Фан Клуб: Интер

nisto novo, vaka i udinese bea rasljakani ili frosinone, Palermo se mizerija od tim, 15 treneri smeni zamparini ludakot na kraj na prvicniot se vrati i sea pak planira da go brka, znaci pola tim pola nisto se, toa e edno, vtoro ne e dozvolivo ti 2-0 da vodis a da ti praat kontri i polukontri, ko sto dadoa gol na kraj od prvo, i u vtoro na start koga gi pritisnaa si ebalo majkata, sreka gol dadovme ...
Nisto posebno ne bevme vcera, pristapot ne bese ist ko i so juve kade brkaa 4 gola i toa e toa, a mozes samo da pretpostavis sto bi se desavalo protiv vakvi pomali timovi koga taka ke pristapuvas vo natprevarot.

Последно уредено:
10342903_1065940883428722_6653242211767106857_n.jpg

Абе зашто не се собравте Џонтра, Син, Коби, Џони и останатите членови на Армата па да честитате роденден на Интер? Може ќе бевте главни на видеата со некоја оргинална идеја во бикини да се снимавте нешто....

За твое инфо, има 4ца претставници од Армата што се во Милано моментално, вчера биле на тренинг, се сликале со играчите со Занети, вечерта биле на прослава во Ботинеро ресторанот на Занети.

Не изигравај кловн друг пат.

Каде бе Урко во бикини нормален ли си, со тоа кењарата што ја тегне низ Водно има хаварија да напраи.

А Џонтра не ни знае што е бикини, сигурно би се избацил во ова.

За твое инфо, има 4ца претставници од Армата што се во Милано моментално, вчера биле на тренинг, се сликале со играчите со Занети, вечерта биле на прослава во Ботинеро ресторанот на Занети.

Не изигравај кловн друг пат.

12804805_10153916129435309_4476964927988774412_n.jpg

Значи овие се главните ликови во Армата, јас мислев ти и Син сте.

Манчини смета дека 4-2-3-1 му е добитна формација а со Јувентус ја играше 4-3-3 али што да правиш мора да му се набие цена на Икарди па да се рокне летово за 50м.

Сепак сметам дека Интер е многу поопасен со 4-3-3 и тоа со Љаиќ, Перишич и Едер, матер му ебаа на Јувентус потпомогнати од Кондогбија/Бијабијани и Брозовиќ... Додека со Палермо ранливи бевме ама тоа е на некои слабо им доаѓа памет.

Каде бе Урко во бикини нормален ли си, со тоа кењарата што ја тегне низ Водно има хаварија да напраи.

А Џонтра не ни знае што е бикини, сигурно би се избацил во ова.
ти со таа ружна чернобилска нагасаки хирошима озрачена радиоактивна биохазардна брада реално и никој не би те ни приметил дека носиш бикини и слично, одма у брадата никаква ке те загледаат ко онаа бемката што се зумира у оустин пауерс

Иначе тие од погоре, тој најлево и тој до брозгара обично вода ни носат на турнирот ... главни биле они, каде бе, у кој свет. се знае дека тим смдрлофци у армата, актуелни шампиони на Армата, и идни секако, се бог и батина.

п.с. овој Џонтра горе сечел глава од стекот, и ја боел плава позадината за да се поклопи со небото, мислел ке се впие и само главата ке се гледа, се гледа дека едвај догурал до 4то одделение и тука застанал, не можел да помине запознавање на природата и оштеството и отп. пу да ти ебам тоа глупиот.

Фала курац еден асален состав. Може Кондогбија, Биабијани и Телес да влезат во второ и да освежат игра.

Штом Ди Амбросио и Нагатомо се бековите тогаш знам каква безидејност и креација ќе има во играта...Телес е доктор на науки за двата,барем него да го ставеше а не овие неандерталците..кога ќе заминат од клубот ќе славам како да сме се пласирале во ЛШ..вакви неуки играчи толку долго време да играат во гигант како Интер тогаш значи нешто не е во ред првин со управата а потоа со тренерот..

И дај Икарди нека чука голови да го шитниме за поголема сума на лето бидејќи во ваква форма како што е ни во Хофенхајм нема да го сакаат

Па нели добар е Дамброзио? :icon_lol:

Во каква форма е Икарди Џони аналитико, ај баш просветли не`?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom