Фан Клуб: Интер

Псж И реал ако запнеле за Икарди и ако стварно го барале ќе го земеле на мајтап.
Али за Нолито тоа иде потешко пошто Барса ако запне не може да го земе така.

Ок. така е.

Па на полусезона излегоа шпекулации за Нолито...сакаш сега во Март специјално за тебе да го купат за да ти докажат?..ова со Икарди беше лани летото а за Нолито пред неколку месеци..нормално е првин да ја доигра сезоната во Селта за подоцна да направи трансфер ,затоа те молам следниот пат размислувај што пишуваш и не треси глупости[DOUBLEPOST=1462645214][/DOUBLEPOST]
1. Реков класичен напаѓач а не да ми спомнуваш Суарез, Агуеро, Гризман, Обемајанг, ГАМЕИРО :vozbud: , Стариџ, пошто не се класични шпиц играчи ко овие подоле.
Не гледам како Левандовски, Игуаин, Коста и Кејн не зависат од креативците позади нив.
2. Пак ќе спомнам не ми споредувај класичен шпиц играч со крило/полушпиц ко Гризман и Дибала. Изгуби ми го Мората од тука никад не е појак од Икарди.
3. Да, Икарди статистички е подобар од сите тие твои напаѓачи КОГА ИМАЛЕ 23 ГОДИНИ. Од Ибра во Ајакс, Виери во Јувентус или кај и да играл кога имал 23 години, и Ето таму у Мајорка или Реал Б. Сеа добро, глупо е да се споредуваат играчи кои играле во различни времиња. Друго, сите тие напаѓачи имаа играа во подобар Интер од овој кај што игра Икарди сега. За Адриано се слагам, најјак е Императорот. :icon_mrgr:
4. Како тоа ти можеш да знаеш дека Икарди не е баран од ПСЖ и Реал а знаеш дека Нолито е баран од Барселона? Значи полесно е Реал и ПСЖ да платат пари за 23 годишен супер напаѓач со страшен потенцијал и капитен на Интер за разлика од 29 годишен просечен играч од Селта Виго кој според твоите инсајдерски информации е страшно посакуван од Барселона.

Значи ја иам психички проблеми што верувам на шпекулации кои пишуваат за трансфер на Икарди во големи екипи а ти си паметен што веруваш дека Барса е заинтересирана за 29 годишен играч на Селта.
О кеј.

Како бе Гамеиро Суарез,и Агуеро не се класични шпицој..ти фудбал гледаш или хокеј.?

Па нема повеќе таков тип на играчи како Икарди моментално освен Кејн и Мората од помладите..ете ќе ти ги ставев Манџукич и Џеко ама по 29 години имаат..кој да ти спомнам друг?

Ти тврдеше дека Реал и ПСЖ го барале Икарди ама ние семоќниот Интер сме ги одбиле бидејќи без Икарди неможиме па затоа ти вратив дека си во заблуда и дека ако запнеа тие на мајтап ќе го купеа бидејќи повќе од 30 милиони не вреди а за нив 30 милиони се како за мене 300 денари ..за тебе не знам можеби милионер си што те знам

Барса сака да го купи Нолито за резерва ,а ти тврдиш дека Икарди семоќниот ќе бил прва виолина во нападот на Реал и ПСЖ бидејќи на 23 години бил најак шпиц..тоа е разликата

Џони ај вака, кажи ти кој напаѓач би го донел во моменталниов Интер за околу него да се гради екипата а Икарди да го продадеме за 12 милиони во Лацио.
Еве повели, одговори, па да видиме до кај сме.

Па на полусезона излегоа шпекулации за Нолито...сакаш сега во Март специјално за тебе да го купат за да ти докажат?..ова со Икарди беше лани летото а за Нолито пред неколку месеци..нормално е првин да ја доигра сезоната во Селта за подоцна да направи трансфер ,затоа те молам следниот пат размислувај што пишуваш и не треси глупости[DOUBLEPOST=1462645214][/DOUBLEPOST]

Како бе Гамеиро Суарез,и Агуеро не се класични шпицој..ти фудбал гледаш или хокеј.?

Па нема повеќе таков тип на играчи како Икарди моментално освен Кејн и Мората од помладите..ете ќе ти ги ставев Манџукич и Џеко ама по 29 години имаат..кој да ти спомнам друг?

Ти тврдеше дека Реал и ПСЖ го барале Икарди ама ние семоќниот Интер сме ги одбиле бидејќи без Икарди неможиме па затоа ти вратив дека си во заблуда и дека ако запнеа тие на мајтап ќе го купеа бидејќи повќе од 30 милиони не вреди а за нив 30 милиони се како за мене 300 денари ..за тебе не знам можеби милионер си што те знам

Барса сака да го купи Нолито за резерва ,а ти тврдиш дека Икарди семоќниот ќе бил прва виолина во нападот на Реал и ПСЖ бидејќи на 23 години бил најак шпиц..тоа е разликата
Да пошто Барса е многу фина и ќе го остави така Нолито да си заврши сезоната во Селта па после да го земат. Ако стварно навистина го бараат.

Почна да го спомнуваш Гамиеро како квалитетн шпиц дека и него барса го бара?

Џони ај вака, кажи ти кој напаѓач би го донел во моменталниов Интер за околу него да се гради екипата а Икарди да го продадеме за 12 милиони во Лацио.
Како кој? Карвахал и Дани Алвес...

Инаку Икарди за 55м со две раце би го шитнал...

Сега можам да дискутирам на рает.

Јас не реков дека треба да се продаде Икарди бидејќи нема некаков избор на пазарот реално,ама ако стигни некоја понуда од над 40 милиони евра тогаш мислам дека треба да се продаде од две причини:
-Не вреди толку што значи ќе заебиме некоја екипа.
-Икарди не е толку влијателен во клубот и е лесно заменлив.

За напаѓач можи да се земи некој Гамеиро(моја лична желба) и Лаказет по можност..со оглед дека ќе требаат многу пари за да се ангажираат овие двајца сепак мислам дека џабе си правиме филмови бидејќи ниту Икарди ќе биди продаден ниту пак ќе дојди некој друг подобар напаѓач.

А екипата требаше да се гради покрај Љаич,Кондогбија и Јоветич..и секако некој нормален тренер[DOUBLEPOST=1462645703][/DOUBLEPOST]
Почна да го спомнуваш Гамиеро како квалитетн шпиц дека и него барса го бара?

Не туку дека две години игра во врвна форма и е влијателен за Севиља..така барем челниците на твојот клуб мислеа и го купија Бака бидејќи гледаат и пратат фудбал и знаат што е квалитетно..

Полека, не се пали, Гамеиро одма ти го отпишувам пошто не постои на фудбалска мапа, тука завршувам со вакви мртви играчи.
Друго, Кун Агуеро и Суарез не се класични шпицови ко Левандовски и Игуаин, они се повеќе ко полу шпиц играчи.
Да, нема такви шпицови ко Икарди моментално, се слагам, тука се и Мората и Кејн само што овој првиов е малце по експониран пошто игра во ЛШ, Икарди за разлика од него не промашува зицери и не се губи по неколку месеци.

Пак трескаш глупости, не тврдам дека го барале, не сум ко тебе па да имам инсајдерски потврдени информации го овие за Нолито во Барса, но имаше шпекулации за трансфер таму, понуди секако дека немало пошто да ако сакале ќе го земеа, ко со Ковачиќ што направија, башка и Симеоне го сака Икарди во Атлетико.

Не трескај глупости нигде не реков уште помалце не сум тврдел дека ќе биде прва виолина во Реал и ПСЖ. Ти ме праша во која од појаките англиски екипи ќе игра прва постава, ти одговорив, Арсенал, Ливерпул па и Јунајтед и Сити, кој не би сакал зицер напаѓач у состав кој секоја ебана топка у шеснаесетник ја претвара у гол.

Пак ќе повторам, ја иам психички проблеми што верувам на шпекулации кои го поврзуваат Икарди со екипи ко Реал, ПСЖ, Арсенал, Атлетико а ти си толку психички стабилен и паметен што со сигурност тврдиш дека Барселона го сакала Нолито.
Кој си бе ти Зубизарета?[DOUBLEPOST=1462646348][/DOUBLEPOST]
Сега можам да дискутирам на рает.

Јас не реков дека треба да се продаде Икарди бидејќи нема некаков избор на пазарот реално,ама ако стигни некоја понуда од над 40 милиони евра тогаш мислам дека треба да се продаде од две причини:
-Не вреди толку што значи ќе заебиме некоја екипа.
-Икарди не е толку влијателен во клубот и е лесно заменлив.

За напаѓач можи да се земи некој Гамеиро(моја лична желба) и Лаказет по можност..со оглед дека ќе требаат многу пари за да се ангажираат овие двајца сепак мислам дека џабе си правиме филмови бидејќи ниту Икарди ќе биди продаден ниту пак ќе дојди некој друг подобар напаѓач.

А екипата требаше да се гради покрај Љаич,Кондогбија и Јоветич..и секако некој нормален тренер[DOUBLEPOST=1462645703][/DOUBLEPOST]

Не туку дека две години игра во врвна форма и е влијателен за Севиља..така барем челниците на твојот клуб мислеа и го купија Бака бидејќи гледаат и пратат фудбал и знаат што е квалитетно..
Епа зашто ако нема избор и квалитет ко Икарди на пазарот да го шитнеме за 40 милиони?
Со тие пари да го купиме Гамеиро? Ти озбилен си со ова? Не најсериозно те прашувам.
Како да ти кажам, Икарди е влијателен во клубот и не е лесно заменлив. Т.е заменлив е ако си во можност место него да донесеш некој од Суарез или Гризман или Агуеро.

Лаказет со една сезона позади него, не фала, т.е може да дојде ама никако место Икарди. Многу пари за овие двајца дефинитивно не, пошто за Гамеиро никој нормален не би дал повеќе од 5 милиони евра.

Последно уредено од модератор:
Ме изнасмеа да си ебиш веко..сите можни аргументи ти ги напишав и ти пак со истото..не бе нема разбирачка со тебе џабе.[DOUBLEPOST=1462647408][/DOUBLEPOST]
Покрај Гамиеро може да се гради тим али покрај Икарди не може. Добро толку. Доста.

А екипата требаше да се гради покрај Љаич,Кондогбија и Јоветич..и секако некој нормален тренер.

Ти бе читаш или од памет тресиш глупости?..ајде оди напи се ладно пиво освежи се малце подобро ќе ти дојди

Со тебе има супер разбирачка, продај го Икарди и купи го Гамеиро.

Ако според ваква малоумна и крајно ретардирана логика пишуваш и тикети не е ни чудно што никад не фаќаш и секоја втора екипа и играч ти се криви.

Многу јаки аргументи, свака част, доктор за аргументи си.

У ствари ова ти е класика глуп муабет коа ќе се изгубиш, така завршаваш, со тоа, демек ти со аргументи одговараш а ние глупаците ти враќаме со глупости, сеа во следниот пост ќе спомнеш дека уште малце ќе почнеш и да црташ. :pos:

Кевин Гамеиро. Купи ги и тие двајцата од Португалија што биле многу јаки, забораив као се викаа. :vozbud:

Ме изнасмеа да си ебиш веко..сите можни аргументи ти ги напишав и ти пак со истото..не бе нема разбирачка со тебе џабе.[DOUBLEPOST=1462647408][/DOUBLEPOST]

Ти бе читаш или од памет тресиш глупости?..ајде оди напи се ладно пиво освежи се малце подобро ќе ти дојди

Eве го прашањето. Те прашаа место Икарди кој треба се земе за да може околу него да се гради тим.

И да глеаш како се обраќаш а вчера му се утепа од плачења не Пеја што вака ти враќа.

Eве го прашањето. Те прашаа место Икарди кој треба се земе за да може околу него да се гради тим.

И да глеаш како се обраќаш а вчера му се утепа од плачења не Пеја што вака ти враќа.

Јас ти враќам директно како возрасен маж а не саркастично како некој 18-годишен пубертетлија..ти кажувам дека не дочитваш а подоцна реплицираш безвеза колку да се најдиш во муабет..на Џонтра убаво му реплицирав дека екипата треба да се гради околу Љаич,Јоветич и Конндогбија а како напаѓачи (ако се продаде Икарди евентуално за сума од над 40 милиони евра) да се земат Гамеиро и Лаказет бидејќи Икарди не е Меси и заменлив е.

А ти напиша дека наводно сум рекол дека покрај Гамеиро треба да се гради екипата па затоа ти болдирав текст каде не напишав така за да ти стани појасно[DOUBLEPOST=1462648127][/DOUBLEPOST]
Со тебе има супер разбирачка, продај го Икарди и купи го Гамеиро.

Ако според ваква малоумна и крајно ретардирана логика пишуваш и тикети не е ни чудно што никад не фаќаш и секоја втора екипа и играч ти се криви.

Многу јаки аргументи, свака част, доктор за аргументи си.

У ствари ова ти е класика глуп муабет коа ќе се изгубиш, така завршаваш, со тоа, демек ти со аргументи одговараш а ние глупаците ти враќаме со глупости, сеа во следниот пост ќе спомнеш дека уште малце ќе почнеш и да црташ. :pos:

Кевин Гамеиро. Купи ги и тие двајцата од Португалија што биле многу јаки, забораив као се викаа. :vozbud:

Значи јас како прво не ни пишам кладилница,и како второ дали фаќав или не јас си знам..

Ти на секоја дискусија се губиш и не знаеш кај тераш само нема некој да ти спомни бидејќи толку страшно се имаш бламирано по темите па нормално стана кај тебе да тресиш глупости.

За Гамеиро ти објаснав дека не треба да се прави трампа,не знам што ми пикаш реченици кои не ги напишав?

Санчез и Пици се тие двајцата

Момци, издржете уште малку - Ќе бега Џони за Германија/Америка - ќе видиме раат :ROFLMAO::ROFLMAO:

Значи јас како прво не ни пишам кладилница,и како второ дали фаќав или не јас си знам..

Ти на секоја дискусија се губиш и не знаеш кај тераш само нема некој да ти спомни бидејќи толку страшно се имаш бламирано по темите па нормално стана кај тебе да тресиш глупости.

За Гамеиро ти објаснав дека не треба да се прави трампа,не знам што ми пикаш реченици кои не ги напишав?

Санчез и Пици се тие двајцата
Не не, за бламирање и трескање глупости и нонсенс изјави ти си цар, немаш конкуренција тука дефинитивно, не се потценувај.

За Гамеиро си кажа све, нема тука што да ти реплицирам, тоа е тоа, до сега не видена, не чуена и не прочитана поголема ноторна глупост и уште илјада ретардирани зборови за оваа глупоштина од изјава.
Да го продадеш Икарди а на негово место да го купиш мртвиот Кевин wait for it Гамеиро.

И како бе после да праиш нормален муабет, како.

Не не, за бламирање и трескање глупости и нонсенс изјави ти си цар, немаш конкуренција тука дефинитивно, не се потценувај.

За Гамеиро си кажа све, нема тука што да ти реплицирам, тоа е тоа, до сега не видена, не чуена и не прочитана поголема ноторна глупост и уште илјада ретардирани зборови за оваа глупоштина од изјава.
Да го продадеш Икарди а на негово место да го купиш мртвиот Кевин wait for it Гамеиро.

И како бе после да праиш нормален муабет, како.

Ти бе салам си..кај куро реков само Гамеиро да се купи со парите од Икарди?..дали си нормален..напишав Лаказет и Гамеиро а не само Гамеиро...да ти нацртам на вака ќе ти ги ставам да ти биди појасно..

Лаказен+Гамеиро > Икарди.

Тоа ми беше поентата бе Маки..и кој кур го прајме целиот муабет кога се се базира на обични шпекулации и хипотетчки ситуации...и да го продадат Икарди сигурно нема да го купат Гамеиро и Лаказет..нема специјално мене да ми се јават да ме прашат кој да купат..тоа беше само моја лична желба а не дека готово по нив ќе тргнат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom