Фан Клуб: Интер

Не бе најјак е, и ако стигне понуда од 55-60м никако продавање... Топ е...

Кој будала можи да дај 50 милиони за Икарди?..биди сериозен малце ,ниту кинезите не се толку ретардирани толку пари да фрлат за Икарди...повеќе од 30 милиони реално не вреди и тие 30 се во склоп со годините што ги има..нема којзнае каков квалитет Икарди не си играјте бајрам со умот

Кој будала можи да дај 50 милиони за Икарди?..биди сериозен малце ,ниту кинезите не се толку ретардирани толку пари да фрлат за Икарди...повеќе од 30 милиони реално не вреди и тие 30 се во склоп со годините што ги има..нема којзнае каков квалитет Икарди не си играјте бајрам со умот
Ќе се најде некој за 55м но треба да се продаде летово...

Апсолутно, повели кажи ми еден шпиц што е боље од него а да се на иста возраст.

пс. Орељана, Нолито и Гуитеди не се важат, постари се.

Продолжуваш да тресеш, дај бе брат аман, значи аман преку тасета веќе, како е можно на секоја можна тема да пишуваш ноторички глупости. Немој само да ми реплицираш со секој си има свое мислење, зашо ова твоево не се мислења него глупости.

Вие двата ако имате појма што пишувам јас ќе си го сечам...кај напишав дека Икарди е слаб?..Икарди реално си е добар за неговата позиција и е снаодлив играч но не е модерен тип на напаѓач каде можи сам да си направи шанса,едноставно премногу е зависен од останатион дел од тимот...преку куро ми дојде на сите да ви објаснувам како да дискутирам со деца од 14 години..не знам што ви е проблемот..ИКАРДИ НЕ Е ЛОШ ИГРАЧ АМА НЕ ВРЕДИ ПОВЕЌЕ ОД 30 МИЛИОНИ И НЕ Е ШАМПИОНСКИ МАТРИЈАЛ ЗА ИНТЕР....следниот пат со 40-ка фонт ќе напишам па да ме разберите.

И нема шанси некоја екипа да понуди 50 милиони,значи тоа само во вашите сништа бидејќи гледате субјективно а не објективно

Секако дека си у право, на 23 години има 50 гола на 100 утакмици во Интер во една од најтешките лиги за напаѓачи ти ми кажуваш немал квалитет за шампионски Интер и вреди 30 милиони, апсолутно Џони.
Ти најде да кажуваш за објективност, секој викенд си коментираш во зависност која екипа како те преебала на кладилница.
Сезонава ако си испопаѓач на Интер не ти е крив Икарди.

Ај кажи ми некој што е подобар шпиц од Икарди на негова возраст, повели.
На пример Хари Кејн вреди 5-60+ милиони а не е ништо подобар од Икарди ама ок според твојата експертиза, стручна, најпаметна од сите, Икарди не вреди повеќе од 30 секако. Во денешно време кога играчи ко Стерлинг се плаќаат 70 милиони и остала багра.

Секако дека си у право, на 23 години има 50 гола на 100 утакмици во Интер во една од најтешките лиги за напаѓачи ти ми кажуваш немал квалитет за шампионски Интер и вреди 30 милиони, апсолутно Џони.
Ти најде да кажуваш за објективност, секој викенд си коментираш во зависност која екипа како те преебала на кладилница.
.

Значи не реков дека е слаб,и статистиката е курва за мене..јас го гледам на теренот и знам колку е квалитетен,барем Интер го пратам од љубов спрема клубот а не спрема парите ..

Икарди реално не е квалитет на напаѓач како што ни беа Ибрахимович,Адриано,Милито,Ето и Виери...ете ајде спореди ги овие со Икарди на истите години па ќе добиеш заклучок колку е добар Икарди..ние од него очекуваме одлични игри и голови на секој можен натпревар а не 2 натпревари да спие и да зависи од останатите од тимот..мислам за Интер навиваме а не за Рома или Лацио па да се задоволуваме со просечни играчи кои не се константни..кај нас треба да играат нинџи во нападот што ќе бидат напаст за противникот а не статичниот Икарди да ми го спомнуваш како имал 50 голови во 100 натпревари.

Хари Кејн ти е типичен англиски напаѓач кој си е вклопен во тој фудбал што се игра во Англија,хипотетички тој во Италија би бил слаб играч според мене и тешко дека ќе се вклопи во овој фудбал ,Икарди реално нема квалитет да игра во посериозна екипа како што се стреми да биди Интер..еве стави го во било која јака Англиска екипа реално ќе грее клупа,,не знам кај би можел да игра?..па и дури 50 милиони?..ви се молам прекинете со глупостите

Значи не реков дека е слаб,и статистиката е курва за мене..јас го гледам на теренот и знам колку е квалитетен,барем Интер го пратам од љубов спрема клубот а не спрема парите ..

Икарди реално не е квалитет на напаѓач како што ни беа Ибрахимович,Адриано,Милито,Ето и Виери...ете ајде спореди ги овие со Икарди на истите години па ќе добиеш заклучок колку е добар Икарди..ние од него очекуваме одлични игри и голови на секој можен натпревар а не 2 натпревари да спие и да зависи од останатите од тимот..мислам за Интер навиваме а не за Рома или Лацио па да се задоволуваме со просечни играчи кои не се константни..кај нас треба да играат нинџи во нападот што ќе бидат напаст за противникот а не статичниот Икарди да ми го спомнуваш како имал 50 голови во 100 натпревари.

Хари Кејн ти е типичен англиски напаѓач кој си е вклопен во тој фудбал што се игра во Англија,хипотетички тој во Италија би бил слаб играч според мене и тешко дека ќе се вклопи во овој фудбал ,Икарди реално нема квалитет да игра во посериозна екипа како што се стреми да биди Интер..еве стави го во било која јака Англиска екипа реално ќе грее клупа,,не знам кај би можел да игра?..па и дури 50 милиони?..ви се молам прекинете со глупостите
Ај ќе видиш дека за Икарди ќе доаѓаат огромни суми и понуди...

Ај ќе видиш дека за Икарди ќе доаѓаат огромни суми и понуди...

Кинезите само ако се будали да даваат пари,што се однесува до мене ако има понуда од над 40 милиони нека потипшат со две раце..нека не се занесваат преку него да градат екипа бидејќи ќе ни се еби мајката

Али како му ја ебат кариерата на Едер тоа е страшно... Па и на Јоветиќ...

Џони дај бе иди негде на планина излуфтирај го мозокот малце, не знаеш кај тераш.
Ај да ги споредам, Икарди е подобар и поефикасен од сите тие што си ги набројал кога имале 23 години. Чао.
Дечко, Икарди во ваков мртов и некреативен Интер и лани и годинава има дадено повеќе до 15 гола, лани најдобар стрелец беше у Италија и ти ми викаш немал квалитет да игра во шампионски Интер со напаѓачки амбиции а не ваков статичен ко сезонава.
Статичен бил Икарди, ова доста говори за твоето познавање и пратење на Интер сезонава, баш оваа сезона Икарди е далеку од статичен играч и чекач ко што беше лани и сезоната кога дојде, па и во Сампдорија ама ок не ти замеравам немаш баш време секој викенд да пратиш по 2-30 утакмици.

Уживај дека нема квалитет да игра во посериозна екипа, У-ЖИ-ВАЈ Џони експертизо, затоа Нолито и Орељала имаат, апсолутно.
Затоа летоска го бараа ПСЖ, Арсенал, Реал, пошто не може да игра во посериозна екипа.
Пример, Икарди да игра во Арсенал, со таа напаѓачка филозофија и со тој креативен ред позади него по 30 гола ќе дава. Зицер играч е Икарди, финишер пар екселанс.
Ама ок чим ти викаш дека нема квалитет тогаш стварно нема, мора да ти се верува на тебе, ти кој што рече дека Нолито и Орељана и цела Селта се подобри од Ливерпул и имаат генијалци за разлика од Реал.

Икарди е подобар играч од Милито, на страна тоа што принцот го има направено за Интер и што ни е омилен играч на сите.
Супер играч е Икарди, сезонава и покрај сите глупости што се издешаваа со смрдливиов тим он си игра на ниво, има одличен процент на реализација, трча, се труди, покрива, добар е ко капитен, буквално си одработи се како што треба.

Затоа летоска го бараа ПСЖ, Арсенал, Реал, пошто не може да игра во посериозна екипа.
Пример, Икарди да игра во Арсенал, со таа напаѓачка филозофија и со тој креативен ред позади него по 30 гола ќе дава. Зицер играч е Икарди, финишер пар екселанс.
.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Готово доста беше ајде..вакви глупости немам прочитано од Стелт и Сунгерот Боб,ама јас сум будала со кој најдов да дискутирам..чоекот што вика дека Левандовски бил слаб напаѓач во Баерн и Алонсо бил слаб играч,и секако најголемото бламирање во форумот што го јаде кога Баерн му ја сврти на Јувентус..Џонтра ака Џаро..

Пелисие најубаво да си го земеме, таков генијалец добра работа ќе заврши во тимов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom