Џ
Џонтра Волта
Гостин
Па прочитај си ги своите мислења и ќе видиш дека постоеле и поголеми глупости од ова, и тие на Стелт и Сунгерот Боб.
Готово доста беше ајде..вакви глупости немам прочитано од Стелт и Сунгерот Боб
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па прочитај си ги своите мислења и ќе видиш дека постоеле и поголеми глупости од ова, и тие на Стелт и Сунгерот Боб.
Готово доста беше ајде..вакви глупости немам прочитано од Стелт и Сунгерот Боб
Икарди е подобар играч од Милито, на страна тоа што принцот го има направено за Интер и што ни е омилен играч на сите.
Супер играч е Икарди, сезонава и покрај сите глупости што се издешаваа со смрдливиов тим он си игра на ниво, има одличен процент на реализација, трча, се труди, покрива, добар е ко капитен, буквално си одработи се како што треба.
Нолито. Прашај го да видиш што ќе ти каже.Пелисие најубаво да си го земеме, таков генијалец добра работа ќе заврши во тимов.
Џони, се слагам дека не вреди, исто како што Роналдо не вреди 100 милиони и Стерлинг не вреди 70. Но, тоа се веќе други муабети и нема потреба да ја цепидлачиме за такви ствари. Прво и основно, Икарди не смее да мрдне од тимов, капитен е, прв играч и напаѓач, гарантира 20+ голови по сезона, така да не смее да се помисли на негова продажба. Друга работа, ако веќе дојде до муабет за продажба, не смеат ни да помислат да го шитнат за помалце од 50 милиони, значи катастрофа ќе е ако го шитнат за помалце. Зошто? Па кога може за Стерлинг да дадат 70, за Мангала 40, и за некои други полуиграчи, епа може и за Икарди 50.Дискусијата замина во поинаков правец од тоа што се очекуваше,јас никаде не спомнав дека Икарди е лош или просечен играч туку не е квалитет како што сакаме да си го замислиме и не вреди 50 милиони...да не се лажиме..
Џони, се слагам дека не вреди, исто како што Роналдо не вреди 100 милиони и Стерлинг не вреди 70. Но, тоа се веќе други муабети и нема потреба да ја цепидлачиме за такви ствари. Прво и основно, Икарди не смее да мрдне од тимов, капитен е, прв играч и напаѓач, гарантира 20+ голови по сезона, така да не смее да се помисли на негова продажба. Друга работа, ако веќе дојде до муабет за продажба, не смеат ни да помислат да го шитнат за помалце од 50 милиони, значи катастрофа ќе е ако го шитнат за помалце. Зошто? Па кога може за Стерлинг да дадат 70, за Мангала 40, и за некои други полуиграчи, епа може и за Икарди 50.
Не е само во Англија бе, еве земи го Лацио за пример, или Палермо. Како бе може Палермо да продаде играч за 40 милиони евра, и тоа мртвиот Пасторе кој не постои на фудбалската мапа откако отиде во ПСЖ, а ние не можеме да го продадеме за 50 нашиот најдобар играч и капитен? Како бе Џони, објасни ми те молам, како???Стефане,и самиот ја знаеш ситуацијата на трансфер пазарот и цените на играчите што играат во Англија. знаеш дека во Англија цените се напумпани поради повеќе причини и да не ти ги набројувам бидејќи верувам си ги знаеш самиот,овде ситуацијата е поинаква..Икарди игра во просечна екипа како Интер каде нема со години ништо постигнато иако игра солидно со оглед дека дава по 20 голови во дефанзивна лига како Италјанската лига,и секако годините што ги има,но реално не е класа играч и неможи да направи разлика на теренот и зависи од останатиот дел од тимот...
Интер како клуб како што гледаш мора да продаде за потоа да купат играч и да сменат нешто бидејќи вака веќе неоди работата,5 години не играме во ЛШ за Рома и Наполи да се бламираат и да служат за боксерски вреќи..тоа што клубот ги промашва трансферите е друга работа..а ако стигни евентуална понуда од 50 милиони тоа можи да биди од Кинезите бидејќи ниту еден чоек со здрав разум што води клуб нема да понуди над 40 милиони за Икарди..мислам да не се лажиме.
Тоа што Џонтра мисли дека Реал Мадрид,ПСЖ и Јунајтед го барале Икарди а ние сме ги одбиле тогаш тој си има психички проблеми очигледно ,мислам тие ако запнеа да го купат со двете раце Тохир ќе му го шитнеше и самиот знаеш дека е така,ама на некој му прднало дека треба нешто да напишат по весниците па ајде ќе ги замараме луѓето со глупости
А кој класичен напаѓач, права 9ка, не зависи од останатиот дел од тимот?
Ај молим те одговори ми на прашањето а не да избегаваш и да одговараш на тоа што тебе ти одговара.
Друго прашање, кој 23 годишен напаѓач е подобар од Икарди?
Трето прашање, што праиме со тоа што ти одговорив кој од твоите набројани играчи бил боље од Икарди на 23 години, еве ќе повторам, ниеден.
Четврто, ја сум имал психички проблеми што летоска низ сите весници ги имаше тие шпекулации за трансфер во Реал и ПСЖ а ти вчера коа се расправаше за мега јакиот Нолито спомна дека Барса го барала.
Гамеиро и Варди ги стави, ок е може да изгасиме интернет и да извршиме самоубиство.
Псж И реал ако запнеле за Икарди и ако стварно го барале ќе го земеле на мајтап.1.Суарез,Левандовски,Мората,Игуаин,Гризман,Коста,Кејн,Агуеро,Абомејанг,Гамеиро,Стариџ,Варди,Бака..се разбира дека во одредена мера зависат но сите се способни да си изградат сами позиција и да направат соло продор .
2.Точно 23 годишен неможам да ти најдам бидејќи во тој интервал и нема некој квалитетен напаѓач ама година плус-минус можам да ти набројам..ете Гризман и Мората од помладите ми идат први на памет..
3.Икарди не бил и не е подобар од Ибрахимович,Адријано,Виери,Ето и МИлито на нивните 23 години да се разбериме..тоа само во твојте илузии..очигледно си заборавил каква нинџа беше Адријано кај нас на тие години..па за Ибрахимович да не прајме..сите овие освен Милито на тие години правеа разлика и газеа за тимојте кој играа..Икарди не неконстантен и ниту една статистика нема да ме убеди бидејќи колку што ги гледаш Интер ти толку ги гледам и јас.
4.Икарди не е баран од Реал Мадрид и ПСЖ да се разбериме,тие ако запнеа на таква финансиска моќ ќе го купеа на мајтап а претежно медиумите пишуваа бидејќи беше прв стрелец лани во Сериа А и дека е млад..а Нолито е баран од Барселона но чоекот е 29 години за разлика од Икарди и не му е дотолку потребен на Барса бидејќи ги има МСН напред а овој е за на клупа...
5.тоа за Нолито го спомнав бидејќи чоекот го праевте неписмен а тој во меѓувреме е баран од Барселона,,значи ти Кастиел и компанијата разбирате повеќе од челниците на Барселона ...добар си
1. Реков класичен напаѓач а не да ми спомнуваш Суарез, Агуеро, Гризман, Обемајанг, ГАМЕИРО1.Суарез,Левандовски,Мората,Игуаин,Гризман,Коста,Кејн,Агуеро,Абомејанг,Гамеиро,Стариџ,Варди,Бака..се разбира дека во одредена мера зависат но сите се способни да си изградат сами позиција и да направат соло продор .
2.Точно 23 годишен неможам да ти најдам бидејќи во тој интервал и нема некој квалитетен напаѓач ама година плус-минус можам да ти набројам..ете Гризман и Мората од помладите ми идат први на памет..
3.Икарди не бил и не е подобар од Ибрахимович,Адријано,Виери,Ето и МИлито на нивните 23 години да се разбериме..тоа само во твојте илузии..очигледно си заборавил каква нинџа беше Адријано кај нас на тие години..па за Ибрахимович да не прајме..сите овие освен Милито на тие години правеа разлика и газеа за тимојте кој играа..Икарди не неконстантен и ниту една статистика нема да ме убеди бидејќи колку што ги гледаш Интер ти толку ги гледам и јас.
4.Икарди не е баран од Реал Мадрид и ПСЖ да се разбериме,тие ако запнеа на таква финансиска моќ ќе го купеа на мајтап а претежно медиумите пишуваа бидејќи беше прв стрелец лани во Сериа А и дека е млад..а Нолито е баран од Барселона но чоекот е 29 години за разлика од Икарди и не му е дотолку потребен на Барса бидејќи ги има МСН напред а овој е за на клупа...
5.тоа за Нолито го спомнав бидејќи чоекот го праевте неписмен а тој во меѓувреме е баран од Барселона,,значи ти Кастиел и компанијата разбирате повеќе од челниците на Барселона ...добар си