Џони Вајсмилер
Don't share my food
Псж И реал ако запнеле за Икарди и ако стварно го барале ќе го земеле на мајтап.
Али за Нолито тоа иде потешко пошто Барса ако запне не може да го земе така.
Ок. така е.
Па на полусезона излегоа шпекулации за Нолито...сакаш сега во Март специјално за тебе да го купат за да ти докажат?..ова со Икарди беше лани летото а за Нолито пред неколку месеци..нормално е првин да ја доигра сезоната во Селта за подоцна да направи трансфер ,затоа те молам следниот пат размислувај што пишуваш и не треси глупости[DOUBLEPOST=1462645214][/DOUBLEPOST]
1. Реков класичен напаѓач а не да ми спомнуваш Суарез, Агуеро, Гризман, Обемајанг, ГАМЕИРО, Стариџ, пошто не се класични шпиц играчи ко овие подоле.
Не гледам како Левандовски, Игуаин, Коста и Кејн не зависат од креативците позади нив.
2. Пак ќе спомнам не ми споредувај класичен шпиц играч со крило/полушпиц ко Гризман и Дибала. Изгуби ми го Мората од тука никад не е појак од Икарди.
3. Да, Икарди статистички е подобар од сите тие твои напаѓачи КОГА ИМАЛЕ 23 ГОДИНИ. Од Ибра во Ајакс, Виери во Јувентус или кај и да играл кога имал 23 години, и Ето таму у Мајорка или Реал Б. Сеа добро, глупо е да се споредуваат играчи кои играле во различни времиња. Друго, сите тие напаѓачи имаа играа во подобар Интер од овој кај што игра Икарди сега. За Адриано се слагам, најјак е Императорот.
4. Како тоа ти можеш да знаеш дека Икарди не е баран од ПСЖ и Реал а знаеш дека Нолито е баран од Барселона? Значи полесно е Реал и ПСЖ да платат пари за 23 годишен супер напаѓач со страшен потенцијал и капитен на Интер за разлика од 29 годишен просечен играч од Селта Виго кој според твоите инсајдерски информации е страшно посакуван од Барселона.
Значи ја иам психички проблеми што верувам на шпекулации кои пишуваат за трансфер на Икарди во големи екипи а ти си паметен што веруваш дека Барса е заинтересирана за 29 годишен играч на Селта.
О кеј.
Како бе Гамеиро Суарез,и Агуеро не се класични шпицој..ти фудбал гледаш или хокеј.?
Па нема повеќе таков тип на играчи како Икарди моментално освен Кејн и Мората од помладите..ете ќе ти ги ставев Манџукич и Џеко ама по 29 години имаат..кој да ти спомнам друг?
Ти тврдеше дека Реал и ПСЖ го барале Икарди ама ние семоќниот Интер сме ги одбиле бидејќи без Икарди неможиме па затоа ти вратив дека си во заблуда и дека ако запнеа тие на мајтап ќе го купеа бидејќи повќе од 30 милиони не вреди а за нив 30 милиони се како за мене 300 денари ..за тебе не знам можеби милионер си што те знам
Барса сака да го купи Нолито за резерва ,а ти тврдиш дека Икарди семоќниот ќе бил прва виолина во нападот на Реал и ПСЖ бидејќи на 23 години бил најак шпиц..тоа е разликата