Фан Клуб: Интер

Рома наредната недела има да не растури..уште одсега пишете си ја 1 во 1 и 3+..глата ќе ни ја дупнат,мозокот ќе ни го истурат,ќе не претепаат и ќе не убијат заради незаслужениот пораз што му го нанесовме во есенскиот дел...

Салах ќе си игра охајбе со аматерот Нагатомо,а ние како што сме пички невидени напраени и како што губиме од ривалите ништо друго не се очекува..

Рома наредната недела има да не растури..уште одсега пишете си ја 1 во 1 и 3+..глата ќе ни ја дупнат,мозокот ќе ни го истурат,ќе не претепаат и ќе не убијат заради незаслужениот пораз што му го нанесовме во есенскиот дел...

Салах ќе си игра охајбе со аматерот Нагатомо,а ние како што сме пички невидени напраени и како што губиме од ривалите ништо друго не се очекува..
Вака и за првата викаше па не се виде Салах играчиштето. За незаслужениот пораз, у реду е, не пишувај вакви глупости некој ќе помисли стварно. :icon_lol:

Вака и за првата викаше па не се виде Салах играчиштето. За незаслужениот пораз, у реду е, не пишувај вакви глупости некој ќе помисли стварно. :icon_lol:

Демек ние некаков фудбал изигравме тогаш?..па секој втор напад шанса ни правеа бе,предоминантни беа а верувам сега како што се во форма и ние како што сме пички на дерби натпреварите и губиме од кој ќе стигниме ќе ни ја дупнат глата..

Сакаш да се кладиме пак?..како тогаш со Виола кога не претепаа?..одма по аватар и 1000 денари ако ти одговара..море по шо сакаш..1 за мене X2 за тебе бива?

Перишиќ кур да пушиш ако ти даде гол друг сака да даде да ти ебам мајката у пичка, 2-0 и Inter in Ritiro направија.

Сеа кур ќе пушат

Демек ние некаков фудбал изигравме тогаш?..па секој втор напад шанса ни правеа бе,предоминантни беа а верувам сега како што се во форма и ние како што сме пички на дерби натпреварите и губиме од кој ќе стигниме ќе ни ја дупнат глата..

Сакаш да се кладиме пак?..како тогаш со Виола кога не претепаа?..одма по аватар и 1000 денари ако ти одговара..море по шо сакаш..1 за мене X2 за тебе бива?
Си дадовме гол и си се одбранивме поштено, они што не дадоа гол ако беа предоминантни и слично. Па Нагатомо и Дамброзио у штуцни ги ставија Жервињо и Салах играчиштата.

Џони не трескај глупости те молам, прво провери па збори, сме се пичкале на дерби натпреварите и губиме од кој ќе стигнеме, е како па да не. Сезонава од сите дерби натпревари во лига изгубивме само од Јуве и Милан.

So Manaj vo napad protiv Roma, Palacio suspendiran, Icardi dali ke se oprai do togas.. ne deka ke gi dobievme i so tie igraci, ama vaka da se pravdame.:гик:

Kondogbija utka deneska, dodusa ne znam koj bese asalen, osven Miranda.

Кондогбија и Иван Грозниот играат многу јако на последниве 5-6 утакмици. Освен последнава топка што ја еба за голот имаше одлична утакмица.

Мене овој Брозовиќ не ми е јасен, ќе изигра 2 утакмици по ред како Зидан и на третата изгледа како даунов синдром да има.
Вечерва како тепаа ни самите не знаат, чим Дамброзио решава утакмица знаеш колку е саат. :D

Сеа следна со Рома ќе биде тешка, Лепакот вика дека без Икарди многу јако ќе сме играле што можеше да се види вечерва хехе. Ама ај Паласио ќе паѓа и ќе задржава време.

Сега е многу битно да ја победиме Рома па некако да фатиме приклучок за тоа трето место. Тешко ќе биде но не и невозможно.

Перишиќ најдобар денес. Голем борец е и трча 90 мин без престан. Сакам вакви играчи.

Паласио сега како плеј го игра Манчини, втор пат влага на местото на Љајич како креатор на играта. Гранде тактикс. :D

Кондогбија и Иван Грозниот играат многу јако на последниве 5-6 утакмици. Освен последнава топка што ја еба за голот имаше одлична утакмица.

Мене овој Брозовиќ не ми е јасен, ќе изигра 2 утакмици по ред како Зидан и на третата изгледа како даунов синдром да има.
Вечерва како тепаа ни самите не знаат, чим Дамброзио решава утакмица знаеш колку е саат. :D

Сеа следна со Рома ќе биде тешка, Лепакот вика дека без Икарди многу јако ќе сме играле што можеше да се види вечерва хехе. Ама ај Паласио ќе паѓа и ќе задржава време.
Абе Лепак па играше Икарди со Јувентус во купот? Инаку на натпреваров ги фати трема, Болоња се солиден тим a Брозо се изгуби затоа што скоро цел натпревар играше напаѓач.

Си поведоа 2-0 и кој кур Пеишиќ напред како мадона се понашаше можеше да му ја сврти на Едер за 3-0 а вака примија глуп гол.

А влезе Муриљо паѓаат голови во 90, што малер ќе беше. Инаку Рома ќе биде силувана ако се влезе со цел да се напаѓа и ако се почне со Едер, Љаиќ и Перишиќ.

Како и да е, со Икарди сме многу поопасни и поубоити у напад. Опасен е, ко видра е у шеснаесетник. Читав статистика од 19 шута кон гол 12 гола има дадено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom