муабет дали ќе се растурат..безврска глупости истресени од твоја страна,барем размислувај малце кога ќе враќаш со аргумент.

Кај Лестер се случува еднаш во 100 години каде конкуренцијата е премизерна,а Атлетико е веќе контиунитет кој трае 5 сезони со гигантска конкуренција...затоа пак размислувај кога ќе споредуваш[DOUBLEPOST=1469534438][/DOUBLEPOST]

ПСЖ и Јувенус се тука некаде..никој не е поквалитетен од другиот..и двете екипи имаат свои слабости и предности.

Не, не е.
ПСЖ освен Верати кој според мене е боље играч од сите везњаци на Јуве нема ништо друго со што би се споредувал со Јувентус. И како колектив и играчки кадар посебно.

ПСЖ и Јувенус се тука некаде..никој не е поквалитетен од другиот..и двете екипи имаат свои слабости и предности.
Meне поединечно ПСЖ ми имаат многу појак тим не знам зашто така со Џонтра мислите ама у прашање се вкусови, може дека до сега немале добар тренер па затоа така мислите.

Инаку рамо до рамо со Реал, Барса и Баерн. Кавани, Ди Марија и сеа Бен Арфа кој е во страшна форма не заостанува со ништо зад Реал и Баерн во нападот ајде да кажеш дека Барселона има најјак напад што и стварно има. Верати, Матуиди и Лукас/Пасторе како организатор е појака и од на Барселона средината, а тука се и Рабиот и Мота кој сеуште е добар играч. Курзава и Аурие се стрешни бекови, подобри се од на Барселона и Реал бековите, центарското дуо од Силва и Давид Луиз не е ништо послабо од на Баерн, Реал и Бареслона и да не продолжувам.

Не зна Емери како ќе се снајде ама може да изненади годинава во ЛШ, ПСЖ во ништо не заостанува од најдобрите тимови.

. Курзава и Аурие се стрешни бекови, подобри се од на Барселона и Реал бековите, .

:pos::pos::pos::pos:..Курзава и Аурие биле подобри од Карвахал,Марсело и Алба....а Силва и Луиз не биле ништо послаби од Боатенг,Рамос,Пике,Маскерано,Пепе,Хумелс..:pos:..Луиз бе?:pos:..и тебе Дарко ти избегала чавката..уште да напишиш дека Кавани е рамо до рамо со Суарез и Левандовски ќе мислам дека трева имаш пушено

Чекај чекај..напиша дека не заостанувале во нападот спрема Баерн и Реал..ПСЖ со Бен Арфа,Лукас и Ди Мариа ги споредуваш со Балето и Роналдо:pos:..па и ништо полоши не биле:vozbud:

kakva vrska ima ova so iguain i kandreva de te molam objasni mi ... koj kur e kandreva, ne se nametnal u los juve, igral za livorno, prknal malce u Lazio, pa Hernanes za nego bese Ronaldinjo u lazio, a kaj nas se izgubi u svemir, vtororazreden igrac nedokazan na povisoko nivo e a ke ne cini (pre)mnogu.

Inter za Milito tolku platija, i sea Kandreva, klasicno cedenje od Lotito, nisto poveke, ako za nekoj igrac od Lazio treba da frlat dosta pari letovo, toa e Anderson, kakov kandreva kakvi bakraci. 25 do 30m evra duri i u denesno vreme ne se davaat za vakov profil na fudbaler, ke bideme ko Siti so Boni, totalno nepotrebna investicija koja fakt e deka nema znacitelno da go podobri kvalitetot na timov.
Ја не реков дека не е многу, ама викаш 29 годишен играч, многу е 25 милиони бла бла, а викаш за Игуаин дека не се многу 94 милиони и е топ зделка за Јуве... Договори се само. :)

Добар ќе е Кандрева кај нас бе, нека дојде, ме боли кур колку ќе дадат искрено, не ги давам јас од џеб, на крај краева ако тренерот го посакува нека му го донесат па ќе видиме дали ќе е фејл или полн погодок. И ќе заборавев да те прашам, ако Кандрева не се докажал у лош Јуве, зошто тогаш се докажува у очајна и слаба Италија под водство на твојот човек Конте? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom