- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.534
- Поени од реакции
- 119.486
Сместа би го отпуштил, уште пред да влезе у соблекувална. Ова е ебавање у здрав мозок, не е можно ова да се дешава жими се најмило.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Просек е тренерот, играчите и потенцијалот се далеку од просек...
Tи си луд... само толку ке ти кажам, да ги имаш Јоветиќ, Љаиќ, Икарди, Едер, Перишиќ и да не можеш да ги уиграш, Кондогбија да не го интегрираш цела сезона треба да си лудак...Дај бе не ме дупи брааат!
Не велам дека Манчини е класа тренер, шупак е, се виде, ама со овој тим... ц.
Сигурно дека 90 минути не играат строго по инструкциите од тренерот.
Ни фали креативец во средина, фудбалер со добар дриблинг, брзина, пас... Се до тогаш не сме ништо фазла од просек. И смешно е да се расправаме околу тоа, пошто не можи ти да имаш потенцијал за многу повеќе од просек, а цела сезона демонстрираш нешто сосем спротивно (изгубеност, дезориентираност, безидејност...)
Можда грешам, не се правам и не се сметам за стручњак, али не можам да имам разбирање спрема тим кој е мртов на секое поле, а за сето тоа буквално целата кривица да ја фрлам само на тренерот!
Види, не дека тимов има квалитет да освои ЛШ, ама има квалитет да тепа мртви екипи ко Карпи и Џенова. Зошто побогу не ги стави Љаиќ и Јоветиќ во првиот тим денес? Зашто ги избаци Мело и Медел во средина, најнекреативните играчи на светот? Нели можеше да искочи со Медел-Брозо и пред нив Перо-Јојо-Љаиќ и Икади во напад? Можеше, ама треба ли дедо Паласио да игра, треба ли УФЦ борачот да игра? Треба нормално, да му истребам се женско у фамилија.Дај бе не ме дупи брааат!
Не велам дека Манчини е класа тренер, шупак е, се виде, ама со овој тим... ц.
Сигурно дека 90 минути не играат строго по инструкциите од тренерот.
Ни фали креативец во средина, фудбалер со добар дриблинг, брзина, пас... Се до тогаш не сме ништо фазла од просек. И смешно е да се расправаме околу тоа, пошто не можи ти да имаш потенцијал за многу повеќе од просек, а цела сезона демонстрираш нешто сосем спротивно (изгубеност, дезориентираност, безидејност...)
Можда грешам, не се правам и не се сметам за стручњак, али не можам да имам разбирање спрема тим кој е мртов на секое поле, а за сето тоа буквално целата кривица да ја фрлам само на тренерот!
Tи си луд... само толку ке ти кажам, да ги имаш Јоветиќ, Љаиќ, Икарди, Едер, Перишиќ и да не можеш да ги уиграш, Кондогбија да не го интегрираш цела сезона треба да си лудак...
Меси, Нејмар, Суарез да не ги одмараат? Ама не можам сеа да се објаснувам. Интер е на оваа позиција само поради еден човек кој не знае да уигра тим и не знае да подели задачи.
Исто како во маало кога ќе се соберат најдобрите дриблачи и играчи и сите играат напад и не трчаат, тогаш ќе губат и од дупло послаби, нормално...
Ама џабе не може да ви се објасни на вас, вие сте луѓе од типот ''Што Барселона? И јас можам на нив да им бидам тренер''.
Дај организирајте се со @Ibrakadabra (не ме тагнувај нит цитирај, џабе ќе се караме) идете негде у кафана, ја ќе дојдам ќе испијам 100 ракии и ќе платам цела сметка.
Абе мртва мајка да ти ебам у пичка, да ти ебам све што си имаш у фамилија, ти ебам лузерски менталитет, да ти ебам екипата пичкарска да ти ебам, море мрш у пичку матер крфта да ви ебам најмила. цццццццццццццццццц абе не е можно ова, кој ти е овој состав бе кој си ти. Ај кој кур ти ебам мајката.
Нема што тука више, го поштувам многу за тоа во минатото, јебига како така битно донесе титули, ама ова сеа што го праи ги поминува сите граници на разумно размислување и делување. Нема каки курац проекти пичкин кадилак, одма отказ на крај на сезона, боље ќе знам дека со Монтела ти е максимум 4то место или со тој цвикерашот од Сасуоло исто него вака Манчини да ме вади од такт. Ова е чао денеска, нема ти што на куров ми да бараш ЛШ куров ми карики, ајт у курац мрш у курац таму у Зенит и шутрипичкематерине.
Ќе иделе они до крај да се борат за ЛШ море да ви ебам све мртво што си имате, со петли не можете да се борите, за ЛШ ќе се борат да ве борат сумо борачи да ви ги борам мајките у спална. Крф да ви ебам мртва.