Hurin
Pokerface bastard
Sea treba da go palam dresot u pm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Болје он него муриљо...2 за позајмица плус 8 за перманентен трансфер.
Хуан у Рома.
Многу глупава екипа сме жими се, уште не ми е јасен трансферов, за кој кур го дадоа, божем иаме 4 класа штопери па ушлево било вишок. Ние за лек неаме штопери они така ги даваат, гага.
Пу да ти ебам екипата смрдлива.
Болје он него муриљо...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Не мораше никој од штоперите да се чепка пошто неаме. Хесус беше топ за ротација, за една класа боље од Ранокија и најверојатно новиот ни штопер, Дамброзио.Болје он него муриљо...
Јас најмногу бев против чепкање у одбраната,ама ако треба да бирам меѓу жезусот и муриљо,одма го бирам муриљо (освен ако не го дадат и него како што вика другарот погоре)Не мораше никој од штоперите да се чепка пошто неаме. Хесус беше топ за ротација, за една класа боље од Ранокија и најверојатно новиот ни штопер, Дамброзио.
Ама брат немаше потреба од бирање, сфаќаш, ај да речеш да мораше да се бира кој од нив двајца да го шитнат за 20+ милиони па да го одбереш Муриљо, вака за 2 милиони евра... ја па вредам 2 миљона евра нека не ме јебат да им јебам све.Јас најмногу бев против чепкање у одбраната,ама ако треба да бирам меѓу жезусот и муриљо,одма го бирам муриљо (освен ако не го дадат и него како што вика другарот погоре)
Зашто да нема толку среќа бе овој клуб маме му ебам?Ко проколнати сме у пм...
Да им изнаебам се најмило на сите што го донесоа клубов на ова дереџе!Посебно да му ја изнаебам на тохир цела фамилија комплет!
Пу!
Истото го збориме,незнам зашто не се разбираме.Ама брат немаше потреба од бирање, сфаќаш, ај да речеш да мораше да се бира кој од нив двајца да го шитнат за 20+ милиони па да го одбереш Муриљо, вака за 2 милиони евра... ја па вредам 2 миљона евра нека не ме јебат да им јебам све.
има некој овде што ги разбира законите на фифа за тоа кинескиот клуб да ги купува играчите и да им дава плата а они да играт во Интер како позајмени. Пошто ако е тоа точно тогаш вака можеме да донесеме цела нова екипа од 11 топ sвезди?
hhhhhhhhhhhhkinezive moze i da ni go kupat ikardi za 200m evra, i posle da ni go pozajmat, hehehe, nit plata nit nisto da mu plakame plus.
ranokija ke mora da ostane sakal ili ne najverojatno, radi home grown igracite, malce talijani imame u prv tim, ova pravilo mnogumina gledam go zaboravaat ...Жесус го даваат зашто никој не го сака Ранокиа, сурова реалност.