Фан Клуб: Интер

Никад не се појаки од Икарди, едносезонскиот Лаказет и непостоечкиот Гамеиро.
Можат да дојдат двајцата, Лаказет да игра у напад со Икарди а Гамеиро на клупа да дреме место Паласио пошто е светлосни години поназад од Икарди. :D

Не не, за бламирање и трескање глупости и нонсенс изјави ти си цар, немаш конкуренција тука дефинитивно, не се потценувај.

За Гамеиро си кажа све, нема тука што да ти реплицирам, тоа е тоа, до сега не видена, не чуена и не прочитана поголема ноторна глупост и уште илјада ретардирани зборови за оваа глупоштина од изјава.
Да го продадеш Икарди а на негово место да го купиш мртвиот Кевин wait for it Гамеиро.

И како бе после да праиш нормален муабет, како.

Pak ke polagas u Juni a veceren?

Виа двајцата се скрос изгасени

Зошто побогу би го продале Икарди кој ни е прв стрелец во тимот? Голем кур ако неможе сам да креира шанси, фудбалот е тимска игра, други нека креираат за него а овој нека брца голови.

Јас сум против да се продава затоа што теоретски и да земеме 30-40 мил за него со тие пари нема да купиме подобар млад напаѓач кој ќе гарантира 15-20 гола по сезона туку ќе се раситнат на просечни и "перспективни" јужно американци.

Нека купат играчи на позиции кај што фалат. Нека му се најде креативен партнер на Икарди и нека газат напред заедно.

Икарди оваа година има помалку голови но далеку поголемо учество во акциите и играта воопшто. Се осеќа напредок а тек допрва има што да понуди, млад е.

Зошто побогу би го продале Икарди кој ни е прв стрелец во тимот? Голем кур ако неможе сам да креира шанси, фудбалот е тимска игра, други нека креираат за него а овој нека брца голови.

Јас сум против да се продава затоа што теоретски и да земеме 30-40 мил за него со тие пари нема да купиме подобар млад напаѓач кој ќе гарантира 15-20 гола по сезона туку ќе се раситнат на просечни и "перспективни" јужно американци.

Нека купат играчи на позиции кај што фалат. Нека му се најде креативен партнер на Икарди и нека газат напред заедно.

Икарди оваа година има помалку голови но далеку поголемо учество во акциите и играта воопшто. Се осеќа напредок а тек допрва има што да понуди, млад е.

Муабетот избега од контекст целосно..првин Дарко напиша ако дај некој 50 милиони за Икарди ќе биди одлично,јас напишав дека никој не е будала да дај 50 милиони за Икарди бидејќи реално не вреди толку и не е козјнае каков квалитет за да биди незаменлив..и од тогаш Џонтра и Стефан ме бомбардираа со разно разни глупости и дискусијата си еба мајката..типично за кајгана форумот

Иначе мене друга работа ме нервира..кој му кур на официјалниот Фејсбук профил на Интер на секое пишуваат на Италјански и го запоставуваат Англискиот?..да не очекуваат некој дека ќе ги прочита или дека сите го разбираме Италјанскиот?..како сакаат да станат бренд кога пишуваат на Италјански?..друго е кога ќе прочиташ на Англиски јазик барем ќе се заинтересираш и ќе видиш нешто што се случува ..а вака како за нивниот пазар во Италија да си гледаат...па еден ебан Вест Хем има повеќе фанови од нас поради ваквото аматерско водење

Џони, стварно и мене ме заинтересира - зашо мислиш дека Икарди не вреди 50м кога ликови као Керол, Крауч, Демба Ба, Лалана и Ламберт идат х10 од нивната цена ?

Океј е, знаеме дека не ни иде баш нигде последниве 5-6 години ама прекини педер да не третираш као Фросиноне и Карпи .... убаво ти рекоа горе.

И доста го ругаш Икарди бил ваков, таков а у

Џони, стварно и мене ме заинтересира - зашо мислиш дека Икарди не вреди 50м кога ликови као Керол, Крауч, Демба Ба, Лалана и Ламберт идат х10 од нивната цена ?

Океј е, знаеме дека не ни иде баш нигде последниве 5-6 години ама прекини педер да не третираш као Фросиноне и Карпи .... убаво ти рекоа горе.

И доста го ругаш Икарди бил ваков, таков а у

Kaj прочита да го критикувам Икарди?..тој си е супер играч за капацитетот што го поседува само не вреди 50 милиони и не постои екипа моментално што би понудила толку за него бидејќи секој сериозен клуб има подобар играч од Икарди на неговата позиција(освен Арсенал)

Абе добро, реално ако гледаме цената му е околу 2-30 милиони пошто сеуште нема играно за репрезентација и во ЛШ но ако гледаме од моментална перспектива каде играчи како Лалана и компанијата погоре набројана се плаќаат по 50+ тогаш стварно не гледам како тоа ние Икарди не би го продале за 50+.

Kaj прочита да го критикувам Икарди?..тој си е супер играч за капацитетот што го поседува само не вреди 50 милиони и не постои екипа моментално што би понудила толку за него бидејќи секој сериозен клуб има подобар играч од Икарди на неговата позиција(освен Арсенал)

А кој играч според тебе вреди 50 милиони на позицијата од Икарди?

Едни ебани ѓупци од португалија продаваат играчи што не вредат ни упола цена, а по 40 милиони ко алва ги продаваат.

Џеко + Љајич + ратата за Додо + 6.5мил евра(на две рати 3+3.5мил) = Икарди !!! :toe:

Џеко + Љајич + ратата за Додо + 6.5мил евра(на две рати 3+3.5мил) = Икарди !!! :toe:
Па колку се ретардирани овие од управава,не ме чуди и да се согласат на ваков циркуз.
Е сеа колку би сакал икарди од коњ на магаре да се симне е веќе друг муабет[emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Па колку се ретардирани овие од управава,не ме чуди и да се согласат на ваков циркуз.
Е сеа колку би сакал икарди од коњ на магаре да се симне е веќе друг муабет[emoji4]

Чекај малку, ти си ги збркал поимите, ај вака:
Лига Европа=магаре, Лига на Шампиони=коњ

:icon_lol:[DOUBLEPOST=1462739508][/DOUBLEPOST]
Јас искрено би прифатил Пјаниќ и Љаиќ за Икарди за да го финишираме Балканскиот Интер... Ти? :)
Може :P

Чекај малку, ти си ги збркал поимите, ај вака:
Лига Европа=магаре, Лига на Шампиони=коњ

:icon_lol:[DOUBLEPOST=1462739508][/DOUBLEPOST]
Може :P
Болје прв у село,него последен у град[emoji1]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom