Џ
Џонтра Волта
Гостин
Дамбо гол и асистенција. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е не сум нормален :-DПо бос играч од Дамбросио у живот немам видено
ГНИДА!
Вака и за првата викаше па не се виде Салах играчиштето. За незаслужениот пораз, у реду е, не пишувај вакви глупости некој ќе помисли стварно.Рома наредната недела има да не растури..уште одсега пишете си ја 1 во 1 и 3+..глата ќе ни ја дупнат,мозокот ќе ни го истурат,ќе не претепаат и ќе не убијат заради незаслужениот пораз што му го нанесовме во есенскиот дел...
Салах ќе си игра охајбе со аматерот Нагатомо,а ние како што сме пички невидени напраени и како што губиме од ривалите ништо друго не се очекува..
Вака и за првата викаше па не се виде Салах играчиштето. За незаслужениот пораз, у реду е, не пишувај вакви глупости некој ќе помисли стварно.![]()
Си дадовме гол и си се одбранивме поштено, они што не дадоа гол ако беа предоминантни и слично. Па Нагатомо и Дамброзио у штуцни ги ставија Жервињо и Салах играчиштата.Демек ние некаков фудбал изигравме тогаш?..па секој втор напад шанса ни правеа бе,предоминантни беа а верувам сега како што се во форма и ние како што сме пички на дерби натпреварите и губиме од кој ќе стигниме ќе ни ја дупнат глата..
Сакаш да се кладиме пак?..како тогаш со Виола кога не претепаа?..одма по аватар и 1000 денари ако ти одговара..море по шо сакаш..1 за мене X2 за тебе бива?
Абе Лепак па играше Икарди со Јувентус во купот? Инаку на натпреваров ги фати трема, Болоња се солиден тим a Брозо се изгуби затоа што скоро цел натпревар играше напаѓач.Кондогбија и Иван Грозниот играат многу јако на последниве 5-6 утакмици. Освен последнава топка што ја еба за голот имаше одлична утакмица.
Мене овој Брозовиќ не ми е јасен, ќе изигра 2 утакмици по ред како Зидан и на третата изгледа како даунов синдром да има.
Вечерва како тепаа ни самите не знаат, чим Дамброзио решава утакмица знаеш колку е саат.
Сеа следна со Рома ќе биде тешка, Лепакот вика дека без Икарди многу јако ќе сме играле што можеше да се види вечерва хехе. Ама ај Паласио ќе паѓа и ќе задржава време.