Фан Клуб: Интер

Пресреќен ќе бидам ако до Среда го ишутираат Манчини

Абе дај нека ја избркаат таа искомлексирана џукела веќе се да му ебам, Ласана Диара ми го бара крвта да му ја изнаебам за да може да ми прави среден ред од Медел, Мело и Диара. Абе заостаната будала што тера инат, најголем идиот што постои, кој млад играч и да му го донесат на клупа ќе биде од што е искомплексиран. Се додека не го избркаат и Тешеира и Туран и било кој да го донесат џабе ќе биде. Младински тренер да ставиш подобра сезона ќе извади.

90% си оди Манчини,негови замени се споменуваат во Де Бур,Прандели,Леонардо и сега последно Боаш.

Кога веќе се бира тренер на долги патеки,јас би идел на посигурна варијанта во Блан.Знае како треба да се работи со голема екипа,направи од ПСЖ страшна екипа,бивши играч на Интер,ја знае филозофијата на клубот и бира веќе изградени и докажани играчи.
Треба да се проба да се доведе тој,но и како секој добар и искусен тренер ќе си бара одврзани раце за трансфери за играчи по негова желба,ама на крај краева нема да бара играчи како Диара и такви пропаднати инвестиции од сам старт.

Доколку го продадат Икарди за 60 милиони на Наполи јас сум сигурен дека ке му го исплатат договорт на манчини 4.5 милиони за последната сезона што треба да биде на кормилото на интер и ќе му тратат шутевите у г'з.

Првата понуда била 45М + 2М бонуси, која според медиумите не е доволна и била одбиена, но таа курвата денеска била на разговор со тој филмашот на Наполи, кој и понудил на Икарди 6.5М плата, 1.5М моментално зима во Интер и немаме намера да му ја качиме платата. Курвата(ванда) според медиумите ако во случај Икарди прави трансфер во Неапол, би имала понуда да игра во некој филм(Natale a Londra), најверојтна би имала некоја улога како проститука да ја ебам во уста.

Првата понуда била 45М + 2М бонуси, која според медиумите не е доволна и била одбиена, но таа курвата денеска била на разговор со тој филмашот на Наполи, кој и понудил на Икарди 6.5М плата, 1.5М моментално зима во Интер и немаме намера да му ја качиме платата. Курвата според медиумите ако во случај се трансферира Икарди во Неапол, би имала понуда да игра во некој филм(Natale a Londra), најверојтна би имала некоја улога како проститука да ја ебам во уста.
Ni edna informacija ne ti e tocna kako prvo Ikardi vo Inter zima 3,8m plata a Napoli mu nudat 5m plus nekoi prava ne znam kakvi so sto ke dostigne do 9-10 milioni mesecno

Кинезите јасно ставија до знаење дека Икарди нема да си оди од Интер за ниту една сума.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Целата сага со Икарди е за да извлече појак договор, а искрено и не знам зошто не му покачат плата и да биде најплатен играч во тимов, па капитен ни е, не може Мело и Еркин да зимаат повеќе од него...

poveke bi rekol deka leonardo napravi strasna ekipa od PSG, a i so tie pari kako da ne napravis, ne treba da si nekoe treneriste za da imas uspesi so takvi igraci, nit pak nekoj wow sens za igraci da imas so ogled deka tijago silva mu bese donesen, ibra, kavani, pastore i red drugi veke dokazani, ja sum protiv blan, vo LS voopsto ne pokaza kadarnost za golem uspeh niti pak so Francija ko selektor, ne e kadaren da se nadigruva so timovi koi imaat ist kvalitet ko negoviot, ili priblizno ist, ili pa za nijansa da se pojaki, seedno.

De Bur e enigma ali kazav bar so bilo koj drug ako nisto drugo ke se nadevame na nesto poveke od ona sto so mancini znaeme deka ke se desi bez razlika na rosterot, nadezen trener e bar vo taa grupa na treneri spaga momentalno u svetov, shkola na ajaks, barsa, idealen za tim sto bi sakal da forsira mladi igraci, a i konecno da prknat tie od akademijata u prv tim, od site spomnati mene nekako ovoj mi faka najvise oko.

Leonardo isto moze da dojde, al ne ko trener.

Аусилио прееска на интервју 2-3 пати стави јасно до знаење дека Икарди не мрда, истотака уште еднаш потенцираше дека не е во ред пристапот на Ванда за нов договор, нешто у стилу нека не сере курвата а малиот ќе си добие повисока плата у секој случај.
А и не знам зошто уопште разговарале со тие од Наполи, уште одма требало да им кажат за вас Икарди 300 милиони вреди чао поздрав. Коа можеше тоа копилето Де Лаурентис да се курчи за Лавеци и Зунига сеа нека трпи таму со Габијадини и Џилардињо у шпиц. Мрш.

Манчини изгледа ќе си иде за ден-два. Можни замени ко што се спомнуваат одамна, Де Бур, Прандели, Биелса, Леонардо и Виљаш Боаш. Не знам што кур уште замараат со Леонардо, ок човекот одлично си ја заврши работата тие 6 месеци доека не водеше, не се бави со фудбал веќе 2-3 години ко што знам, нема потреба да ми експериментираат со него.
Виљаш Боаш преценетиот не фала, Прандели изветреаниот не фала, Занети го сака Биелса, нема потреба сеа да ми доаѓа лудаков, коа му се нудеше тренерското место пред 3 години не одби за Билбао, нека дреме сеа. Тохир го сака Де Бур, не знам што е филмот со овој искрено, не знам што да мислам. Млад тренер, некои модерни филозофии, пичка му матер, не ми се експериментира.
Ни грам шпекулација за Лоран Блан, па пичка ви матер...

Ni edna informacija ne ti e tocna kako prvo Ikardi vo Inter zima 3,8m plata a Napoli mu nudat 5m plus nekoi prava ne znam kakvi so sto ke dostigne do 9-10 milioni mesecno

Ајде не биди сезнајнко може?! Читај:

Con Higuain in partenza il Napoli è alla ricerca di un nuovo attaccante. Su tutti, il nome che piace di più è sempre quello di Mauro Icardi, argentino classe 1993 di proprietà dell'Inter. E' terminato l'incontro tra il club azzurro (con il presidente De Laurentiis, l'avvocato Chiavelli e Giuntoli presenti) e l'entourage del giocatore. Secondo quanto raccolto da Manuele Baiocchini per Sky Sport, l'offerta del Napoli è salita a 45 milioni di euro più 2 di bonus; più alta anche la proposta per lo stesso giocatore, che andrebbe a guadagnare 6,5 milioni netti più 3 milioni di diritti immagine (la cui gestione sarà al 100% nelle mani del calciatore, anche se De Laurentiis vorrebbe tenerne il 50%); su questo punto le parti dovranno parlarsi ancora.

Source: http://gianlucadimarzio.com/news-ca...o-con-lentourage-di-icardi-gli-aggiornamenti/

Ова е после средбата со Ванда.

poveke bi rekol deka leonardo napravi strasna ekipa od PSG, a i so tie pari kako da ne napravis, ne treba da si nekoe treneriste za da imas uspesi so takvi igraci, nit pak nekoj wow sens za igraci da imas so ogled deka tijago silva mu bese donesen, ibra, kavani, pastore i red drugi veke dokazani, ja sum protiv blan, vo LS voopsto ne pokaza kadarnost za golem uspeh niti pak so Francija ko selektor, ne e kadaren da se nadigruva so timovi koi imaat ist kvalitet ko negoviot, ili priblizno ist, ili pa za nijansa da se pojaki, seedno.

De Bur e enigma ali kazav bar so bilo koj drug ako nisto drugo ke se nadevame na nesto poveke od ona sto so mancini znaeme deka ke se desi bez razlika na rosterot, nadezen trener e bar vo taa grupa na treneri spaga momentalno u svetov, shkola na ajaks, barsa, idealen za tim sto bi sakal da forsira mladi igraci, a i konecno da prknat tie od akademijata u prv tim, od site spomnati mene nekako ovoj mi faka najvise oko.

Leonardo isto moze da dojde, al ne ko trener.

Значи според твојава логика што ја тераш испаѓа дека овие поголемиве тренери уствари не се толку добри колку што имаат добри спортски директори кои им носат јаки играчи. Манчини, Гвардиола еве сеа и Блан.
Сигурно за титулата со Бордо тој директорот бил најзаслужен или играле у мртва лига француска. Па Де Бур со еден Ајакс не моеше да освои титула годинава у таа никаква холандска рекреативна лига. Со него ќе се надеваш а со Блан јок. Oк
Што кур да напраи со Франција која дојде раскарана од СП со пола состав суспендиран. Глеам после него Франција сврза ЕП и СП.
Не се надигрувал у ЛШ т.е немал капацитет, пошто ние сме редовни учесници у ЛШ оваа година атакуваме на титула таму па Блан нема да може да се надигрува. До сеа испаѓаше у тесни утакмици освен со Барса кога изгубија многу.

Не дека го праам тренериште ама за овие погоре споменативе поготово за експериментот наречен Роналд Де Бур е Жозе Мурињо.
Ако зимаат нешто холанѓанско што би бил идеален да форсира млади играчи ондак нека тркнат до Ајндховен да го соберат Филип Коку. За Де Бур е гение.
Им се држеше на Милан можда и за нијанса боље беше од нив кога играа квалификации а сезонава за малце не го искина Атлетико.

Одкажан тренингот на Интер во Америка , Манчини очекува да биде отпуштен и да си ги добие 4.5 милиони евра плата и да фати магла.

wow titula so bordo osvoil u mrtvata francuska liga, wow.
boas ako e za toa pogolemi uspesi imal so nego, evropska titula so porto, titula u prvenstvo so niv, so zenit tituli, nema veze sto u celzi bese jad i beda i macari go rasljaka i toa od hotelska soba, deka bese suspendiran.

Nisto posebno ne naprail Blan, i da ne sakase, ke gi osvoese tie tituli so psg, sekako sekoj nareden ke e rizik uslovno kazano, zasto ne e nekoja opcija ko simeone pa da dades poveke sansi za uspeh od start, ali mozeme konecno da se obideme so nekoj ko de bur, zelen za dokazuvanje i rasten u dobra shkola, plus ima solidno iskustvo ko fudbaler i znae da razviva mladi talenti.

Idealno scenario bi bilo leonardo plus de bur ili nekoj drug trener, nisto cudno i da ne se praat transferi radi cela ovaa saga so mancini, ali gi razbiram sto mu kontriraat, tipot forsira na ckart stari iminja, pa uste i ako uslovuva so nekoj ko ture, slobodno neka si odi retko koj ke zali po nego.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom