Фан Клуб: Интер

ovaa wanda ti e teska retarda, gi izbrisala site tvitovi, Ikardi samo rekol deka pristapot i e los i se distanciral od nejzinite izjavi, toa ti e koga zena ti si ja stavas za sopstven agent, pa duri i da e sve toa tocno, vaka ne se postapuva, sea izlagaat spekulacii deka se vrsat vaka pritisoci za nov poskap dogovor sto moze i da e logicno so ogled deka vlegoa pari u timov.

Kako i da e, pristapov i e ocaen, za ova treba da si jade otkaz od sopstveniot maz i eventualno kurot na gnoukuri.

пс.Марли но хард филингс,мое размислување

Ne be loso si me razbral. Muabetot mi bese deka se pretera so cenata na Pjaca I deka sumata od 28 milioni za nego e previsoka. Uste 12 mil I imas 40 suma koja se spomnuvase okolu Sanchez, go zemav kao primer da dolo im deka Pjaca e skup, ne deka se nadevam Sanchez da dojde u milan.
Ja ce bidem zadovolen samo Kovacic I Musachio da gi zemat, dzontra I cekic da se prefrlat kaj nas u fanklub :pos:

Inace jasno e deka Baka ce se prodade najjakiot spic, a ce zavrsimo so Lapadula, Pavoleti, Zielinski I Bovo:icon_mrgr:

Оваа Ванда само за на к.. ја бива...
Само проблеми и штета може да му направи. Да беше Раиола негов агент сега неговата цена ке беше двојно повисока, ке беше мега звезда и ке се тепаа за него Реал, Барса, Челзи, Сити...

Не знам каков е планот на кинезите, не знам какви се можностите за инвестирање на трансфер пазарот, но во секој случај МОРА да се најде начин да се доведат барем 3-4 вистински засилувања без да се продаваат оние неколку играчи кои вредат.

Крило, играч за врска, бочен бек и штопер.
Жесус, Витсел, Забалета, Гарај.

Според некои извори Атлетико понудиле 50 милиони за Икарди

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Ја мислам на крај дека сепак ќе си отиде, негде слична е ситуацијава ко на Рома со Пјаниќ. Тие пари лани што се потрошија годинава мора да се оправдаат и да се вратат. Е сеа овие планираа ваљда нешто со Брозовиќ и Муриљо арно ама никој нејќе да фрли големи пари на нив што е и оправдано пошто едноставно не постојат на фудбалска мапа сеа за сеа.
Најверојатно Икарди ќе го јаде на крај иако вчера и он и луѓе од клубот ги демантираа и се оградија од глупостите на кокошката и си останаа на првичниот став дека Мауро не е на продажба, сепак мислам дека планираат продажба и тоа вчера беше за пред јавност колку да не му паѓа цената дека мора да се продаде. Ќе се смират сеа страстите, ќе пуштат некој добар муабет низ медиумиве и у Август поздрав Икарди.

Дај Боже да остане, не мора ништо да купуваат у пичку матер да се носат отколку Џеко да ми го донесат или некој инвалид просечен од Лацио или од Падова.
Нека го земат Теишеира на позајмица и чао, 0 денари потрошени.

Ја мислам на крај дека сепак ќе си отиде, негде слична е ситуацијава ко на Рома со Пјаниќ. Тие пари лани што се потрошија годинава мора да се оправдаат и да се вратат. Е сеа овие планираа ваљда нешто со Брозовиќ и Муриљо арно ама никој нејќе да фрли големи пари на нив што е и оправдано пошто едноставно не постојат на фудбалска мапа сеа за сеа.
Најверојатно Икарди ќе го јаде на крај иако вчера и он и луѓе од клубот ги демантираа и се оградија од глупостите на кокошката и си останаа на првичниот став дека Мауро не е на продажба, сепак мислам дека планираат продажба и тоа вчера беше за пред јавност колку да не му паѓа цената дека мора да се продаде. Ќе се смират сеа страстите, ќе пуштат некој добар муабет низ медиумиве и у Август поздрав Икарди.

Дај Боже да остане, не мора ништо да купуваат у пичку матер да се носат отколку Џеко да ми го донесат или некој инвалид просечен од Лацио или од Падова.
Нека го земат Теишеира на позајмица и чао, 0 денари потрошени.
Па нели барем малку ќе се стабилизиравме финансиски и нема да мора да продаваме некој од појакиве играчи со чинезиве?
Ние лани бевме тикви,тек и ова малку салам играчи што ги имаме ако ги продаваме никад више нема да играме лш

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Па нели барем малку ќе се стабилизиравме финансиски и нема да мора да продаваме некој од појакиве играчи со чинезиве?
Ние лани бевме тикви,тек и ова малку салам играчи што ги имаме ако ги продаваме никад више нема да играме лш

Па пер кинезите влегоа пред непун месец. Од кај кур да знам што се дешава и ја сакам да почнат да делуваат.
Не сме послаби од лани, исти сме, истата одбрана, истите подпросечни бекови засилени со просечни бекови, средината е иста плус Банега што е огромен плус, нападот исто само го нема Љајиќ и ваљда на негово место ќе се донесе играч со сличен квалитет ко него. :icon_mrgr:
Ама да му ебам матер, ќе го шитнат Икарди и на позајмица ќе ги донесат Џеко и Балде Кеита. :tapp:

Па пер кинезите влегоа пред непун месец. Од кај кур да знам што се дешава и ја сакам да почнат да делуваат.
Не сме послаби од лани, исти сме, истата одбрана, истите подпросечни бекови засилени со просечни бекови, средината е иста плус Банега што е огромен плус, нападот исто само го нема Љајиќ и ваљда на негово место ќе се донесе играч со сличен квалитет ко него. :icon_mrgr:
Ама да му ебам матер, ќе го шитнат Икарди и на позајмица ќе ги донесат Џеко и Балде Кеита. :tapp:
Ова со џеко и овој кеита ептен ме потсеќа на форлан/ зарате коа ги донесовме место ето [emoji4]
Абе ко некоја клетва да е фрлена на клубов маме му ебам

Ова со џеко и овој кеита ептен ме потсеќа на форлан/ зарате коа ги донесовме место ето [emoji4]
Абе ко некоја клетва да е фрлена на клубов маме му ебам

Аусилио на прес изјавил дека Икарди е капитен и non si tocca.
Ќе ти ебам све најмило ако го шитнете на крај.

Иначе да, Џеко се спомнува ко замена за Икарди и Џексон СИ! :pos:
И Кеита Балде исто можно е да не засили.[DOUBLEPOST=1468255789][/DOUBLEPOST]http://www.inter.it/en/news/53515/ausilio-speaks-to-the-media-in-brunico

Еве го интервјуто на Аусилио, го кажува тоа што сакаме да го чуеме/прочитаме.

Икарди не е на продажба.
Покрај него има уште 10-11 играчи што не се на продажба истотака. :icon_lol:
Го пратат Жоао Марио ама бил многу скап.
Го пратат Габриел Хесус меѓутоа уште 10 топ екипи го сакаат исто.
Знаат што играчи им се потребни и не се брзаат пошто рано е сеуште.
Договорен бил трансферот на Сантон во Англија меѓутоа овој не бил задоволен од условите од договорот.
Ги контактирале Сасуоло за Берарди и уште неколку играчи меѓутоа биле одбиени.
Никад не испратиле понуда за Кандрева.
Никад не разговарале за можна продажба на Муриљо меѓутоа постојат контакти со Рома за Хуан Хесус.

Мрш од Хуан племе ви ебам. :pistoldz:

Последно уредено од модератор:
Рамирес почнал да тепа судии во Кина,дај увалете ни го со Теихеира нека се радуваат децата

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Ќе го продадат, исти кур ко со Кова ќе е, деманти деманти и на крај аукурац.

А запнале овие за Жоао Марио од Лисабон, има клаузула од 60 милиони, тие најверојатно би го дале за 50, е сеа Ди Марцио пишува дека Интер планира трансферот да го заврши преку Сунинг односно да го купат у Кина и да го остаат на позајмица у Интер, арно ама трансфер пазарот у Кина завршува на 15ти Јули. :D

Останува идејата Алекс Теишеира. Мене ова озбилно не ми е јасно, што кур ги спречува да го земат на позајмица овој, земи го и него за 0 евра и тоа е тоа, ете ти добар играч место да лупаш 25 за Кандрева или да го преплатиш Берарди кога очигледно Сасуоловци нејќат да го дадат.

Го продаваш капитенот и можеби најдобриот играч во екипата за да го купиш со истите пари факинг Жоао Марио?!
Абе ова Стивен Кинг да го пишуваше,па немаше волку језиво да биде [emoji4]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom